Hej! znowjakis czas nie pisalam i znow mialam straszne zaleglosci!
ada_ przykro mi, ze u ciebie tak to się skończyło, ale z drugiej strony ciesze się ze tak dobrze sobie z tym radzisz! Zobaczysz pewnie tez w nastepnym roku zostaniesz szczesliwa mama!!!
Tymuniek bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana!!!
Witam także nowe mamusie!!!
Babygg,
Mrowkaa gratuluje udanych wizyt!!!
Nas tez czeka remont i to taki wiekszy. Jestesmy już umowieni na 15 wrzesnia, ze maja przyjść pracownicy i zaczac ocieplac poddasze i robic sciany i podlogi. Mnie to strasznie cieszy, bo chciałabym żeby pod koniec roku już wszystko było gotowe i żebyśmy mieli wlasna łazienkę i kuchnie.
Mam tylko nadzieje, ze nam pieniędzy na to wszystko wystarczy…
martuszka89 mój maz tez jest taki kochany, ze stara mnie w wszystkim wyręczać, teraz jak mi zaczął się odznaczac brzuch to tym bardziej, nie poznaje go wrecz hehe Ale moim zdaniem to tak powinno być, w koncu my nie do konca dobrze się czujemy i nie powinnyśmy być z ciaza same, w koncu on tez sie do naszego samopoczucia przyczynil ;-)
Jeśli chodzi o ubrania, to ja mam ogolnie Duzy problem. Spodni już zadnych nie zapne, wiec na pewno jakies z gumka będę musiala kupic. A tunik i takich rzeczy raczej tez nie mam, raczej bardziej dopasowane rzeczy, wiec czeka mnie wydatek w tym kierunku tez… Jeśli bym siedziała w domu to nie było by takiego wielkiego problemu, ale od 2.09 wracam do pracy i jakos będzie trzeba się ubierac, bo na l4 planuje dopiero z początkiem zimy isc.
A te leginsy w lidlu fajnie wyglądają, pewnie tez sobie sprawie. A z kurtka to będzie problem, no ale zobaczymy, może się znajdzie cos nie drogiego.
Moniqaa ja staram się narazie nawet nie patrzec na ubranka itp., bo jeśli zaczne się rozglądać na pewno nie będę mogla się powstrzymac przed kupnem hehe
marcia30 ja tez mam za tydzień genetyczne o dzien pozniej niż ty. Ja mam 3.09 w medicover a 4.09 prywatnie termin. Ale na prywatnej wizycie nie będą mi robic usg, bo ona prosila żeby przynieść wyniki. Będę mieć tez robiony test Pappa tylko nie wiem jak z wynikami, bo pelegniarki powiedzialy ze najpierw robi się usg a potem (u mnie nastepny dzien rano) ten test z krwi, wiec pewnie na wizycie prywatnej jeszcze nie bede miala wyniku.
Nastka-83 mi mdłości minely jakis tydzień temu, teraz mam już tylko sporadycznie, ale zgage nadal caly czas mam i to raczej już pozostanie do konca…
masiosia mi wlasnie tez się pojawilo zapalanie dziąseł i mnie pobolewaja. A teraz a na dodatek zobil mi się zajad w kaciku ust. Niby to jest normalne w ciazy ale nie wiem jak sobie z tym pomoc. Miala już ktoras z was zajady w ciazy i wiecie może co można na to stosowac?
izka_sz mam nadzieje, ze twoja corcia nie ma nic poważnego!
ewa86 trzymam kciuki za wizyte!
U nas na dodatek troche się plany urlopowe zmnily, bo się okazalo, ze mój tata jedzie w tedy co my chcieliśmy do Wiednia i teraz nie wiem, co robic. Musimy dzis wieczorem z mezem porozmawiac. Może byśmy pojechali teraz już, tylko na krócej żeby się chociaż troche od rzeczywistości oderwac…
I jak zawsze znow sie rozpisalam hehe
Milego dnia wszystkim zycze!!! :-)