reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

co do śledzi...ja ostatnio nie jem a nimi bekam:-D:-D:-D to dopiero zabawa.. lubię i kaszubskie i w śmietanie.. jedynie w oleju nie lubię i też nie smakują mi jak są mało kwaśne..ja sobie wczoraj zrobiłam pastę do kanapek z sera białego i makreli w sosie pomidorowym z cebulką... miała być na dziś a wszystko wczoraj pożarliśmy:-D to taka szybsza wersja bo makreli wedzonej nie chce mi się obierać pół dnia...

reklama
Hej!
Mały śpi to niby mam moment, choc kaszel go męczy i co chwilę muszę go utulić do dalszego spania. Dałam mu w końcu troszkę mleka z miodem, może to mu pomoże. Bo syrop który dostał na kaszel ma tak paskudny smak, ze zaczął bać się łykać jakichkolwiek i muszę się sporo nagadać nim da sobie podać chociażby wapno z wit C... Śmierdzi jakby miał aromat rumowy czy migdałowy w dużej ilości bleee...
W nocy znów źle spał, więc kolejny dzień z rzędu jestem niewyspana, chyba niedługo przywyknę :p

Koreczek, współczuję sytuacji z mamą, porozmawiałaś ze swoim facetem jak planowałaś??

Widzę, że obciążenie glukozą na topie ;) mnie wyśle dopiero po kolejnej wizycie, będę musiałą mamę poprosić, żebvy z małym została, bo nie ma opcji, żebym z nim poszła.

Mi się szlafrok poprzednim razem w ogóle nie przydał, bo tak gorąco było w szpitalu, ale teraz planuję rodzić gdzieś indziej, więc pewnie wezmę.

Ewa, polecam meble kuchenne z ikei, mają fajne systemy, a cena stosunkowo niewysoka, ni chyba ze sobie wybrać na wypasie ;)

Dziewczyny fajne łóżka pokupowałyście dla swoich pociech tych obecnych i tych przyszłych ;)

Karolinusia kciuki za remont zaciśnięte! My tez jesteśmy wlasnie w trakcie remontu! ;-)

secreto strasznie fajne te mebelki! A z szkoda, ze my nie będziemy zadnych kupowac, bo szafe i komode mamy a łóżeczko pozyczy nam kuzyn. Ale jak już dzidzia podrośnie to będziemy szalec hehe :tak: Ale na pewno tez zrobie taki napis na scianie z imieniem Maji i zamowie takie naklejki na sciane z allegro, bo strasznie mi się podobaja! :-D
Ja sobie kupilam dwie takie podobne koszule tez na allegro i jestem z nich zadowolona i teraz już w nich spie. Musze sobie teraz tylko jakies klapki kupic i jakas jednorazowa koszule do porodu.

Nikusia82 kciuki za glukoze jutro!

PierwszyRazMama my tez jeśli chodzi o wyprawke to dopiero raczkujemy hehe, mamy na razie tylko pare drobiazgow. ;-)

flower188 zrobilas mi smaka na pizze, chyba będę robic pod koniec tygodnia! :tak:

ewa86 Jeśli chodzi o remont to my mamy ekipe Inezart: tu jest ich strona internetowa: Firma remontowo – budowlana InezArt Michał Nowak Cenowo jest dobrze i jeśli chodzi o materialy to oni tez maja zniżkę 15% w Budrolu w Kocmyrzowie, wiec niedaleko tez ciebie. U nas będą robic jeszcze jakies 2 tygodnie to powiem ci jeszcze dokladnie jak wszystko wyszlo, ale tempo tez maja spoko, bo u nas trzeba ocieplic cale sciany, podloge zrobic, , bo jest sam beton, sciany i sufit zrobic, 2 okna dachowe wstawic i drzwi balkonowe itp. A ma im to zajac okolo 3 tygodnie w sumie.
A jeśli chodzi o kuchnie to nasi znajomi polecili nam firme: Meble kuchenne - Krak-Meb - Meble Kraków. Sprzedaż, montaż, usługi. Meble kuchenne, tapicerowane, pokojowe, biurowe, łóżka, stoły, krzesła, sypialnie, sprzęt AGD... i tam tez bedziemy robic nasza kuchnie. :tak:

Ewula_m duzo zdrowka dla malego!!!

Jesli chodzi o sledzie to ja ogolnie nie lubie i nigdy nie lubialam! Ale ostatnio mam caly czas ochote na slodkie, az strach sie bac jak to sie skonczy! Dzis zjadlam nalesniki z serem i miodem. PYCHA! :tak:

Kciuki za wszystkie badania i wizyty zaciśnięte!!!

Ewula - moja przyjaciółka też ma meble kuchenne z Ikei, nie zbankrutowała przy tym a jest mega zadowolona. Przyznam się, że gdybym miała opcję wymiany mebli to też bym nad ikeowskimi pomyślała...
Monisia - ja na słodkie niestety mam ochotę non stop :baffled:
Teraz jem kisiel... masakra :confused2:

Witajcie.
Dawno mnie tu nie było, ale nie miałam czasu wejśc i poczytac.
Spróbuje dziś nadrobic.

hmm zle sie czuje.. od rana słabo mi i kręci mi się w głowie.. niewiem dlaczego?:(
ciagle leże bo wtedy chociaz na chwilę jest lepiej.

To juz 21 tydzien :)

Pozdrawiam

weźcie z tym słodkim! ja wczoraj na facebooku się oczytałam o tych rogalach ?marcińskich? i tak mnie nosiło że zrobiłam sobie jogurt naturalny z cukrem i zjadłam pół wielkiego opakowania.. paranoja jak mnie męczy na słodkie.. najbardziej rano..

reklama
Do góry