reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc

U nas w nocy była burza i padało i teraz jest znośnie :-) można żyć :-) ale się nie wyspałam, najpierw nie mogła zasnąć a po 4 się obudziłam i już nie mogłam zasnąć :-(

Witam nowa mamę!
gratulacje dobrych wieści u lekarza!

babygg
skąd nietoperek? masakra, też bym się darła jakby do nas wleciał :-)

reklama
Dziewczyny strasznie się rozpisałyście, wystarczy mieć jeden dzień zaległości i już się tego odrobić nie da :) Wczoraj nie pisałam bo upał mnie pokonał.. okropnie znoszę te wysokie temperatury ;/ Może dzisiaj będę na bieżąco.

A co do Mewy do czy ona nie dawała Nikusi telefonu, żeby mogła jej napisać czy wszystko w porządku z dzidziusiem ?

Witajcie

MewaSmieszka niestety została pozbawiona swoich praw. Na ile mówiła prawdę nie wiemy ale jedno jest pewne.Zdjęcie z usg nie było jej.

Miłego dnia dla Każdej i radości z każdego kolejnego zdjęcia usg :-)

edit. Admin pisał żebyście wybrały nowego moderatora. Najlepiej zorganizować konkurs. Jak będziecie chciały to dajcie znać.

Ostatnia edycja:
WItam nowe dziewczynki!
Gratuluje udanych wizyt- super sie czyta pozytywne wiadomosci:)
Ale się dzisiaj wyspalam to moj rekord od poczatku ciazy 8:30 wow!
Dzisiaj u nas ma byc 37 stoni:( chyba umre:(
NA dzien dobry znalazlam cos na poprawe humoru:) hehe
dzidzi.JPG
wiecej na stonie facebook : mother power :)))

Załączniki

• dzidzi.JPG
    dzidzi.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 24
Nietoperz pewnie wleciał przez uchylone okno... Oj powiem szczerze, że strach był. Szczególnie dlatego, że został namierzony w pokoju dzieci :/ W każdym razie mam nadzieję, że wyleciał, a nie zaszył się gdzieś za szafą. Poczytałam, że same z siebie nie są agresywne, ale mimo wszystko przerażający jest widok latającego czarnego batmana z wielkimi skrzydłami (mimo, że sam w sobie duży nie był). Brrrrr....

Hey Kobietki.
Strasznie współczuję Wam tych mdłości. Ja nigdy w życiu nie przytulałam kibelka i cieżko mi nawet sobie wyobrazić co czujecie...
Biedactwa...

Ja startuję z wagą 50kg przy wzroście 158cm. Zobaczymy jak to się skończy, ale w rodzinie widzę, że może nie być fajnie :crazy:

Hej dziewczyny u nas tez grzmiało i padało nie potrafię pozbierać myśli dziś mam wizytę ciekawe czy w pęcherzyku coś się pojawi ryczeć mi się chce:-(Mały dziś mówi mamo masz tam dzidzi ja mówię mu że tak a on a gdzie idziemy a ja ze do lekarza muszę iść a ty do przedszkola a on; po co do lekarza idziesz a ja że lekarz powie czy dzidziuś jest zdrowy czy chory a on :mamo dzidziuś zdrowy jest i dał buziaka dla brzuszka gdyby nie on to bym chyba zwariowała dzieci takie szczere są:)

witam mamusie:-):-):-)
wczoraj bylam na 2 wizycie w 10 tyg,dzidzia pieknie rosnie,ma 3,36 cm:-) i juz takie ruchliwe,machalo raczkami,niesamowity widok:-):-):-)
co do jedzonka to nie mam apetytu,juz miesiac nie mialam w ustach miesa i slodyczy,poprostu nawet na reklamy nie moge patrzec:( zajadam sie nabialem ,warzywkami,zupami,kanapkami z serem zoltym i wlasnie wcinam borowki z malinkami:)
wymiotuje codziennie rano i wieczorem,tylko otworze oczy,niekiedy wyrzymam 3 min ale nie za czesto,
co do wagi to startowalam 68 168cm ,waga spadla do 65,a na dzien dzisiejszy 66:-) mam tendencje do ycia wiec spodziewam sie nielego wyniczku marcowego:-)
od kilku dni zauwazylam dziwny przyrost brzuszka,nie dopinam sie w spodnice,we wszyskim wystaje brzucholek:-)
arania ale bym zjadla lecz,tylko bezmiesne:-)
mlodamamo super wiesci,fajnego masz lekarza:) ja zapomnialam o moim ze czeka na korytarzu,mialam go zawolac jak bedzie cos widac,taka bylam przejeta ze zapomnialam,a pozniej smutny chodzil caly wieczor ze nie zobaczyl dzidziusia:-)

aaa i czy lekarz mowil Wam o usg genetycznym miedzy 11-13 tyg? moj kazal juz sie zapisac
milego dnia:-)

reklama
Do góry