reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam ponownie

Młoda siedzi w basenie więc mam kompa tylko dla siebie :-)

nie było mnie parę godzin a tu tyle do nadrobienia szybko wam idą te posty :-D

już nie pamiętam komu co miałam napisać

Maga bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko i oby kolejna ciąża dobiegła zdrowo i bezproblemowo aż do rozwiązania

nie pamiętam bo nie ogarniam jeszcze wszystkich dziewczyn ale uśmiałam się jak przeczytałam jak to Karolinka (przepraszam jeśli pomyliłam imię) gilała kotka :-D i pozdrawiała rodzeństwo normalnie dzieciaczki są nie możliwe czasem :-)

My już po obiadku mój pojechał robić dach dziadkowi po gradobiciu Emilka w basenie z ciocią wiec ja sobie poleżę i poczytam a potem do dziadka na kontrole ile dachu zrobili :-D

reklama
Babygg ja bym nie szukała nowego admina, bo jak się zdenerwuje obecny to wiesz :-p:-p
Admin to admin, moderator to moderator, taka jak dla mnie dość znacząca różnica...

Też mi się wydaje dobrym pomysłem poczekać trochę jak nikt się nie zgłosi.
I jednak obstawiam przy wyborze dwóch osób bo kto w pojedynkę nas ogarnie ;-):tak:

Moniqaa, oczywiście machnęłam się! ;) Do admina nic absolutnie nie mam ;) Pomysł z dwójką modów - popieram!

Witajcie,

Strasznie dużo produkujecie!
Sprawa z Mewą jest bardzo przykra. Powiem tylko tyle że uważam że sprawę trzeba zgłosić jak najszybciej adminowi - na kwietniówkach też miałyśmy trolla - który o ironio też miał mieć trojaczki :eek: Piszę o tym adminie bo uważam że trzeba ją usunąć z funkcji moderatora bo ma dzięki temu możliwość m.in. usuwania naszych wpisów i ich edytowania! A to daje ogromne pole do popisu...

Moim zdaniem przydał by się też oddzielny wątek o wizytach bo tu na ogólnym wpisy o tym że ktoś się wybiera i jak tam poszło badanie zupełnie giną...

Ja męczę się bardzo z mdłościami, osłabieniem i złym samopoczuciem. Chała Bogu moje dzielne dziecko lubi bawić się samo a mama może trochę poleżeć...

Julianna, sprawa już jest zgłoszona, a Mewa straciła swoje funkcje.

O tym wątku wizytowym rozmawiałyśmy, ale póki co stanęło wtedy, żeby nowego nie zakładać, bo większość nie ma czasu kilku wątków czytać.

19ania90 raczej nikt z nas nie dopisze nic do listy. Nie mamy moderatora, a post jest Mewy więc ona mogłaby ewentualnie zmienić... ale jak już wiemy pewnie się tutaj nie pojawi (przynajmniej pod tym samym nickiem).
Ewentualnie możemy skopiować listę i po prostu dopisać się :tak: Ewentualnie druga z moderatorek powinna mieć możliwość edycji nie swoich postów (nie wiem jakie uprawnienia mają moderatorzy na BB).

Pinki daj koniecznie nam znać co i jak po wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam w poniedziałek, może w końcu czegoś się dowiem.... Tymczasem moją wizytą się nie przejmuję i trzymam podwójne kciuki za Was :tak:
Chyba skopiować się da.
My po obiadku, najadłam się jak bąk.
Nikaa nie pomyliłaś imienia.

no i nacieszyłam się kompem że szok już maruda przyszła i od progu jak tylko zobaczyła załączonego laptopa "mamusia mogę pograć?"

to idę rozwiesić pranie będę wieczorem nadrobię kolejne zaległości :-D

miłego dnia życzę

maqa bardzo mnie ta wiadomość zasmuciła,jest mi przykro. 3maj sie kochana...:-(

kasija witam w naszym gronie i gartuluje fasolki

farfalla sprawdz w necie co wydziela ten raid,jakie substancje,bo moze cos w tym jest....

Dziewczyny,wczoraj wczesniej skonczylam z wami pisac,a dzisiaj? Mialam do nadrobienia z 8 stron,ale jak przeczytalam dostalam szoku.Tez widzialam ten nick na forum mjakmama,tam zaczelam pisac,ale pozniej znalazlam to forum i tu pozostalam.

Moja siostra urodzila 2mce temu,w trakcie ciazy zapisala sie na forum i teraz dziewczyny maja zamkniete forum i pisza sobie o sprawach prywatnych,to jest fajne.Czasem dziewczyny narzekaja na mezow,tesciow i wspieraja sie nawzajem.

czym jest zaufanie? Chyba nasz moderator nie ma o tym pojecia.

A teraz z innej beczki.
W nocy obudzil mnie taki bol piersi. mam znow nabrzmiale i ckliwe.Kilka dni bylo spokoj,zrobily sie normalne a tu teraz taki zonk? W pierwszej ciazy zabardzo nie pamietam,pamietam tylko straszne mdlosci.
A brzuch? Po sniadaniu,nie bardzo sytym mam taki brzuch i tak sie czuje jakbym balon polknela...Wy tez tak macie?

Cześć
Podczytuję Was od jakiegoś czasu- ale jakoś nie bardzo miałam ochotę sie pokazywać. Nawet suwaczka nie mam jeszcze- czekam na pierwsze usg. Bardzo mnnie ta ciążą zaskoczyła, ale teraz bardzo się cieszę. Na razie pracuję, chociaż na poczatku jakieś plamienia miałam, mdłości całodobowe mnie męczą ale jakoś daje rade. Mam termin wyliczony niby na 3 marca, no ale zobaczymy jak wyjdzie usg. jestem na kwietniowkach 2009-ale mamy zamknięty wątek i tylko tam piszemy, też się trolle trafiały. Trzeba być ostrożnym.

Dziewczyny mam propozycje!!!!!!!!!

Moze sie za bardzo nie znamy ale juz sie trche poznalysmy.
Mozna zalozyc grupe zamknieta na facebooku,mozemy tam pisac o wszystkim i nie bedzie to dostepne na glownej stronie.Kazda bedzie wiedziala o kazdym (bo fotki sa ( i nie bedzie niespodzianek.

Co o tym myslicie?

reklama
Do góry