reklama
Gingerka
Zaangażowana w BB
Ja juz po obiadku i nie przylozylam reki do jego realizacji ...Hmmmm to mi sie podoba.
Teraz na sofie z lapkiem bede ogladac film.
Maluchy u znajomych do wieczora bawia sie w namioty na ogrodzie chlopaki poszli pokopac pile no i pelen luz.
monisia0605 jest cudownie i pieknie my jezdzimy czesto bo mamy tam rodzine wiec normalka...ale polecam
MMka1978 jest super to fakt i okolice cudowne zawsze zwielka checia tam wracam i tesknie za tymi miejscami i zakatkami.
Teraz na sofie z lapkiem bede ogladac film.
Maluchy u znajomych do wieczora bawia sie w namioty na ogrodzie chlopaki poszli pokopac pile no i pelen luz.
monisia0605 jest cudownie i pieknie my jezdzimy czesto bo mamy tam rodzine wiec normalka...ale polecam
MMka1978 jest super to fakt i okolice cudowne zawsze zwielka checia tam wracam i tesknie za tymi miejscami i zakatkami.
Nikusia, a najśmieszniejsze w tym wszystkim było, że my z dwójką mieliśmy więcej zachodu w kościele niż ta para z piątką U nich najstarsza dziewczyna zajmowała się najmłodszą, a reszta trzymała się razem. A my musieliśmy ogarniać Franka, żeby nie świrował i Nuśkę za rękę trzymać, bo przysypiała A oni sobie stali spokojnie, na luzie
Żeby tylko nie ta kasa...:/
Żeby tylko nie ta kasa...:/
Nikusia82
Fanka BB :)
Ewa- No dokłądnie...Moi znajomi wyszli z założenia, że jak Bóg im daje dziecko to i na dziecko...no ale nie powiem on na prawdę bardzo dobrze zarabia, więc w sumie fajnie, że nie są skąpi tylko też w rodzinę inwestują...no ale właśnie kasa przy 5 musi iśc nie zła.
Violet- ja jednak mam rano brzuszek mały, po południu i wieczorem jest spory no ale po całym dniu jedzenia do tego maluch przecież cały czas rośnie... w moim tygodniu macica już jest wielkości pomarańcz więc liczę, że jeszcze ze dwa trzy tyg i będę mogła spokojnie powiedziec, że nawet ten wieczorny to już mega ciążowy
Zaliczyliśmy z mężem ponad godz. spacer po lesie...było cudownie, cicho, spokojnie....najadłam się jeżyn mniam.., poleżałabym chętnie ot niedziela
Violet- ja jednak mam rano brzuszek mały, po południu i wieczorem jest spory no ale po całym dniu jedzenia do tego maluch przecież cały czas rośnie... w moim tygodniu macica już jest wielkości pomarańcz więc liczę, że jeszcze ze dwa trzy tyg i będę mogła spokojnie powiedziec, że nawet ten wieczorny to już mega ciążowy
Zaliczyliśmy z mężem ponad godz. spacer po lesie...było cudownie, cicho, spokojnie....najadłam się jeżyn mniam.., poleżałabym chętnie ot niedziela
Nikusia, u nas się ta "zasada" póki co sprawdza. Jak zaczęliśmy starania, to się do mnie odezwało stare wydawnictwo z propozycją zrobienia drugiej części książki. A zaraz na początku ciąży znowu inne z propozycją długoterminowej współpracy. Zawsze tak mamy, że jak jest dołek finansowy, to coś takiego nam spada jak "z nieba"
Ale taki ewidentnie "cudowny" przypadek mieliśmy raz. Spadło na nas mnóstwo wydatków, kasa na koncie topniała, a musieliśmy jeszcze zapłacić koniecznie ubezpieczenie za auto w tym miesiącu. Sprzątałam szafę i układałam m.in. kartki z życzeniami, które dostaliśmy na ślub. Ślub, który był 2 lata wcześniej. Z jednej kartki wypadły funty od rodziny z Anglii (jak je pominęliśmy po ślubie??? przecież wszystkie kartki otwieraliśmy i czytaliśmy???). Kwota DOKŁADNIE taka, jakiej nam brakowało na ubezpieczenie!!!
Powiem Wam, że usiadłam i przeszły mnie dreszcze...
Ale taki ewidentnie "cudowny" przypadek mieliśmy raz. Spadło na nas mnóstwo wydatków, kasa na koncie topniała, a musieliśmy jeszcze zapłacić koniecznie ubezpieczenie za auto w tym miesiącu. Sprzątałam szafę i układałam m.in. kartki z życzeniami, które dostaliśmy na ślub. Ślub, który był 2 lata wcześniej. Z jednej kartki wypadły funty od rodziny z Anglii (jak je pominęliśmy po ślubie??? przecież wszystkie kartki otwieraliśmy i czytaliśmy???). Kwota DOKŁADNIE taka, jakiej nam brakowało na ubezpieczenie!!!
Powiem Wam, że usiadłam i przeszły mnie dreszcze...
pinki1980
Fanka BB :)
Nikusia ale narobiłaś mi smaka na jeżyny :-) A dopiero wróciliśmy od moich rodziców którzy las mają za domem i w tym lesie mnóstwo jeżyn :-(
EWA86 - niezły zbieg okoliczność albo sama nie wiem jak to nazwać.
EWA86 - niezły zbieg okoliczność albo sama nie wiem jak to nazwać.
Tehawanka
Zaangażowana w BB
ja mam dziś dołek. a raczej teraz. nic mi nie wolno, z tego co lubię i chciałabym robić/ jeść... ehhhh... jeszcze moze tylko faceta podenerwuje i ide spać, niech sie czuje gorzej niż ja, skoro jemu też zależy.... przynajmniej raz na jakiś czas;p
reklama
Podziel się: