reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was piatkowo :)

Nikusia gratuluje chlopaka:-) A jesli masz taka sytuacje w pracy to nawet sie nie zastanawiaj i zostan na l4!!! Po co sie denerwowac! Ja mam troche inna systuacje u mnie raczej mi wszystcy na reke ida. Od poniedialku wracam do pracy po miesiecznej przerwie, ale bede pracowac tylko 4 godziny plus ewentualnie przerwy, bo w kodeksie pracy pisze ze kobieta w ciazy moze pracowac tylko 4 godz przy kompie :tak: A na dodatek bede szkolic nowe osoby, wiec przynajmniej mi bedzie szybko czas mijac ;-)

Kotti trzymam kciuki za wizyte!!!

Jesli chodzi o rostepy to ja nie mam sie trzym prezejmowac, bo i tak bez ciazy mam sporo na brzuchu, uchach, ramionach i piersiach, wiec gorzej raczej nie bedzie hehe ale tak na wszelki wypadek smaruje sie, jak oczywiscie nie zapomne, balsamem fuer mama z rossmanna.

Mamusiasynka ja tez ci współczuję :-(

Ja ostatnio jakos tak na obiad jem sniadanie dopiero a potem juz tylko cos malego ale dzis mam w planie zrobic pizze z ciasta pelnoziarnistego na kolacje. :tak:

Tak wogole to musze sie pochwalic :-D Zakupilam wczoraj thermomixa na raty 0% i dzis caly dzien szukam jakis fajnych przepisow na to cudo. :-)

I na szczescie jeszcze tylko 2 dni o rodzice wracaja do Wiednia, wiec bedzie znow troche spokoju i moze wreszcie zaczne pisac swoja prace. Wyliczylam, ze jesli bede pisac 2 strony dziennie to zdaze hehe

Troche sie tez denerwuje przed wizyta we wtorek z usg genetycznym i testem pappa mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok

reklama
Mamusiu synka współczuję... U mnie to samo:(
Kotti nie ma co się na zapas martwić, trzymam kciuki za wizytę:)

Zrobiłam dziś 5 branzo :):) czyli jeszcze jakieś 20 zaległych do zrobienia:|
Nareszcie umowilam się na wizytę:-) 4 września już się nie mogę doczekać:):) będę mogła podgladnac jam mój kochany Babelek się miewa:):)

dzieci poszły o 15.20 a ja musiałam cala chatę poodkurzać po tych rozrabianiach :-(

Muli mnie i łeb boli, dobrze ze m z pracy przyjechał to pójdę się położyć bo ma już kto Kurczaka pilnować :)

Wiecie, ze mnie zaczyna coś smyrać w brzuchu :szok::szok::szok::szok::szok::szok:bardzo leciutko ale chyba to TO!!!!!!!!!!!!

secreto nio mi sie juz od 2 lat marzyl i odkladalam z kazdej wyplaty mala kwote, az w koncu sie uzbieralo, ale okazalo sie, ze w tym tygodniu byla mozliwosc rat 0% na 2 lata, wiec wzielismy tak. Rata nam bedzie wychodzic nie cale 200 zl wiec jakos bez problemu powinnismy dac rade, a te odlozone pieniadze pojda na "czarna godzine" :-)
Teraz mi tylko brakuje kuchni zeby moc z niego korzystac, ale zaczynamy remont za 2 tygodnie, wiec moze w zimie bede juz miec gdzie szalec i pewnie wtedy jakies l4 bedzie, wiec czas na eksperymenty.

mamusia synka ale super!!! :tak: tez juz bym chciala cos czuc, ale u mnie to 1 ciaza, wiec pewnie duzo pozniej bede czula.

mamusia synka Tobie juz 14 tydzień stuknął :D Ja cały czas "nasłu****ee" (haha zagwiazdkowało ) czy coś mi się nie rusza.

monisia
gotuj i zdawaj nam relacje :) może namówię mojego męża na zakup

Jolcia
wiem, ale chciałam zapytać na jakiego lekarza się zdecydowałaś?

reklama
Hej!!!
Uciekłam z placu, bo nie mogłam wytrzymać towarzystwa jednej laski. No wszystkie rozumy zżarła. Koleżanka się pytała co robią na usg genetycznym (rodziła 9 lat temu) a ta mi w słowo, że to nie potrzebne, że naciągają:wściekła/y: No nie mogłam wytłumaczyć kumpeli o co chodzi. Sama ta laska z 3 miesiące temu zaszła i poroniła to skakała do nieba z radochy, bo po co jej 3 bachor. Ma 2 córki ale ta młodsza jest tylko kochana, ta starsza to takie popychadło, gdyby nie babcia i tata to by była biedna:wściekła/y: Mała, 5 lat, modnie super ubrana a starsza chodzi jak lump, a ma 13 lat, to wiadomo jak na nią patrzą w szkole:-( Uhhhh musiałam się wygadać

Do góry