Hej!
Mały śpi to niby mam moment, choc kaszel go męczy i co chwilę muszę go utulić do dalszego spania. Dałam mu w końcu troszkę mleka z miodem, może to mu pomoże. Bo syrop który dostał na kaszel ma tak paskudny smak, ze zaczął bać się łykać jakichkolwiek i muszę się sporo nagadać nim da sobie podać chociażby wapno z wit C... Śmierdzi jakby miał aromat rumowy czy migdałowy w dużej ilości bleee...
W nocy znów źle spał, więc kolejny dzień z rzędu jestem niewyspana, chyba niedługo przywyknę
Koreczek, współczuję sytuacji z mamą, porozmawiałaś ze swoim facetem jak planowałaś??
Widzę, że obciążenie glukozą na topie
mnie wyśle dopiero po kolejnej wizycie, będę musiałą mamę poprosić, żebvy z małym została, bo nie ma opcji, żebym z nim poszła.
Mi się szlafrok poprzednim razem w ogóle nie przydał, bo tak gorąco było w szpitalu, ale teraz planuję rodzić gdzieś indziej, więc pewnie wezmę.
Ewa, polecam meble kuchenne z ikei, mają fajne systemy, a cena stosunkowo niewysoka, ni chyba ze sobie wybrać na wypasie
Dziewczyny fajne łóżka pokupowałyście dla swoich pociech tych obecnych i tych przyszłych