reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jolcia ja w pierwszej ciazy wazylam 47kg i przed porodem wazylam 68kg,tydzien po porodzie wygladalam ladnie,bo to co przytylam to tylko wazyla moja ciaza. A teraz waze 53kg i boje sie ze bede miala nadwage,bo juz sie ciezko czuje.A jeszcze nie mam mdlosci i jem jak swinka,masakra. Wiec nie lam sie

reklama
Też nie mam nk.
Zapomniałam wcześniej - dwóch moderatorów to dobry pomysł, ale skoro 1 nie chce się zgłosić to co dopiero 2 :p

Ja już zjadłam 3 talerze zupy ogórkowej, w odstępach czasowych :p

A ja tam jestem przeciwna grupie nk i fb, nie znam się dokładnie jak to działa, ale wydaje mi się, że będzie tam widoczne moje imię, nazwisko i inne dane, a jeżeli tak to nie chciałabym pisać o intymnych dla mnie sprawach oficjalnie i bałabym się, że jakiś troll to wykorzysta potem (bo nawet tam nie mamy pewności, że taki się nie trafi), a tu jakby co to zna tylko mój nick i nic poza tym.
To oczywiście moje zdanie na ten temat.

Ewula to jesz tak jak ja, strasznie dużo;-) Ja potrafiłam zjeść tylko obiad, przez cały dzień, a teraz jem co godzinę. I efekt jest 10cm w pasie

Co do moich kg to ja z takiej szczuplej rodziny jestem, moja mamcia w wieku 52 lat wazy 49 kg, mimo iz urodzila 3 dzieci w tym blizniaki, tato tez szczuply, wiec mi raczej nic nie grozi, oby;)
Ewula_ m zazdroszcze takiego apetytu! Chcialabym w koncu cos tak normalnie z apetytem zjesc!

Ja myślę, że tydzień bez moda przeżyjemy :tak: bylebyśmy same nie dublowały postów i nie robiły bałaganu :rofl2: Listy z początków wątków można przyklejać i edytować samemu swoje dane, co i tak ułatwia sprawę, bo każdy mod z czasem się pogubi w "kolejna wizyta..." itp. :-D

Ewula a może Ty chcesz zostać modem? Jesteś też z nami na forum trochę czasu :tak:
Wiecie kobietki jeszcze nie minął jeden dzień, więc spokojnie. Po 2h zgłoszą się tylko Mewy2 na moda :-p Trzeba przemyśleć sprawę i czuć się na siłach. Niektóre z nas mają młode ciąże i jeszcze się boją. Zostaną modem, a odpukać coś się stanie...

reklama
zapomnialam wam cos jeszcze dopisac wczoraj.Pisalyscie o badaniach dopochwowych. Pisalam ze w Norge tego nie robia zeby kobieta nie czula sie ponizona,ale jeszcze dla bezpieczenstwa maluszka,twierdza ze takie tzw grzebanko moze zaszkodzic maluszkowi czy kobiecie. I pozniej sa komplikacje. To tyle

Do góry