reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jolcia ja w pierwszej ciazy wazylam 47kg i przed porodem wazylam 68kg,tydzien po porodzie wygladalam ladnie,bo to co przytylam to tylko wazyla moja ciaza. A teraz waze 53kg i boje sie ze bede miala nadwage,bo juz sie ciezko czuje.A jeszcze nie mam mdlosci i jem jak swinka,masakra. Wiec nie lam sie

reklama
Też nie mam nk.
Zapomniałam wcześniej - dwóch moderatorów to dobry pomysł, ale skoro 1 nie chce się zgłosić to co dopiero 2 :p

Ja już zjadłam 3 talerze zupy ogórkowej, w odstępach czasowych :p

A ja tam jestem przeciwna grupie nk i fb, nie znam się dokładnie jak to działa, ale wydaje mi się, że będzie tam widoczne moje imię, nazwisko i inne dane, a jeżeli tak to nie chciałabym pisać o intymnych dla mnie sprawach oficjalnie i bałabym się, że jakiś troll to wykorzysta potem (bo nawet tam nie mamy pewności, że taki się nie trafi), a tu jakby co to zna tylko mój nick i nic poza tym.
To oczywiście moje zdanie na ten temat.

Ewula to jesz tak jak ja, strasznie dużo;-) Ja potrafiłam zjeść tylko obiad, przez cały dzień, a teraz jem co godzinę. I efekt jest 10cm w pasie

Co do moich kg to ja z takiej szczuplej rodziny jestem, moja mamcia w wieku 52 lat wazy 49 kg, mimo iz urodzila 3 dzieci w tym blizniaki, tato tez szczuply, wiec mi raczej nic nie grozi, oby;)
Ewula_ m zazdroszcze takiego apetytu! Chcialabym w koncu cos tak normalnie z apetytem zjesc!

Ja myślę, że tydzień bez moda przeżyjemy :tak: bylebyśmy same nie dublowały postów i nie robiły bałaganu :rofl2: Listy z początków wątków można przyklejać i edytować samemu swoje dane, co i tak ułatwia sprawę, bo każdy mod z czasem się pogubi w "kolejna wizyta..." itp. :-D

Ewula a może Ty chcesz zostać modem? Jesteś też z nami na forum trochę czasu :tak:
Wiecie kobietki jeszcze nie minął jeden dzień, więc spokojnie. Po 2h zgłoszą się tylko Mewy2 na moda :-p Trzeba przemyśleć sprawę i czuć się na siłach. Niektóre z nas mają młode ciąże i jeszcze się boją. Zostaną modem, a odpukać coś się stanie...

reklama
zapomnialam wam cos jeszcze dopisac wczoraj.Pisalyscie o badaniach dopochwowych. Pisalam ze w Norge tego nie robia zeby kobieta nie czula sie ponizona,ale jeszcze dla bezpieczenstwa maluszka,twierdza ze takie tzw grzebanko moze zaszkodzic maluszkowi czy kobiecie. I pozniej sa komplikacje. To tyle

Do góry