reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Monisia ja chodzę do tego dużego na 29-go listopada na samym dole są takie tanie ubrania :) jest trochę grzebania ale zawsze coś tam znajduję:) ubrania dla dzieci są w osobnych koszach:) na Azorach zaraz za pętlą jest też fajny ciucholand, ale ceny tam już są różne. Na dlugiej swego czasu chodziłam do kilku ale teraz mam tam daleko i już z 2 lata tam nie byłam więc nie wiem co tam jest. Może inne dziewczyny mają jakieś swoje miejsca?

reklama
KOTTI- KURCZE ALE CZEMU CZEKASZ AŻ DO PONIEDZIAŁKU...toż to cały weekend w stresie we łzach i Bóg wie w czym jeszcze:confused::confused: Ja na Twoim miejscu poszłabym powtórzyć USG, bo jest tak jak dziewczyny piszą, jeden widzi to a inny nic nie widzi...Ja doskonale wiem jak jest Miałam 4 cm polipa i dwóch ginów nie widziało, a trzeci mówi no JAKI WIELKI POLIP!!!!!
POSZŁABYM PRYWATNIE SERIO!!!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY BYŁO DOBRZE!!!!

Ja dziś cały dzień jak nie gotowanie to sprzątanie ...dopiero siadłam a wieczorem lecimy do znajomych... a ja bym już spać poszła :tak:
Miłego wieczoru

Boże mnie też głowa cały dzień bolała i jak wzięłam apap i trochę się wyspalam to przeszło... Ale pracy nic nie napisane, także muszę to zrobić jutro w jeden dzień..zresztą u mnie to chyba normalne

Nikusia może ma rację i też bym pewnie poszła do innego ginekologa na konsultacje.

A babygg pewnie już po ślubie :D

Kotti, będzie dobrze. Ja zgadzam się z Nikusią, poszłabym prywatnie do innego.
Współczuję dziewczyną z wymiotami:-(
A ja dziś nic nie gotowałam, byłam u kumpeli cały dzień:-D Obiadek przepyszny zjadłam zupkę pieczarkową i kopytka z sosem i surówką, do tego zrobiłyśmy francuskie ciastka ze śliwkami a maluchom rogaliki z nutellą:-D
Ogólnie miło spędzony dzień, tylko moja chrześnica miała coś na mnie fochy na ciotkę, ale na dowiedzenia buzi dała:-D Celinka wyszalała się na dworze, bo mieszkają na wsi i maja duży ogrodzony taras więc robiłyby co chcą i nie trzeba było ich pilnować. Nawet się we trzy dogadują a przedział wiekowy duży od 5 do 2 lat:-D Celina nawet jakby lepiej dogadywała się z 2 latka niż z 4 latkom:-D:-D

Cześć dziewczyny nie było mnie troszkę, a to z powodu nawrotu wymiotów... Eh a już się cieszyłam, że wszystko mi minęło :/
Latałam wczoraj po lekarzach, bo bałam się że znowu to szpitalem się skończy, bo nie mogłam nawet wody znów przełknąć :(
Kotti trzymam kciuki za Ciebie i maluszka! Musi być dobrze, nie ma innej opcji.

Witam wieczornie!

patrze ze wszystkie dzisiaj jakies dolegliwosci mialyscie...mnie caly dzien jakos tak dziwnie brzuch i podbrzusze pobolewal..tzn moze pobolewal to za duze slowo ale jakis taki dyskomfort czulam mam nadzieje ze to tylko moja macica sie rozciaga.
spac mi sie chce i pewnie zaraz odplyne.
dobranoc

witam..... przepraszam, ze sie nie oddzywam ale wogole nie mam czasu... sciskam Was mocno, mam nadzieje, ze do 2 tyg sytuacja sie unormuje, prosze nie zapominajcie o mnie heh..... zycze dobrego samopoczucia I spokojniejszych dni...powodzenia na wizytach.... czytam Was ale nie mam sil nigdy odpisac przepraszam....wybaczcie...jestem z Wami calym sercem.... ja ledwo dycham I zamiast miec coraz.wiecej energii to mam voraz mniej.... odezwe sie wkrotce....

reklama
kurcze mnie głowa też boli raz dwa na tydzień, ale tak potwornie że ruszyć nie mogę. No i wczoraj na noc mnie tak bolała i dzisiaj z rana zaczyna. Boję się brać tabletek/apap/ w poprzedniej ciąży dałam radę bez...

Do góry