reklama
Witam was wszystkie po nieobecności mam nadzieje że teraz będę mogła więcej się odzywać zwłaszcza od poniedziałku jak Miłosz do przedszkola wróci. Och dziewczyny jak mnie mąż wczoraj zaskoczył wieczorem przywiózł mnie do domu od mamy wchodzimy z bagażami o tu mieszkanie posprzątane na błysk wszystkie podłogi kurze wyścierane zostało mi dziś tylko łazienkę i ubikacje umyć.
Nikusia gratulacje synka:-)
Och jak ja jestem ciekawa kto tam u mnie mieszka no ale wątpię żebym się dowiedziała w przyszłym tyg na usg bo w poprzedniej ciąży ok 20 tyg się dowiedziałam.
Nikusia co do powrotu do pracy to ja też bym ci wybijała z głowy zwłaszcza po takiej reakcji na twoje przyjście dobrowolne żeby pomóc. Bo mi się wydaje że jak wrócisz to będą cię na maksa wykorzystywać z obawą że w każdej chwili znów weźmiesz na L4
Nikusia gratulacje synka:-)
Och jak ja jestem ciekawa kto tam u mnie mieszka no ale wątpię żebym się dowiedziała w przyszłym tyg na usg bo w poprzedniej ciąży ok 20 tyg się dowiedziałam.
Nikusia co do powrotu do pracy to ja też bym ci wybijała z głowy zwłaszcza po takiej reakcji na twoje przyjście dobrowolne żeby pomóc. Bo mi się wydaje że jak wrócisz to będą cię na maksa wykorzystywać z obawą że w każdej chwili znów weźmiesz na L4
kotti2
Fanka BB :)
Witam dziewczynki;*
nikusia gratuluje udanej wizyty!! i oczywiscie synusia. SUper bedziesz miec parke))
ada Twoja corcia jest przekochana. To zdjecie przy suwaczku to Vivi?? wyglada jak laleczka!!;*
Ja dzis mam ostatnia wizyte u mojego gin. Pozniej bede chodzic do kliniki gdzie zamierzam rodzic( profamilia rzeszów) Wizyta dopiero o 21. Nie wiem jak dotrwam bo zwykle o tej godzinie padam ze zmeczenia, a do tarnowa mamy okolo 40km. Podziwiam niektore z Was jak widze posty napisane o godzinie 23 itp) szacun!!
Relacje z wizyty pewnie zdam dopiero jutro bo nie bede w stanie wieczorem)
Bardzo proszę - trzymajcie kciuki...bojjeeee
nikusia gratuluje udanej wizyty!! i oczywiscie synusia. SUper bedziesz miec parke))
ada Twoja corcia jest przekochana. To zdjecie przy suwaczku to Vivi?? wyglada jak laleczka!!;*
Ja dzis mam ostatnia wizyte u mojego gin. Pozniej bede chodzic do kliniki gdzie zamierzam rodzic( profamilia rzeszów) Wizyta dopiero o 21. Nie wiem jak dotrwam bo zwykle o tej godzinie padam ze zmeczenia, a do tarnowa mamy okolo 40km. Podziwiam niektore z Was jak widze posty napisane o godzinie 23 itp) szacun!!
Relacje z wizyty pewnie zdam dopiero jutro bo nie bede w stanie wieczorem)
Bardzo proszę - trzymajcie kciuki...bojjeeee
Mrowkaa
Nikusia82- olej to. Powiedz,że lekarz stanowczo odradza Ci powrót do pracy i nie zamierzasz z nim dyskutować, bo to są zbyt ważne sprawy,żeby mieć je potem na sumieniu....Trudno-muszą sobie poradzić. Szefa czy pracę można w życiu zmieniać, a rodzinę ma się jedną przez całe życie...
marcia30 - ja zawsze byłam łasuchem na słodkości...mogłam je pochłaniać w każdych ilościach..a w ciąży mi przeszło bardzo rzadko się zdarza że je teraz jem-zwyczajnie nie mam na nie ochoty
marcia30 - ja zawsze byłam łasuchem na słodkości...mogłam je pochłaniać w każdych ilościach..a w ciąży mi przeszło bardzo rzadko się zdarza że je teraz jem-zwyczajnie nie mam na nie ochoty
Jolcia_
Witajcie
Ja prawie całą noc nie spalam... Ta szyja tak boli i do tego jeszcze dziś promieniuje wyżej chodzę tak krzywo z głową z boku:/ pani w aptece powiedziała że wszystkie maści przenikają do organizmu:| wygrzewanie i masaż poleca... Rzyganie mnie od wczoraj wieczorem opuściło (Boziu oby nie wróciło) ale generalnie nudności nadal
Za jakies zamówienia muszę się zabrać bo tyle tego się uzbierało... Tylko nie wiem jak z ta krzywą szyją będę pracować:|
Nikusia gratuluje synka! A do pracy nie idź! <puk _puk> wybijam Ci ten pomysł z głowy!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja prawie całą noc nie spalam... Ta szyja tak boli i do tego jeszcze dziś promieniuje wyżej chodzę tak krzywo z głową z boku:/ pani w aptece powiedziała że wszystkie maści przenikają do organizmu:| wygrzewanie i masaż poleca... Rzyganie mnie od wczoraj wieczorem opuściło (Boziu oby nie wróciło) ale generalnie nudności nadal
Za jakies zamówienia muszę się zabrać bo tyle tego się uzbierało... Tylko nie wiem jak z ta krzywą szyją będę pracować:|
Nikusia gratuluje synka! A do pracy nie idź! <puk _puk> wybijam Ci ten pomysł z głowy!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Nikusia82
Jo_asia - cały czas myślę dokładnie tak samo. Ale z drugiej strony to też komfort, bo właśnie mogę iść na L4 kiedy chcę.
Kotti- mąż też mówi, że dla równowagi :-) ja za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Mrowkaa- dobrze, że jeszcze 3 tyg do kolejnej wizyty może mi przejdzie chęć powrotu . Ja uwielbiam słodycze...ale teraz muszę no muszę się wreszcie opanować no ... tym bardziej, że mam ewidentnie zdwojony apetyt :-)
Jolcia- ała bolało ;-):-)
Kotti- mąż też mówi, że dla równowagi :-) ja za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Mrowkaa- dobrze, że jeszcze 3 tyg do kolejnej wizyty może mi przejdzie chęć powrotu . Ja uwielbiam słodycze...ale teraz muszę no muszę się wreszcie opanować no ... tym bardziej, że mam ewidentnie zdwojony apetyt :-)
Jolcia- ała bolało ;-):-)
Kotti trzymam mocno kciuki za wizytę nic się nie denerwuj myśl pozytywnie ma być dobrze i już. Co do profamili to tam trochę moich znajomych rodziło i moja bratowa też tam.
Jolcia niech już te wszystkie dolegliwości od ciebie odchodzą bo coś się na ciebie uwzięły. Bardzo ci współczuję i trzymam mocno kciuki za poprawę.
Ja zaraz nastawiam rosołek na wiejskim kurczaczku i mam straszną ochotę na sok z marchwi i jabłek taki własnej roboty marchew już zakupiłam.
Jolcia niech już te wszystkie dolegliwości od ciebie odchodzą bo coś się na ciebie uwzięły. Bardzo ci współczuję i trzymam mocno kciuki za poprawę.
Ja zaraz nastawiam rosołek na wiejskim kurczaczku i mam straszną ochotę na sok z marchwi i jabłek taki własnej roboty marchew już zakupiłam.
DZIEWczyny... na szybko :-) wpadam.
Już po USG. Maluch piękny, zdrowy, parametry w normie. CZEKAMY NA SYNKA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NORMALNIE SZOK PRZEŻYŁAM.
Zdjęcie jutro i więcej szczegółów też bo padam na ryjek. Młody ma już 6,6 cm. Pięknie do badania ułożony widać przez powłoki wszystko a USG w 2d ALE WIDAĆ BYŁO wszystko tak dokładnie, że
Nikusia gratulacje, super że synek. Też bym chciała synka Pracę sobie odpuść, jak Cię tak wczoraj potraktowali
Jolcia szalik na szyję, ja kiedyś chodziłam z takim przykurczem, pomógł najlepiej szalik( tylko teraz polecam jakiś polarkowy nie gryzący)
Ewa super
Mamasynka współczuję:-(
Dziś nie posłalam Celinki do przedszkola, zadzwoniła jej pani kazała przyjść po rzeczy (zapomniałam o przeprowadzce do innej fili) Poszłyśmy a Celinka dostała dyplom, buziaki i czekoladę aż mi głupio było bo nie wiedziałam, tak to bym pani kwiatka kupiła. Ale zobaczymy ja w poniedziałek to nadrobimy;-)
Dziewczyny zrobił mi się rozstęp na cycce:-wściekła/y: Kupiłam już jakiś krem do piersi dla kobiet w ciąży;-) zmniejsza obrzęki i bolesność:-)
reklama
Nikusia82
Jagna- ja kupiłam balsam nivea i smaruję całe ciało łącznie z brzuszkiem. Dopiero teraz widzę kolosalną różnicę, pomiędzy nivea a oliwką. No tak mnie swędział po oliwce brzuchol i w ogóle miałam wrażenie takiej bardzo napiętej skóry a teraz luksus.
Na cycki nic nie stosuję, bo miałam pod spodem rozstępy po młodej ale nie widać ...
Na cycki nic nie stosuję, bo miałam pod spodem rozstępy po młodej ale nie widać ...
Podziel się: