reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Violet będzie dobrze, trzymaj się :(
Jakaś plaga ostatnio z tymi poronieniami :(:( dzisiaj chyba nie będę mogła w nocy spać przed jutrem...
Wszyscy mówią żeby się nie denerwować unikać stresu ale to nie jest takie łatwe :(

filantropek76 witaj J gratulacje ciąży

nadrabiam dzisiaj od strony 313…

Agnis83 witaj J spokojnego przebiegu ciąży

ada, przykro mi, życzę kolejnej ciąży już donoszonej do końca! 3maj się cieplutko!

martuszka89 gratulacje chłopca! Oby zdrowo rósł!! J

Montiś witaj J powodzenia w dalszym przebiegu ciąży

Tymuniek bardzo mi przykro! L

Nastka-83 gratulacje, witaj J

Tereska 80 witaj, miło nam J

Violet85 strasznie to przykre, łącze się w bólu!

Witajcie, prawie cały dzień Was czytałam.. strasznie dużooo się tu dzieje. Wybiło mi dzisiaj dwucyfrowo 10 tydzień :)
Byłam na wizycie 15.08 mam kartę ciąży termin wpisany 18.03.2014 chociaż na usg bąbelek był troszkę mniejszy.. lekarz powiedział, że wszystko w porządku, wyniki też miałam w normie mimo, że bakterie.. to normalne. Serducho biło jak dzwon. Mąż był ze mną stwierdził że pępowinę ma większą od siebie szkrabek nasz kochany
! Zdjęcia usg nie mam może następnym razem będę mieć na początku września idę ponownie.

życzę miłego wieczorku :) z samymi dobrymi wiadomościami już tylko!

secreto z jednej strony wlasnie myslalam o zmianach ale z drugiej......
Gdybym teraz zmienila prace i np za 3 miesiace znow zaszla w ciaze to bylo by to troche nie fair wobec przyszlego pracodawcy,tym bardziej ze ja chce i wiem o tym ze bede dalej sie starala.
Obecna praca nie jest lekka i mam juz jej dosc ale wytrzymam jeszcze troche. Jezeli uda nam sie znow zafasolkowac to mam nadzieje ze tym razem odrazu dostane L4 i bede mogla spokojnie oczekiwac dzidziusia.
Czas pokaze :)

mamusia synka dziekuje ci za odp, bylas w podobnej sytuacji (z taka roznica ze u mnie to bylo puste jajo) i bardzo mnie zmotywowala twoja odpowiedz.Mam gleboka nadzieje ze u mnie bedzie podobnie i w krotkim czasie znow bede sie cieszyc ciaza.

Julianna szkoda ze rowniez przez to przechodzilyscie,moze to teraz glupio zabrzmi ale swoimi doswiadczeniami dodajecie mi ,,skrzydel,,, super ze tak szybko znow udalo sie wam miec babla pod sercem. Oby i u nas tak bylo .

Jaspis super wiesci, bardzo sie ciesze z twojej pozytywnej wizyty :)

Violet85 bardzo mi przykro. Trzymaj sie. Moze sie spotkamy na kolejnym watku np sierpien-wrzesien ? Bardzo ci tego zycze!!! :*
Ja jestem dopiero 4 dni po zabiegu. Nie wiem czy poczekac najpierw na pierwszy @ czy moze za jakies dwa tygodnie umowic sie na wizyte by sprawdzic czy wszystko sie ladnie goi, a potem nastepna wizyta po @?. Napewno poczekam z dzidzia 1-2 cykle. Nawet jesli lekarka dalaby zielone swiatlo po pierwszym @ to chyba mimo wszystko poczekam i zaczne sie starac po 2 cyklu. Ach nie mam teraz co gdybac,zobaczymy co przyniesie czas i jak sie to wszystko potoczy.

Ada idz do lekarza, poczekaj do pierwszej @ i startuj ze staraniami, będzie dobrze, ja na początku po zabiegu miałam etap, ze chce tej ciąży teraz, natychmiast i najlepiej już, potem mi trochę przeszło, nawet lekarz kazał nie czekac za długo żeby mi ochota nie odeszła :-) trzymam kciuki!

reklama
mamusia Zobaczymy :) bardzo bym tego chciala

Nawet nie wiecie ile mi daje zostanie tu z wami,ile to dla mnie znaczy.
Mimo ze nie znamy sie realnie to bardzo mnie wspieracie moze nawet nie majac o tym pojecia :)
I mimo ze mi sie nie udalo to moje serce sie raduje na wiesc o waszych pozytywnych wizytach i rozwijajacych sie babelkach

Do góry