reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Bakalia...to straszne-bardzo współczuję...taką miałam nadzieje,że mamy za sobą koniec złych wieści...i że już żadnej z nas to nie spotka...

malpawzoo - co do witamin to ja wybrałam Falvit mama- ok 40 zł za 60 tabletek, wystarcza na 2 miesiące.

reklama
Bakaalia tak mi przykro przytulam cię mocno.
Myślałam że złe wieści mamy już za sobą i wszytskie jesteśmy bezpieczne z naszymi maleństwami.

Ja wczorajsze popołudnie miałam kiepskie do bólu gardła dołączył ból głowy i wymioty. Z gardłem już lepiej psikałam wczoraj tantum verde i czosnek zaaplikowałam sobie.
Ale dziś od rana znów głowa dokucza nie wiem czy to ta pogoda czy co.

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt.

Malpawzoo ja zażywam Doppel herz mama z dha mają w składzie żelazo jod, kwas foliowy wit D i inne 60 kapsułek kupiłam za 33.99 w super pharm kupiłam bo była promocja tam często są jakieś promocje na te suplementy diety i można coś w dobrej cenie znaleźć.

Bakalia, ogromnie mi przykro... Jesteś jedną z pierwszych osób, które tu na forum zapamiętałam... Trzymaj się mocno... Niech Twoi Panowie będą dla Ciebie teraz wsparciem.

Ja ostatnio mało piszę, bo przez to przedszkole mam paradoksalnie coraz mniej czasu. Ale dziś już Franek do 15.30, to może dam radę popracować.

U nas ok. Zdrowi jesteśmy. Nuśka ciut zaśpikana, ale chyba od zębów.
Jutro idę na upuszczanie krwi ;) a za tydzień genetyczne.

Tylko słabo, bo ucho mi się przytkało, na razie próbuję działać kroplami, ale chyba bez laryngologa się nie obejdzie...

ja dziś wykończona.. wzięłam wypiłąm koło 23 witaminy i magnez.. poszliśmy spać a o 00,08 wstałam wymiotować tymi tabletkami.. smak żelaza.. tak mnie wyszarpało że ledwo dolazłam do łóżka spowrotem..

DZIEŃ DOBRY!!!

Farfalla-
dobrze, że piszesz o tej insulinie. Ja zatem odstawiam zupełnie, bo tak to sobie skubnęłam czasem małe ciasteczko...ale jak tak piszesz to ZERO :no:
mEGI-pEGI- TOBIE też dzięki za info :tak: chociaż ja z pod Warszawy i nie dam rady :sorry2:
BAKAALIA - BARDZO MI PRZYKRO...wiem doskonale jak boli... Napisz jeśli możesz czy miałaś jakieś objawy??Zdarzyło się coś co cię zaniepokoiło???Przepraszam ale ja drżę każdego dnia, rozczulam się nad każdym uszczypnięciem nad każdym większym bądź mniejszym bólem podbrzusza... BOJĘ SIĘ STRASZNIE i wcale nie czuję się w bezpiecznym czasie :-:)-:)-(
malpawzoo- gratuluję udanej wizyty, ja biorę od września Prenatal Classic, bo ma najwyższą dawkę Witd D 3 a mnie jej brakuje. Ale zabij nie wiem ile dałam bo kupowałam w aptece internetowej jeszcze przed ciążą.
Ozila- super wiadomości tam z dalekiego kraju od Ciebie :tak:...a może będziecie mieć niespodziankę;-)
Nikaa51- Kurcze jak ja bym chciała tyle za wyprawkę mojej zapłacić :tak:
Aneczek- czemu wróżenie? U nas było tak widać, że pomylić się nie da...ale jeśli tam gdzie Ozila mieszka było bardzo wiele przypadkó zaskarżeń lekarzy to ja im się wcale nie dziwię, cholera wie na jakich rodziców trafiają?
Ewa- jesteś... a już miałam pytać gdzie się podziałaś :cool2:...ja mam za tydz wizytę u gina ...O ILE WYTRZYMAM :dry:
Boli mnie coś ostatnio brzusio...znaczy boli :dry: ??? spina się i czuję taki ciągnąco kujący ból...taki rozciągający...ale ja z panikar jestem więc już myślenie mam włączone na pełne obroty. Zastanawiałam się nawet wczoraj jakiego typu ból powinien nas zaniepokoić? Kiedy dzwonić do gina, że chyba coś się dzieje? No bo kurcze sam mówił, że jak będzie ból to nospę i ok ale ja nie chcę łykać nospy, ja chcę żeby w ogóle mnie nie bolało...najlepsze jest to, że boli mnie jak leżę i siedzę...jak coś robię to nic a nic:dry::dry::dry:
Noc to jakiś nie wiem koszmar...leżę na lewym ciągnie prawy i oczywiście odwrotnie, jak na plecach jeszcze ujdzie ale po dobrej godz. ciągnie już całe podbrzusze i boli krzyż...no cholera na stojąco mam spać??????:confused:

Nikusia, może u nas nie było dobrze widać płci. Poza tym nawet gin mówił, że obraz jest niewyraźny, bo ich główne usg akurat się popsuło i robił mi na zastępczym i starym. A jeżeli chodzi o ból brzucha, to ja pod wieczór też mam spięty i czasem boli mnie w jednym miejscu tak po prawej stronie na wysokości pępka i promieniuje aż do samego krocza. Myślę czy to pęcherz, czy może jakiej jelito.

reklama
Ewa- no kupiłam sobie i łykam od wczoraj i muszę powiedzieć, że powieka nie drży a w nocy nie drętwiały mi nogi... Nospę łyknęłam o 4 rano i jest ok przespałam spokojnie do 9 rano ... ale znalazłam fajny sposób ...wzięłam sobie pod mój mało jeszcze wystający brzusio mięciutką puchową podusię :blink:
No mam nadzieję dopytać gina o te moje rozterki bo zwariować idzie :sorry2:
Aneczek- to ja tak samo mam boszzzz a już myślałam, że jestem jedyna

Do góry