reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Monisia ja chodzę do tego dużego na 29-go listopada na samym dole są takie tanie ubrania :) jest trochę grzebania ale zawsze coś tam znajduję:) ubrania dla dzieci są w osobnych koszach:) na Azorach zaraz za pętlą jest też fajny ciucholand, ale ceny tam już są różne. Na dlugiej swego czasu chodziłam do kilku ale teraz mam tam daleko i już z 2 lata tam nie byłam więc nie wiem co tam jest. Może inne dziewczyny mają jakieś swoje miejsca?

reklama
KOTTI- KURCZE ALE CZEMU CZEKASZ AŻ DO PONIEDZIAŁKU...toż to cały weekend w stresie we łzach i Bóg wie w czym jeszcze:confused::confused: Ja na Twoim miejscu poszłabym powtórzyć USG, bo jest tak jak dziewczyny piszą, jeden widzi to a inny nic nie widzi...Ja doskonale wiem jak jest Miałam 4 cm polipa i dwóch ginów nie widziało, a trzeci mówi no JAKI WIELKI POLIP!!!!!
POSZŁABYM PRYWATNIE SERIO!!!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY BYŁO DOBRZE!!!!

Ja dziś cały dzień jak nie gotowanie to sprzątanie ...dopiero siadłam a wieczorem lecimy do znajomych... a ja bym już spać poszła :tak:
Miłego wieczoru

Boże mnie też głowa cały dzień bolała i jak wzięłam apap i trochę się wyspalam to przeszło... Ale pracy nic nie napisane, także muszę to zrobić jutro w jeden dzień..zresztą u mnie to chyba normalne

Nikusia może ma rację i też bym pewnie poszła do innego ginekologa na konsultacje.

A babygg pewnie już po ślubie :D

Kotti, będzie dobrze. Ja zgadzam się z Nikusią, poszłabym prywatnie do innego.
Współczuję dziewczyną z wymiotami:-(
A ja dziś nic nie gotowałam, byłam u kumpeli cały dzień:-D Obiadek przepyszny zjadłam zupkę pieczarkową i kopytka z sosem i surówką, do tego zrobiłyśmy francuskie ciastka ze śliwkami a maluchom rogaliki z nutellą:-D
Ogólnie miło spędzony dzień, tylko moja chrześnica miała coś na mnie fochy na ciotkę, ale na dowiedzenia buzi dała:-D Celinka wyszalała się na dworze, bo mieszkają na wsi i maja duży ogrodzony taras więc robiłyby co chcą i nie trzeba było ich pilnować. Nawet się we trzy dogadują a przedział wiekowy duży od 5 do 2 lat:-D Celina nawet jakby lepiej dogadywała się z 2 latka niż z 4 latkom:-D:-D

Cześć dziewczyny nie było mnie troszkę, a to z powodu nawrotu wymiotów... Eh a już się cieszyłam, że wszystko mi minęło :/
Latałam wczoraj po lekarzach, bo bałam się że znowu to szpitalem się skończy, bo nie mogłam nawet wody znów przełknąć :(
Kotti trzymam kciuki za Ciebie i maluszka! Musi być dobrze, nie ma innej opcji.

Witam wieczornie!

patrze ze wszystkie dzisiaj jakies dolegliwosci mialyscie...mnie caly dzien jakos tak dziwnie brzuch i podbrzusze pobolewal..tzn moze pobolewal to za duze slowo ale jakis taki dyskomfort czulam mam nadzieje ze to tylko moja macica sie rozciaga.
spac mi sie chce i pewnie zaraz odplyne.
dobranoc

witam..... przepraszam, ze sie nie oddzywam ale wogole nie mam czasu... sciskam Was mocno, mam nadzieje, ze do 2 tyg sytuacja sie unormuje, prosze nie zapominajcie o mnie heh..... zycze dobrego samopoczucia I spokojniejszych dni...powodzenia na wizytach.... czytam Was ale nie mam sil nigdy odpisac przepraszam....wybaczcie...jestem z Wami calym sercem.... ja ledwo dycham I zamiast miec coraz.wiecej energii to mam voraz mniej.... odezwe sie wkrotce....

reklama
kurcze mnie głowa też boli raz dwa na tydzień, ale tak potwornie że ruszyć nie mogę. No i wczoraj na noc mnie tak bolała i dzisiaj z rana zaczyna. Boję się brać tabletek/apap/ w poprzedniej ciąży dałam radę bez...

Do góry