reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dobry wieczór dziewczyny, byłam dziś na wizycie (drugiej). Wszystko jest z dzidziusiem w porządku :-) Maleństwo nieźle sobie fikało :-) Świetny widok :-) Ma już ponad 3 cm. Spróbuję dodać zdjęcie jak mi się uda. Kolejne USG (genetyczne) 27 sierpnia, badania krwi i moczu 30 sierpnia i kolejna wizyta 3 września. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Ale Wy dziewczyny produkujecie!!!!! Zaraz pewnie mały się mi budzić będzie to nawet nie zdąże przeczytać , więc po łebkach.

Temat tycia...heh ja startowałam w poprzedniej z 52,5 a skończyłam na 75kg :crazy::baffled: Posz szpitalu zeszło mi 10kg a reszta powoli schodziła (karmiłam cyckiem) ale i tak niby teraz startowałam z 54kg a teraz 55kg (kg do góry). Ja powiem coś co mi powiedziano i się tego trzymam JEDZ SŁODKIE , DZIECKO BĘDZIE SZCZĘŚLIWE i tak będę robić , narazie mnie słodkości odpychają ale potem chętnie :)

A temat porodów.... można sobie teraz myśleć , planować a wszystko wyjdzie na końcu. Tu boli i tu boli...

reklama
Moja waga startowa też nie jest taka, jaką sobie wymarzyłam... :/ W styczniu odstawiłam hormony i byłam tą (niby nieliczną według niektórych - jasne!), która dostała w gratisie, w ciągu dwóch miesięcy 10kg.!!
Niby to woda, ale 78 na liczniku przeraża :/ Mam 172 cm. wzrostu. Mój ginekolog powiedział, że Evra jest taka popularna, bo laski na niej chudną - zawiera składnik odwadniajacy. Dlatego po odstawieniu organizm zbiera wodę x2. No cóż, będę walczyć po. Raz już udało mi się zrzucić 20 kg. w trzy miesiące, więc liczę na powtórkę ;)

A nas dzisiaj o 4:20 obudził wrzask Wiki. Krzyczała, że coś u niej lata. Poszliśmy wkurzeni, że pewnie jakaś mucha albo ćma, ale okazało się, że to... NIETOPERZ! Po 20-30 minutach walki udało się go wyprosić, otwierając okno balkonowe. No i po spaniu...

Do góry