reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć dziewczyny:-)

Mało się odzywam ale podczytuję Was często;-) dzisiaj byłam na badaniach krew, mocz, rózyczka, toxso i zdziwiłam się bo za te dwa ostatnie nic nie zapłaciłam a moja siostra jak robiła w zeszłym roku też na \NFZ za te dwa musiała zapłacić heh i nie wiem czy teraz za darmo z czego bardzom się cieszę. Wizytę u gina mam 27.08 i nie mogę się już doczekać a 04.09 mam usg genetyczne z testem PAPa :-) jeżeli chcecie to możecie mnie wciągnąć na listę badań:tak:

reklama
Młodamamo, ale mnie denerwuje takie gadanie lekarzy! A co ich obchodzi Twoje życie prywatne? Przychodzisz jako pacjent i mają Cię jak pacjenta traktować, a nie wyżywać na Tobie swoje frustracje.

Mnie dziś lekarz i położna pytali, która ciąża. Tzn.: "Ciąża pierwsza?", a ja: "Nie, trzecia". Ich mina - bezcenna ;)

Witajcie:) ja jak wczoraj pisałam zostałam dziś w domu znów słabo się czuję, wróciły nudności z efektem bleee:( ból i zawrót głowy... A już myślałam że się skończyło najwyraźniej jeszcze troszkę....
Cieszę się z udanych wizyt:) co do opieki państwowej to ja na taka nie liczę:/ przejechała się bardzo gdyby nie prywatna wizyta u lekarza w krakowie mogłabym nie chodzic:/ no ale to nie w tym temacie... Dlatego też szerokim łukiem omijam wszelkiego rodzaju przychodnie nfz. Jedynie szpital narutowicza w krakowie mi odpowiada (leżałam tam kilka razy).
Świetną tabela! Ewa- dobra robota:)
Nadal nie umowilam się na badanie genetyczne :| no cóż będę próbować nadal!
Miłego popołudnia życzę:)

ewa ja tez na pobraniu krwi zostałam zapytana, ktora tociaza jak powiedziałam, ze 3 cia to patrzyły na mnie jak na patologie :baffled: co do lekarza to juz wole zapłacic i niech mnie traktuja jak człowieka a nie jak kukułcze jajko :-(

nikka51 ten abc jest sliczny, czemu mowisz ze z niego zrezygnowalas?

podoba mi się bardzo ale czytałam że jest bardzo wywrotny (co wydaje mi się wadą wszystkich trzykołowców ) i bardzo dużo mam się wypowiadało że jest mały tzn dziecko 8-9 miesięczne ma już ciasno w spacerówce i to mnie zastanowiło bardzo
i dla mnie jeszcze minus to to że nie posiada osłonki na nóżki na spacerówkę i ma mały kosz pod wózkiem choć to nie jest najważniejsze jak dla mnie bo i tak większość zakupów robię autem

reklama
Do góry