reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć dziewczyny:-)

Mało się odzywam ale podczytuję Was często;-) dzisiaj byłam na badaniach krew, mocz, rózyczka, toxso i zdziwiłam się bo za te dwa ostatnie nic nie zapłaciłam a moja siostra jak robiła w zeszłym roku też na \NFZ za te dwa musiała zapłacić heh i nie wiem czy teraz za darmo z czego bardzom się cieszę. Wizytę u gina mam 27.08 i nie mogę się już doczekać a 04.09 mam usg genetyczne z testem PAPa :-) jeżeli chcecie to możecie mnie wciągnąć na listę badań:tak:

reklama
Młodamamo, ale mnie denerwuje takie gadanie lekarzy! A co ich obchodzi Twoje życie prywatne? Przychodzisz jako pacjent i mają Cię jak pacjenta traktować, a nie wyżywać na Tobie swoje frustracje.

Mnie dziś lekarz i położna pytali, która ciąża. Tzn.: "Ciąża pierwsza?", a ja: "Nie, trzecia". Ich mina - bezcenna ;)

Witajcie:) ja jak wczoraj pisałam zostałam dziś w domu znów słabo się czuję, wróciły nudności z efektem bleee:( ból i zawrót głowy... A już myślałam że się skończyło najwyraźniej jeszcze troszkę....
Cieszę się z udanych wizyt:) co do opieki państwowej to ja na taka nie liczę:/ przejechała się bardzo gdyby nie prywatna wizyta u lekarza w krakowie mogłabym nie chodzic:/ no ale to nie w tym temacie... Dlatego też szerokim łukiem omijam wszelkiego rodzaju przychodnie nfz. Jedynie szpital narutowicza w krakowie mi odpowiada (leżałam tam kilka razy).
Świetną tabela! Ewa- dobra robota:)
Nadal nie umowilam się na badanie genetyczne :| no cóż będę próbować nadal!
Miłego popołudnia życzę:)

ewa ja tez na pobraniu krwi zostałam zapytana, ktora tociaza jak powiedziałam, ze 3 cia to patrzyły na mnie jak na patologie :baffled: co do lekarza to juz wole zapłacic i niech mnie traktuja jak człowieka a nie jak kukułcze jajko :-(

nikka51 ten abc jest sliczny, czemu mowisz ze z niego zrezygnowalas?

podoba mi się bardzo ale czytałam że jest bardzo wywrotny (co wydaje mi się wadą wszystkich trzykołowców ) i bardzo dużo mam się wypowiadało że jest mały tzn dziecko 8-9 miesięczne ma już ciasno w spacerówce i to mnie zastanowiło bardzo
i dla mnie jeszcze minus to to że nie posiada osłonki na nóżki na spacerówkę i ma mały kosz pod wózkiem choć to nie jest najważniejsze jak dla mnie bo i tak większość zakupów robię autem

reklama
Do góry