reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja całe szczęście jestem już po obronie :) Pisałam ją rzez dwa tygodnie na przełomie kwiecień/maj... łatwo też nie było, bo nie miałam specjalnej weny. Ważne, że zaliczone i obronione :) Trzymam kciuki, żeby o Tobie gładko poszło. Temat w sumie ciekawy :)

Laski siadać i pisać! Nigdy Wam się nie zachce:-) ja pisałam maturalną (mature odkładałam ale się w końcu zmogłam i zdałam) i też tak zwlekałam a potem załowałam bo mi nie uciekło a musiałam zapierniczać całymi dniami...

Ojców mmm.. ale bym się wybrała...ja to się wybieram do krynicy zdrój bo mam rzut beretem a się zmóc nie mogę:rofl2: teraz jak mnie mdli to aż się boję gdzieś wybierać

oczywiscie ze chłopa samego zostawiłam z robotą bo mnie rzyganie nasło, głowa zabolała, zgaga zaczela piec i poszlam spac..............
Jagna
3kg ogorków kroje w skorkach na plasterki
6 papryk
5 cebul
5 marchewek startych na tarce
5 pomidorów zoltych albo twardych czerwonych
zalewa 4 szklanki wody, po 1,5szklanki octu i cukru, 3łyzki stołowe soli
jak już mam wszystko w słoikach to na wirzch każdego łyzeczke oleju i gotuje słoiki 20 min.
gotowe
secreto mogę cie wspomóc, mój synek miał operacje jak miał 2,5 roczku, bardzo pomocny był lekarz i pielegniarka oddziałowa ......

mamusia synka badania już mam przeprowadzone, przed L 4 rozdawałam w szpitalu ankiety rodzicom ..także to z głowy.. muszę tylko napisać z 20 stron teorii .. co w praktyce oznacza streszczenie kilkunastu artykułów i kilku książek tak by powstała całość.. i jak teorię do licencjata napisałam w jeden dzień tak teraz zebranie się trwa już 2 miesiące :D a przecież siedzę w domu i teoretycznie nic nie mam na głowie mogłabym pisać

W środę mam USG genetyczne i już w sumie zaczynam się bać, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dziecku ostatnimi stresami i chorobą. Ciekawe, czy lekarz będzie w stanie poznać płeć :)

Ostatnia edycja:
Witam Was:) ja nadal czuje się tragicznie... Sił nawet na odkrecenie butelki nie mam:/ wczoraj chciałam iść na spacer ale nogi mi się poplataly i Mama mnie w ostatniej chwili złapała... Podziwiam te Wasze wycieczki wszelkiego rodzaju! Qrcze chciałabym się choć na jeden dzień poczuć tak normalnie zjeść coś bez przerywnika w postaci bleee...
Dziś rano miałam wyjacego dola jutro wyruszają na szlak i jakoś mi tak się smutno zrobiło że sue poplakalam.... Dobra już Wam nie zanudzam idę coś w siebie wmsic... Na sama myśl o tym mam odruch wymioty:(
Pozdrawiam niebiesko

ehh, ja sie wczoraj nawet do kompa nie doczołgałam, bo takie mdłości;p na szczęście znajomi sa wyrozumiali;p nawet powodzie mnie wczoraj blee. obrok- blee, cukierek odpustowy- bleee, woda- blee, chinol-nic. no ki czort??

reklama
Ja dziewczyny nic nie rozumiem z tym moim progesteronem.......zrobilam dzisiaj kolejny bo ginka powiedziala zeby w piatek sprawdzic i wiecie jaki mam wynik ......51,2 :szok: A w pn byl 25. Moze lozysko przejelo juz funkcje .....?

Do góry