ja nie musze nic remontować, tylko komodę z sypialni wywalić i wstawić łóżeczko bo i to i to sie nie zmiesci ale w ciazy z synkiem tez było malowanie, meblowanie.....wtedy jeszcze wynajmowalismy mieszkanie, tutaj mieszkamy 3 lata
Mamusia to tak jak my, też muszę wywalić komodę, żeby łóżeczko wstawić
hej
Poczytalam kilka stron wstecz,
Tymuniek bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana :*
Korzystam z oststniego dnia wolnego, po zabiegu dostalam L4 do dzisiaj,jutro niestety do pracy,
na sama mysl robi mi sie nie dobrze. Nienawidze tych falszywych ludzi tam,a szef mnie wnerwia coraz bardziej,co miesiac jeszcze bardziej opoznia sie z wyplatami.Chetnie bym sie zwolnila,ale pracy brak bo szukalam juz a nie damy rady czekac 3 miechy na zasilek.........
Teraz pytanie z innej beczki. Psychicznie czuje sie swietnie,fizycznie rowniez ,zostaje tylko jeszcze USG by sprawdzic czy wszystko ladnie sie goi i tu moje pytanie. Powinnam odczekac te minimum 3 miesiace?Tak jak powiedzial lekarz po zabiegu? Czy skoro czuje sie dobrze to moglabym zaczac staranka po 1-2 @ ?
Czytalam juz tyle roznych opini ze sama nie wiem, moze sa wsrod nas mamy ktore w podobnej sytuacji do mojej po krotkim czasie znow byly w ciazy?
Ada, ja poroniłam we wrzesniu, a w marcu zaszłam w ciążę z Celinką. Lekarze tez kazali czekać 3 miesiące, trwało to troszkę dłużej, ale byłam pewna i co lepsze zero objawów z córeczką, poza brakiem @
Doczytałam Was ale tyle naskrobałyście, że szok
trudno spamiętać co pisałyście
Tymutek, przykro mi:-
-(
A ja od poniedziałku bym tylko spała:-( Jutro wizyta o 12, zobaczymy co powie, nie mogę się doczekać. Dziś na obiadek był gulasz, ziemniaki i surówka. Miałam pod opieka syna koleżanki 7 latek, ale zagadałby człowieka na śmierć i nie radzi sobie z emocjami. Coś mu nie pasuje to bach Celinę po plecach
Tłumaczenie, że ie nie bije nie pomaga, w końcu jak zagroziłam, że następnym razem będzie siedział sam w domu to się uspokoił. Zresztą nie mam zamiaru go już pilnować, bo strasznie mnie to wymeczyło, cały czas trzeba bylo wymyslac mu zajęcia, Celina sama umie się sobą zająć a 7 latek nie. Tylko kompa widzi
Musialam się wyżalić. bosz do 20:30 jeszcze tyle czasu a ja zasypiam. Mąz w pracy, mala o 20:30 idzie spać, nie polożę się:-(