reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was piatkowo :)

Nikusia gratuluje chlopaka:-) A jesli masz taka sytuacje w pracy to nawet sie nie zastanawiaj i zostan na l4!!! Po co sie denerwowac! Ja mam troche inna systuacje u mnie raczej mi wszystcy na reke ida. Od poniedialku wracam do pracy po miesiecznej przerwie, ale bede pracowac tylko 4 godziny plus ewentualnie przerwy, bo w kodeksie pracy pisze ze kobieta w ciazy moze pracowac tylko 4 godz przy kompie :tak: A na dodatek bede szkolic nowe osoby, wiec przynajmniej mi bedzie szybko czas mijac ;-)

Kotti trzymam kciuki za wizyte!!!

Jesli chodzi o rostepy to ja nie mam sie trzym prezejmowac, bo i tak bez ciazy mam sporo na brzuchu, uchach, ramionach i piersiach, wiec gorzej raczej nie bedzie hehe ale tak na wszelki wypadek smaruje sie, jak oczywiscie nie zapomne, balsamem fuer mama z rossmanna.

Mamusiasynka ja tez ci współczuję :-(

Ja ostatnio jakos tak na obiad jem sniadanie dopiero a potem juz tylko cos malego ale dzis mam w planie zrobic pizze z ciasta pelnoziarnistego na kolacje. :tak:

Tak wogole to musze sie pochwalic :-D Zakupilam wczoraj thermomixa na raty 0% i dzis caly dzien szukam jakis fajnych przepisow na to cudo. :-)

I na szczescie jeszcze tylko 2 dni o rodzice wracaja do Wiednia, wiec bedzie znow troche spokoju i moze wreszcie zaczne pisac swoja prace. Wyliczylam, ze jesli bede pisac 2 strony dziennie to zdaze hehe

Troche sie tez denerwuje przed wizyta we wtorek z usg genetycznym i testem pappa mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok

reklama
Mamusiu synka współczuję... U mnie to samo:(
Kotti nie ma co się na zapas martwić, trzymam kciuki za wizytę:)

Zrobiłam dziś 5 branzo :):) czyli jeszcze jakieś 20 zaległych do zrobienia:|
Nareszcie umowilam się na wizytę:-) 4 września już się nie mogę doczekać:):) będę mogła podgladnac jam mój kochany Babelek się miewa:):)

dzieci poszły o 15.20 a ja musiałam cala chatę poodkurzać po tych rozrabianiach :-(

Muli mnie i łeb boli, dobrze ze m z pracy przyjechał to pójdę się położyć bo ma już kto Kurczaka pilnować :)

Wiecie, ze mnie zaczyna coś smyrać w brzuchu :szok::szok::szok::szok::szok::szok:bardzo leciutko ale chyba to TO!!!!!!!!!!!!

secreto nio mi sie juz od 2 lat marzyl i odkladalam z kazdej wyplaty mala kwote, az w koncu sie uzbieralo, ale okazalo sie, ze w tym tygodniu byla mozliwosc rat 0% na 2 lata, wiec wzielismy tak. Rata nam bedzie wychodzic nie cale 200 zl wiec jakos bez problemu powinnismy dac rade, a te odlozone pieniadze pojda na "czarna godzine" :-)
Teraz mi tylko brakuje kuchni zeby moc z niego korzystac, ale zaczynamy remont za 2 tygodnie, wiec moze w zimie bede juz miec gdzie szalec i pewnie wtedy jakies l4 bedzie, wiec czas na eksperymenty.

mamusia synka ale super!!! :tak: tez juz bym chciala cos czuc, ale u mnie to 1 ciaza, wiec pewnie duzo pozniej bede czula.

mamusia synka Tobie juz 14 tydzień stuknął :D Ja cały czas "nasłu****ee" (haha zagwiazdkowało ) czy coś mi się nie rusza.

monisia
gotuj i zdawaj nam relacje :) może namówię mojego męża na zakup

Jolcia
wiem, ale chciałam zapytać na jakiego lekarza się zdecydowałaś?

reklama
Hej!!!
Uciekłam z placu, bo nie mogłam wytrzymać towarzystwa jednej laski. No wszystkie rozumy zżarła. Koleżanka się pytała co robią na usg genetycznym (rodziła 9 lat temu) a ta mi w słowo, że to nie potrzebne, że naciągają:wściekła/y: No nie mogłam wytłumaczyć kumpeli o co chodzi. Sama ta laska z 3 miesiące temu zaszła i poroniła to skakała do nieba z radochy, bo po co jej 3 bachor. Ma 2 córki ale ta młodsza jest tylko kochana, ta starsza to takie popychadło, gdyby nie babcia i tata to by była biedna:wściekła/y: Mała, 5 lat, modnie super ubrana a starsza chodzi jak lump, a ma 13 lat, to wiadomo jak na nią patrzą w szkole:-( Uhhhh musiałam się wygadać

Do góry