reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dobry wieczór dziewczyny, byłam dziś na wizycie (drugiej). Wszystko jest z dzidziusiem w porządku :-) Maleństwo nieźle sobie fikało :-) Świetny widok :-) Ma już ponad 3 cm. Spróbuję dodać zdjęcie jak mi się uda. Kolejne USG (genetyczne) 27 sierpnia, badania krwi i moczu 30 sierpnia i kolejna wizyta 3 września. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Ale Wy dziewczyny produkujecie!!!!! Zaraz pewnie mały się mi budzić będzie to nawet nie zdąże przeczytać , więc po łebkach.

Temat tycia...heh ja startowałam w poprzedniej z 52,5 a skończyłam na 75kg :crazy::baffled: Posz szpitalu zeszło mi 10kg a reszta powoli schodziła (karmiłam cyckiem) ale i tak niby teraz startowałam z 54kg a teraz 55kg (kg do góry). Ja powiem coś co mi powiedziano i się tego trzymam JEDZ SŁODKIE , DZIECKO BĘDZIE SZCZĘŚLIWE i tak będę robić , narazie mnie słodkości odpychają ale potem chętnie :)

A temat porodów.... można sobie teraz myśleć , planować a wszystko wyjdzie na końcu. Tu boli i tu boli...

reklama
Moja waga startowa też nie jest taka, jaką sobie wymarzyłam... :/ W styczniu odstawiłam hormony i byłam tą (niby nieliczną według niektórych - jasne!), która dostała w gratisie, w ciągu dwóch miesięcy 10kg.!!
Niby to woda, ale 78 na liczniku przeraża :/ Mam 172 cm. wzrostu. Mój ginekolog powiedział, że Evra jest taka popularna, bo laski na niej chudną - zawiera składnik odwadniajacy. Dlatego po odstawieniu organizm zbiera wodę x2. No cóż, będę walczyć po. Raz już udało mi się zrzucić 20 kg. w trzy miesiące, więc liczę na powtórkę ;)

A nas dzisiaj o 4:20 obudził wrzask Wiki. Krzyczała, że coś u niej lata. Poszliśmy wkurzeni, że pewnie jakaś mucha albo ćma, ale okazało się, że to... NIETOPERZ! Po 20-30 minutach walki udało się go wyprosić, otwierając okno balkonowe. No i po spaniu...

Do góry