DZIEŃ DOBRY!!!
Farfalla- dobrze, że piszesz o tej insulinie. Ja zatem odstawiam zupełnie, bo tak to sobie skubnęłam czasem małe ciasteczko...ale jak tak piszesz to ZERO
mEGI-pEGI- TOBIE też dzięki za info
chociaż ja z pod Warszawy i nie dam rady
BAKAALIA - BARDZO MI PRZYKRO...wiem doskonale jak boli... Napisz jeśli możesz czy miałaś jakieś objawy??Zdarzyło się coś co cię zaniepokoiło???Przepraszam ale ja drżę każdego dnia, rozczulam się nad każdym uszczypnięciem nad każdym większym bądź mniejszym bólem podbrzusza... BOJĘ SIĘ STRASZNIE i wcale nie czuję się w bezpiecznym czasie :-
-
-(
malpawzoo- gratuluję udanej wizyty, ja biorę od września Prenatal Classic, bo ma najwyższą dawkę Witd D 3 a mnie jej brakuje. Ale zabij nie wiem ile dałam bo kupowałam w aptece internetowej jeszcze przed ciążą.
Ozila- super wiadomości tam z dalekiego kraju od Ciebie
...a może będziecie mieć niespodziankę;-)
Nikaa51- Kurcze jak ja bym chciała tyle za wyprawkę mojej zapłacić
Aneczek- czemu wróżenie? U nas było tak widać, że pomylić się nie da...ale jeśli tam gdzie Ozila mieszka było bardzo wiele przypadkó zaskarżeń lekarzy to ja im się wcale nie dziwię, cholera wie na jakich rodziców trafiają?
Ewa- jesteś... a już miałam pytać gdzie się podziałaś
...ja mam za tydz wizytę u gina ...O ILE WYTRZYMAM
Boli mnie coś ostatnio brzusio...znaczy boli
??? spina się i czuję taki ciągnąco kujący ból...taki rozciągający...ale ja z panikar jestem więc już myślenie mam włączone na pełne obroty. Zastanawiałam się nawet wczoraj jakiego typu ból powinien nas zaniepokoić? Kiedy dzwonić do gina, że chyba coś się dzieje? No bo kurcze sam mówił, że jak będzie ból to nospę i ok ale ja nie chcę łykać nospy, ja chcę żeby w ogóle mnie nie bolało...najlepsze jest to, że boli mnie jak leżę i siedzę...jak coś robię to nic a nic
Noc to jakiś nie wiem koszmar...leżę na lewym ciągnie prawy i oczywiście odwrotnie, jak na plecach jeszcze ujdzie ale po dobrej godz. ciągnie już całe podbrzusze i boli krzyż...no cholera na stojąco mam spać??????