reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć dziewczyny :) ja dziś na nogach od samego rana, bo wstałam wcześniej żeby zrobić tort urodzinowy dla mojego męża zanim on się obudzi :) mam nadzieję,że będzie jeszcze trochę spał...;-)

reklama
Lady87 mnie też bardzo często boli i staram się nie brać tabletek ale np. wczoraj nie dałam już rady.. Dzisiaj też się czuję do niczego :( nie wiem czy ciśnienie niskie, pogoda czy co :/

Dzien dobry!

udalo mi sie dzisiaj pospac przed chwila sie obudzilam...sukces :-)
mnie na szczescie glowa ogolnie bardzo rzadko bolala nawet przed ciaza za to plecki to bolaly i bola mnie permamentnie od jakis 3 lat
dziewczyny moze ktoras chce sie zapisalc na warsztaty darmowe wklejam wam linka Warsztaty Mamo to Ja ja sie zapisalam musicie tylko sprawdzic czy w waszym miescie sa. Wogle bardzo fajna stronka.

masiosia to ty masz tez problem z progesteronem bo nie chce mi sie szukac w stecz .....jak tak to jak tam u ciebie poziom progetsronu?

ja dzisiaj na obiadek robie zebeka w miodzie i poledwoczki wieprzowe moze w sosie koperkowym. Robie dwa obiadki bo moj maz uwielbia zeberka a ja tak lubie ale nie przepadam wiec sobie robie co innego a Pati lubi i to i to wiec se cos wybierze.
milej niedzieli!

Witam was w niedzielny poranek :-)
Pocieszyło mnie to, że piszecie o bólach głowy i wielu z was to dolega bo ja już miałam załamania z tymi moimi bólami i nie wiedziałam czy to norma mnie potrafiło boleć dzień w dzień do tego niskie ciśnienie i leże gapiąc się w sufit.

Marcia dzięki za link u mnie są te warsztaty i już się zapisuje i to w rocznice mojego ślubu (właśnie sobie to uświadomiłam 21.10:-)).

Po śniadaniu z moimi mężczyznami udamy się chyba w poszukiwaniu dywanu do salonu, ale mi się nie chce:baffled: no ale trzeba.

U mnie te bóle głowy to chyba faktycznie zmiana ciśnienia teraz wypiłam taką słabą kawę i trochę lepiej się czuję..zresztą pogoda już się beznadziejna robi, ciemno, pada deszcz :(
W ciąży są normalne takie bóle głowy, szczególnie na początku.. zmiany hormonalne

Ja też się zapisałam, w Krakowie warsztaty są 12 września dzień przed moim ostatnim egzaminem.. ale może uda mi się wyrwać :)

Ostatnio jakoś mało piszemy, wcześniej to nadrobić się nie dało po dniu nieobecności :p

Secreto, bo jest weekend :) W weekend zawsze jest mniej postów.

Co do bólów głowy, to ostatnio mnie też nawiedzają, a na początku nie miałam w ogóle...

U mnie też te warsztaty są - 24 września :) muszę o nich poczytać :)

Witam się....
Dziewczyny nie odzywam się, bo jestem w trakcie przeprowadzki. Żyje na kartonach.... Masakra. Czeka mnie remont generalny ale to na końcu roku. Odezwę się jak się jakoś rozpakuje i podłącza mi net. Bo z tel to nie pisanie. Trzymajcie się

Witajcie:)

Widzę że bóle głowy i Wam też niestety dokucza... Mnie apap nie pomaga więc nawet nie biorę... Przez to rzyganie znów mnie nogi bolą:( co z tego że brałam magnez jak zaraz w toalecie lądował:/ odpukac dziś śniadanie w brzuszku pozostało:)
w południe wybieramy się na imieniny dziadka:) mam nadzieję że będę czuć się w miarę dobrze.

Życzę Wam niedzieli bez nudności i rzygawek, bez bólu głowy, brzuszkow, pleców czy innych niedogodności! Z fantastycznym samopoczuciem!

reklama
Dziekuje dziewczynki za wsparcie:(:* ogromnie jest mi teraz potrzebne
Nikusia nie ide do innego lekarza po za kilkanascie godzin wyjezdzamy do Krakowa, tam sie wszystkiego dowiem.
Przepraszam, nie napisze nic wiecej, nie mam sily...

Do góry