reklama
monisia0605
Fanka BB :)
martuszka89
Aktywna w BB
Ja całe szczęście jestem już po obronie Pisałam ją rzez dwa tygodnie na przełomie kwiecień/maj... łatwo też nie było, bo nie miałam specjalnej weny. Ważne, że zaliczone i obronione Trzymam kciuki, żeby o Tobie gładko poszło. Temat w sumie ciekawy
mlodamama21
Laski siadać i pisać! Nigdy Wam się nie zachce:-) ja pisałam maturalną (mature odkładałam ale się w końcu zmogłam i zdałam) i też tak zwlekałam a potem załowałam bo mi nie uciekło a musiałam zapierniczać całymi dniami...
Ojców mmm.. ale bym się wybrała...ja to się wybieram do krynicy zdrój bo mam rzut beretem a się zmóc nie mogę teraz jak mnie mdli to aż się boję gdzieś wybierać
Ojców mmm.. ale bym się wybrała...ja to się wybieram do krynicy zdrój bo mam rzut beretem a się zmóc nie mogę teraz jak mnie mdli to aż się boję gdzieś wybierać
mamusia synka
i córeczki
oczywiscie ze chłopa samego zostawiłam z robotą bo mnie rzyganie nasło, głowa zabolała, zgaga zaczela piec i poszlam spac..............
Jagna
3kg ogorków kroje w skorkach na plasterki
6 papryk
5 cebul
5 marchewek startych na tarce
5 pomidorów zoltych albo twardych czerwonych
zalewa 4 szklanki wody, po 1,5szklanki octu i cukru, 3łyzki stołowe soli
jak już mam wszystko w słoikach to na wirzch każdego łyzeczke oleju i gotuje słoiki 20 min.
gotowe
secreto mogę cie wspomóc, mój synek miał operacje jak miał 2,5 roczku, bardzo pomocny był lekarz i pielegniarka oddziałowa ......
Jagna
3kg ogorków kroje w skorkach na plasterki
6 papryk
5 cebul
5 marchewek startych na tarce
5 pomidorów zoltych albo twardych czerwonych
zalewa 4 szklanki wody, po 1,5szklanki octu i cukru, 3łyzki stołowe soli
jak już mam wszystko w słoikach to na wirzch każdego łyzeczke oleju i gotuje słoiki 20 min.
gotowe
secreto mogę cie wspomóc, mój synek miał operacje jak miał 2,5 roczku, bardzo pomocny był lekarz i pielegniarka oddziałowa ......
mamusia synka badania już mam przeprowadzone, przed L 4 rozdawałam w szpitalu ankiety rodzicom ..także to z głowy.. muszę tylko napisać z 20 stron teorii .. co w praktyce oznacza streszczenie kilkunastu artykułów i kilku książek tak by powstała całość.. i jak teorię do licencjata napisałam w jeden dzień tak teraz zebranie się trwa już 2 miesiące a przecież siedzę w domu i teoretycznie nic nie mam na głowie mogłabym pisać
W środę mam USG genetyczne i już w sumie zaczynam się bać, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dziecku ostatnimi stresami i chorobą. Ciekawe, czy lekarz będzie w stanie poznać płeć
W środę mam USG genetyczne i już w sumie zaczynam się bać, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dziecku ostatnimi stresami i chorobą. Ciekawe, czy lekarz będzie w stanie poznać płeć
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
a jak masz badania to spoko, teraz musisz to wszystko w całość posklejać :-)
Jolcia_
Witam Was ja nadal czuje się tragicznie... Sił nawet na odkrecenie butelki nie mam:/ wczoraj chciałam iść na spacer ale nogi mi się poplataly i Mama mnie w ostatniej chwili złapała... Podziwiam te Wasze wycieczki wszelkiego rodzaju! Qrcze chciałabym się choć na jeden dzień poczuć tak normalnie zjeść coś bez przerywnika w postaci bleee...
Dziś rano miałam wyjacego dola jutro wyruszają na szlak i jakoś mi tak się smutno zrobiło że sue poplakalam.... Dobra już Wam nie zanudzam idę coś w siebie wmsic... Na sama myśl o tym mam odruch wymioty
Pozdrawiam niebiesko
Dziś rano miałam wyjacego dola jutro wyruszają na szlak i jakoś mi tak się smutno zrobiło że sue poplakalam.... Dobra już Wam nie zanudzam idę coś w siebie wmsic... Na sama myśl o tym mam odruch wymioty
Pozdrawiam niebiesko
Tehawanka
Zaangażowana w BB
ehh, ja sie wczoraj nawet do kompa nie doczołgałam, bo takie mdłości;p na szczęście znajomi sa wyrozumiali;p nawet powodzie mnie wczoraj blee. obrok- blee, cukierek odpustowy- bleee, woda- blee, chinol-nic. no ki czort??
reklama
Ja dziewczyny nic nie rozumiem z tym moim progesteronem.......zrobilam dzisiaj kolejny bo ginka powiedziala zeby w piatek sprawdzic i wiecie jaki mam wynik ......51,2 A w pn byl 25. Moze lozysko przejelo juz funkcje .....?
Podziel się: