reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej,

Ja dziś byłam na pobraniu krwi...6 probówek poszło :confused:

Ewula dobry pomysł z tym podciagnieciem do góry. Ja znowu zapytam czy nie byłoby fajnie zrobić oddzielnie wątku wizytowego??

Pytanie do mam z Krakowa, czy polecacie jakieś miejsce do zrobienie usg genetycznego? Szukam gdzie by tu zrobić że tak powiem najtaniej...ale poniżej 300zł jeszcze nie znalazłam :baffled:

ja też już oglądam wózki i też chce używany bo szkoda mi kasy na nowy jak używkę można kupić w naprawdę w dobrym stanie i za niewielkie pieniądze. Już mam jeden upatrzony tylko ja mam jeden minus mały bagażnik więc duży wózek nie wchodzi w grę niestety

edit: kotti2 fajny wózek

kotti2 jeżeli jest zadbany i ma tyle dodatkowych części myślę, że nie powinnaś się nawet zastanawiać - powinnaś kupić. Oprócz wózka jest jeszcze dużo innych wydatków więc trzeba oszczędzać gdzie się da - takie moje skromne zdanie;-)

Nastko wyrazy współczucia:-(
Kotti fajny wózek:-D
Ja tez kupię używany, ale chyba poszukam w komisie, kolo nas otworzyli nowy tylko z rzeczami dla dzieci:-D Od ciuszków po wózki
Właśnie wcinam pierogi. Jutro idziemy na grilla na cały dzień:-D

Julianna - watek wizytyowy jest tylko ja bym go troche zmienila w sensie nie terminy wizyt tylko po prostu nasze wizyty i mozna na poczatku kazdego tygodnia zmieniac tab i wpisywac kto ma wizyte i tam opisywac wszystko a na glownym np tylko napisac ze wsio ok i info tam (tak mialysmy na sierpniowkach 2011)
ja cos slyszalam ze dobrze usg robia na pl. szczepanskim ale chyba 400 jakos
MMka - zdrówka dla taty i siły dla Ciebie
kotti -wiekszosc z nas pewnie ma uzywki (przynajmneij te glebokospacerowe) bo np od rodzenstwa/znajomych; dla mnei nie ma sensu kupowania nowki bo to i tak niedlugo bedzie wykorzystywane tylko wiadomo ze stan musi byc dobry; ale jak dla mnei to troche za wczesnie na kupowanie wozka choc w sumie skoro ci sie podoba i jest w okazyjnej cenie ...
ewula - moja Karo na placu zabaw ni w nowym meijscu zawsze musi sie chwile "oswoic" i wszytsko obserwuje z boku a pozniej dopiero szaleje

reklama
Do góry