reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna25 sprawdziłam. Idzie przykleić, więc każda zamiast pisać by poprawić może edytować :tak: W ten sposób na końcu zawsze będzie aktualna tabela :-D
Jakby któraś z nas nie dała rady to na pewno któraś pomoże. To tylko za pierwszym razem tak źle wygląda :-D

Podpowiadam:
1) zaznaczamy całość z postu wyżej
2) Kopiuj -> Wklej
3) wybieramy zaawansowaną edycję po wklejeniu :) i mamy opcje do tabelki

reklama
może nie forum na fejsie, ale może poznajmy się na fejsie albo nk. Na privach można sobie powysyłac zaproszenia. I wtedy założymy zamknięty wątek

Tylko kogo zaprosić do prywatnego wątku?
Rozumiem, że chcecie najpierw podesłać sobie linki do profili na nk i fejsie by się obejrzeć? :-D

Witam się w upalny dzień...
Godzinę Was nadrabiałam:rofl2:.
Sprawę Mewy zostawię bez komentarza....

Maqa bardzo mi przykro, takie wiadomości zawsze sprawiają mi jakiś taki wewnętrzny ból, trzymaj się kochana.

Violet myślę, że trochę za wcześnie na wątek zamknięty i grupę na fb, tym bardziej po takiej akcji... Ale później bardzo chętnie.

Co do moderatora to myślę, że powinnyśmy wybrać go jak najszybciej, a przy takiej liczbie nas dużo jest inf. i zrobią się zaległości i też jestem za 2 moderatorami. Ewa86 a ty nie chciałabyś być jednym z modów?

Dziewczyny spokojnie, co Wam się tak spieszy? Jeszcze zdążymy zrobić zamknięty. Przecież ten wątek trwa chyba nie całe 2 miesiące, na pewno będzie jeszcze wiele nowych dziewczyn, a część przestanie się odzywać z różnych powodów. Na facebook też będzie czas, z resztą na pewno nie każdy ma konto.

Był jeden troll, dobrze że został wyłapany. Miejmy nadzieję, ze następnego nie będzie.

Tak bedzie uczciwie. Spojrz na to,bedziemy tu pisac,ale o czym? Kazda bedzie sie teraz zastanawiac co napisac i czy to prawda. Zostalo naruszone nasze zaufanie.... Ale wy zdecydujecie czy chcecie...

Ja tez chcialabym z Wami zostacna tym czy innym forum, fakt miernie sie udzielam ale sil naprawde mam niewiele... Choc dzis jest lepiej... A mimo to do "pracy"musze chodzic (jestem niania) i zajmowac sie podopieczna, ale tylko do wrzesnia. Wiec jak wracam do domu to juz tylko jeden kierunek lożko!! Postaram sie czesciej udzielac:) moge podac poje dane na fb (Jolcia Lis) nie mam nic do ukrycia:) wiem, ze sprawa z Mewa jest dosc dziwna ale wole sie na ten temat nie wypowiadac.
wlasnie przed chwila wmusilam w siebie jakis obiad... To jest straszne... Kiedys taki zarlok i lakomczuch a teraz tak mi trudno jesc... Bleeeeee.... Nic mi nie smakuje:(:( no ake trzeba jesc! Wczoraj na badaniach okazalo sie ze nic nie przytylam:( a mialam juz nadzieje ze z 50 kg bedzie... A tu niestety 48,50:( ech... Z jedzenia nie mam w ogole przyjemnosci, jem na siłe:( dobra koncze te moje wywody:)
Pozdrawiam niebiesko:)

reklama
Do góry