reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć ja się żegnam z Wami - niestety .... wczoraj wróciłam ze szpitala
byłam tam od zeszłej środy, dodam że wszystko stało się na urlopie w ś-ciu,
nasze Słoneczko odeszło w 8t - ciężko mi cokolwiek pisać, nie wiem co dalej bo sprawa była bardzo poważna...
nie doczytam już wątku bo nie mam na to siły

Życzę Wam wszystkim samych dobrych dni, oby Wasze upragnione kruszynki były zdrowe i silne...
Dziękuję że mogłam Was poznać
Może kiedyś tu jeszcze zawitam ....
Bardzo mi przykro....ogromnie Ci współczuję
[*]

reklama
ja też jestem pzreciwna wątkom zamknietym bo na to zdecydowanie za wczesnie - przeciez nawet sowich nickow do konca nie pamietamy, na nk i fb kont nie mam, na sierpniowkach 2011 dziewcyzny przeniosly sie na fb, robily jakies dziwne castingi kogo wpuscic na grupe kogo nie, pozniej grupa sie urwala bo jak to ujęlo kilka z nich "ukisiły się w własnym sosie", forum na bb ma kilka doslownie uzytkowniczek piszacych w miare regularnie.

A ja mam dziś taki płaczliwy dzień z byle powodu, praktycznie bez powodu...:zawstydzona/y:.
Nie mogę się doczekać kiedy mężulek wróci z pracy i mnie przytuli.... :zawstydzona/y:.

Idę robić obiadek, może mi te niedobre myśli miną. Do później!

Medzik - Nie rezygnuj z forum. Ważne, że udało się taką osobę zdemaskować. Wierzę, że nadal są tutaj osoby, którym można zaufać i myślę, że czas pokaże kto jest tego zaufania wart. Sądzę, że każda z nas jest tutaj potrzebna i może wnieść coś cennego do tej naszej małej społeczności. Tego właśnie oczekuję po tym forum. Dziewczyn, które przeżywają to co ja, chcą się dzielić swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem. To bardzo ważne - tworzyć taki klan kobiet-matek :) To może być bardzo wartościowe. Więc warto być obecnym choćby czasami :)

pinki - Życzę owocnej i radosnej wizyty - trzymamy kciuki :)

smerfetka - Nawet tak nie myśl. Do końca musisz wierzyć w swoje dzieciątko. Kto ma wierzyć jeśli nie ty? Musisz mieć ogromną nadzieję i miłość w sobie. To potrafi uczynić cuda :*

Co do nowego moderatora. Sądzę, że powinnyśmy zrobić jakieś głosowanie i już :)

Julianna - wątek o terminach wizyt rzeczywiście by się przydał.

Violet - Ja nie mam w tej chwili żadnych objawów. Ciesz się, bo to znak, że Twoje maleństwo się rozwija. :)

ale że niby co tym dopochwowym mozna zrobić? przecież nie przepycha gin przez szyjke tego więc nie rozumiem.. w pierwszej ciązy miałam ze 100 razy i nic sie nie działo..

TRZYMAJCIE KCIUKI BO ZA 20 MIN JADE NA TĄ CHOLERNĄ WIZYTE!!!!

Ja to bym prędzej dodała wątek "relacje z naszych wizyt" bo tu się potem wszystko traci.... jak będzie usg to od razu przy opisie można je dodać
a co do terminów naszych wizyt to lepiej by było jakby żadna z nas nie komentowała tego wątku tylko zajęła się nim jedna osoba i całą tą tabelkę edytowała.... bo tak to się robi bałagan:-D po prostu zostawiać komuś (modowi) wiadomość na priv z terminem i tyle :)
Ale to jest tylko moje zdanie :-)
mlodamama21 &&& kciuki zaciśnięte! czekamy na dobre wiadomości!

Ostatnia edycja:
reklama
Też jestem za wątkiem o naszych wizytach u lekarza czy na izbie przyjęć.

Odnośnie dopochwowego usg, to do przyjemności nie należy, zawsze trochę mnie boli, zwłaszcza jak szuka jajników, ale po tylu latach chodzenia do gina przywykłam ;-)

Do góry