reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mamusia synka Ty mi nie pisz takich rzeczy bo u mnie po przeczytaniu Twojego posta cała chałupa zalewą octową pachnie mniam;-):-D

Witam was piatkowo!

Witam oczywiscie takze nowa mamusie :tak:

Musze sobie troszke ponarzekac. Od razu przepraszam hehe:
Ja dzis mam jakis taki gorszy dzien psychicznie. Niby dobrze sie czuje, bo mdlosci tak jakby minely, piersi mnie nie bola ale jakos psychika nie chce wspolgrac... :baffled: Jakos caly czas sie zastanawiam, czy oby wszystko jest dobrze, bo dolegliwosci brak i brzuch tez jakby mi zmalal, a wizyta dopiero we wrzesniu... Jesli chodzi o tycie, to ja ostatnio chyba schudlam, bo niektore rzeczy nawet mi lepiej leza i spodnie narazie tez dopinam bez problemu ale to dlatego ze ogolnie badzo rzadko mam ochote cokolwiek jesc. A na dodatkek snil mi sie porod i troche mnie ten sen przerazil, ale to moze dla tego ze wczoraj byl taki temat na urodzinach na ktorych bylismy, bo moja kuzynka ma termin za tydzien.

Dzis jeszcze mnie to denerwuje, ze rodzice przyjechali sobie do nas na urlop i beda nas meczyc przez 2 tygodnie.... Sa dopiero 2 dni i juz jestem cala w nerwach :wściekła/y: Stastanawiam sie czy nie jechac na tydzien z mezem do ich mieszkania do wiednia, tylko nie wiem czy przezyje 5 godzin w aucie :baffled: A nie mozemy sobie pozwolic na to zeby jechac gdzies i sobie cos wynajac, bo z kasa nie jest za rewelacyjnie :baffled:

No dobra ponarzekalam troche...

a i jesli chodzi o targi w krakowie to jest juz plan targow i w sumie sobota i niedziela prawie sie nie roznia, wiec my chyba pojedziemy w sobote.

Monisia nie zazdroszczę. Ja bym fioła dostała, jak by mi rodzice się zwalili na urlop, zwłaszcza teraz w ciąży.
Lece obiadek ogarnąć i może z córcia na plac po obiedzie:-D

Witam i ja!

od rana biegami nie mialam czasu do was zajrzec.
ozila ja jak bylam 5.08 to tetno bylo cos chyba ponad 180 ale sie nie przejmuj bo jak bylam dwa tygodnie wczesniej to tetno bylo tylko 115 a moj gin nic nie mowil.
troche mnie dzisiaj glowa pobolewa wrecz sie przestraszylam ze bede miala migrene bo zaczelam miec takie mroczki ale szybko sie polozylam i zasnelam i jakos przeszlo.
milego dnia !

Witam nowe i "stare" mamusie;)))
Wrócilam z odpustu i urodzin. Prezent trafiony w 100%;) Dziekuje Wam ślicznie za pomoc. Dostalam od babci wczoraj 2 reklamówy malin mmm pychosia. Zrobilam sobie nalesniczki z serkiem, malinami i bita smietana ...;) zapraszam!!

Arania Ojców to też mi bardzo znajome okolice :)

kotti2 mi się tak wczoraj chciało malin ale nie dało się nigdzie kupić i musiałam się zadowolić jedynie czekoladą truskawkową :)

Mi już trochę lepiej ...ale katar nadal doskwiera i gdyby nie krople do nosa to nie mogłabym oddychać :( chociaż nie chcę ich brać jakoś długo bo nigdy nie wiadomo czy nie zaszkodzą dziecku.
Po raz kolejny ociągam się z pisaniem pracy :( a już mam niewiele czasu do pisania.. w weekend nie popiszę za dużo, mój mąż ma urodziny... a dzisiaj chyba już się nie zmuszę. Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek bo chyba nigdy się nie zbiorę.. mam taki beznadziejny temat, że wystarczy, że jedną książkę otworzę i już źle się czuję :(

reklama
martuszka89 piszę pracę mgr na temat wsparcia społecznego rodziców dzieci leczonych operacyjnie.. mało jest literatury.. a ja jestem lepsza w klinice niż w tematach psychologicznych.. temat dostałam od promotorki i jakoś głupio było mi się sprzeciwić :)

Do góry