reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

co do śledzi...ja ostatnio nie jem a nimi bekam:-D:-D:-D to dopiero zabawa.. lubię i kaszubskie i w śmietanie.. jedynie w oleju nie lubię i też nie smakują mi jak są mało kwaśne..ja sobie wczoraj zrobiłam pastę do kanapek z sera białego i makreli w sosie pomidorowym z cebulką... miała być na dziś a wszystko wczoraj pożarliśmy:-D to taka szybsza wersja bo makreli wedzonej nie chce mi się obierać pół dnia...

reklama
Hej!
Mały śpi to niby mam moment, choc kaszel go męczy i co chwilę muszę go utulić do dalszego spania. Dałam mu w końcu troszkę mleka z miodem, może to mu pomoże. Bo syrop który dostał na kaszel ma tak paskudny smak, ze zaczął bać się łykać jakichkolwiek i muszę się sporo nagadać nim da sobie podać chociażby wapno z wit C... Śmierdzi jakby miał aromat rumowy czy migdałowy w dużej ilości bleee...
W nocy znów źle spał, więc kolejny dzień z rzędu jestem niewyspana, chyba niedługo przywyknę :p

Koreczek, współczuję sytuacji z mamą, porozmawiałaś ze swoim facetem jak planowałaś??

Widzę, że obciążenie glukozą na topie ;) mnie wyśle dopiero po kolejnej wizycie, będę musiałą mamę poprosić, żebvy z małym została, bo nie ma opcji, żebym z nim poszła.

Mi się szlafrok poprzednim razem w ogóle nie przydał, bo tak gorąco było w szpitalu, ale teraz planuję rodzić gdzieś indziej, więc pewnie wezmę.

Ewa, polecam meble kuchenne z ikei, mają fajne systemy, a cena stosunkowo niewysoka, ni chyba ze sobie wybrać na wypasie ;)

Dziewczyny fajne łóżka pokupowałyście dla swoich pociech tych obecnych i tych przyszłych ;)

Karolinusia kciuki za remont zaciśnięte! My tez jesteśmy wlasnie w trakcie remontu! ;-)

secreto strasznie fajne te mebelki! A z szkoda, ze my nie będziemy zadnych kupowac, bo szafe i komode mamy a łóżeczko pozyczy nam kuzyn. Ale jak już dzidzia podrośnie to będziemy szalec hehe :tak: Ale na pewno tez zrobie taki napis na scianie z imieniem Maji i zamowie takie naklejki na sciane z allegro, bo strasznie mi się podobaja! :-D
Ja sobie kupilam dwie takie podobne koszule tez na allegro i jestem z nich zadowolona i teraz już w nich spie. Musze sobie teraz tylko jakies klapki kupic i jakas jednorazowa koszule do porodu.

Nikusia82 kciuki za glukoze jutro!

PierwszyRazMama my tez jeśli chodzi o wyprawke to dopiero raczkujemy hehe, mamy na razie tylko pare drobiazgow. ;-)

flower188 zrobilas mi smaka na pizze, chyba będę robic pod koniec tygodnia! :tak:

ewa86 Jeśli chodzi o remont to my mamy ekipe Inezart: tu jest ich strona internetowa: Firma remontowo – budowlana InezArt Michał Nowak Cenowo jest dobrze i jeśli chodzi o materialy to oni tez maja zniżkę 15% w Budrolu w Kocmyrzowie, wiec niedaleko tez ciebie. U nas będą robic jeszcze jakies 2 tygodnie to powiem ci jeszcze dokladnie jak wszystko wyszlo, ale tempo tez maja spoko, bo u nas trzeba ocieplic cale sciany, podloge zrobic, , bo jest sam beton, sciany i sufit zrobic, 2 okna dachowe wstawic i drzwi balkonowe itp. A ma im to zajac okolo 3 tygodnie w sumie.
A jeśli chodzi o kuchnie to nasi znajomi polecili nam firme: Meble kuchenne - Krak-Meb - Meble Kraków. Sprzedaż, montaż, usługi. Meble kuchenne, tapicerowane, pokojowe, biurowe, łóżka, stoły, krzesła, sypialnie, sprzęt AGD... i tam tez bedziemy robic nasza kuchnie. :tak:

Ewula_m duzo zdrowka dla malego!!!

Jesli chodzi o sledzie to ja ogolnie nie lubie i nigdy nie lubialam! Ale ostatnio mam caly czas ochote na slodkie, az strach sie bac jak to sie skonczy! Dzis zjadlam nalesniki z serem i miodem. PYCHA! :tak:

Kciuki za wszystkie badania i wizyty zaciśnięte!!!

Ewula - moja przyjaciółka też ma meble kuchenne z Ikei, nie zbankrutowała przy tym a jest mega zadowolona. Przyznam się, że gdybym miała opcję wymiany mebli to też bym nad ikeowskimi pomyślała...
Monisia - ja na słodkie niestety mam ochotę non stop :baffled:
Teraz jem kisiel... masakra :confused2:

Witajcie.
Dawno mnie tu nie było, ale nie miałam czasu wejśc i poczytac.
Spróbuje dziś nadrobic.

hmm zle sie czuje.. od rana słabo mi i kręci mi się w głowie.. niewiem dlaczego?:(
ciagle leże bo wtedy chociaz na chwilę jest lepiej.

To juz 21 tydzien :)

Pozdrawiam

weźcie z tym słodkim! ja wczoraj na facebooku się oczytałam o tych rogalach ?marcińskich? i tak mnie nosiło że zrobiłam sobie jogurt naturalny z cukrem i zjadłam pół wielkiego opakowania.. paranoja jak mnie męczy na słodkie.. najbardziej rano..

reklama
Do góry