reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiulekk też miałam iść na glukozę jutro, ale odkładam jak się da. Pójdę w czwartek, a może piątek. Nie cierpię słodyczy!!!!

reklama
a ja sobie obiecałam ze jak będę szła na glukozę to wezmę plasterek cytryny na pół przekrojony by się wgryźć zaraz jak wyjdę z gabinetu:-D bo wypic to nie trudno.. nie oddychałam przez nos i piłam do końca ale później mnie mdliło bo w buzi ciągłe słodko i słodko i słodko az mi się po godzinie zrobiło słabo i mąż mnie w sklepie reanimował:-D tzn odprowadził na ławkę...teraz sobie zagryzę i może będzie lepiej..
najgorsze jest to że jak ja nic rano nie zjem to samo w sobie jest mi niedobrze.. byłam na badaniach w sobotę i czekałam w kolejce do 10 to ledwo do auta dopełzłam bo mnie co 2gi krok naciągało z głodu..ale ja mam jeszcze czas bo dopiero po połówkowym bede musiała iść:-D

młodamamo ja tez mam problem z wyjsciem na czco z domu, glupie to badanie.................w tamtej ciaży tego nie zrobiłam bo rzygałam strasznie i sie nade mna zlitował i nie kazał mi tego robic.............

Ej no u nas tak ciemno że spałyśmy do 8 bo nawet nie było widać, że już rano jest:no: pogoda jak na śnieg.. zimno i ciemno..a pół drewna w lesie jeszcze:zawstydzona/y:

pytanie za 100pkt... gdzie mam szukać numeru ksiąg wieczystych? bo do papierów kanalizacyjnych mam wpisać a nie wiem czy ja mam takie w domu? czy gdzieś muszę isć? ratujcie bo ja wgl nie w temacie papierkowym jeszcze..:zawstydzona/y:
W akcie notarialnym tez jest numer księgi

Witam po weekendzie :)

Nie nadrobię oczywiście :)

U nas ok. Dziś mam wizytę u gin.
Franek w przedszkolu, Nusia śpi.
A ja rozrysowuję sobie kuchnię, bo zdecydowaliśmy się na remont na wakacjach - odświeżenie ścian w pokoju i przedpokoju plus przebicie się do kuchni z dużego pokoju i zrobienie całej kuchni na wymiar :) Już się nie mogę doczekać :D
Pozostaje mi znaleźć i zaklepać jakąś dobrą ekipę, bo wakacje to sam środek sezonu remontowego.
No i nie mam pojęcia, ile to może trwać... Mamy na to 1,5 mies., ale że będę wtedy mieszkać z dziećmi u Rodziców w Rzeszowie, to wolałabym, żeby szybciej skończyli - przynajmniej ściany itp., na meble możemy poczekać, bo wtedy już moglibyśmy mieszkać :)
Ewa &&&&&
Ja zaraz lecę do gina,a usg wieczorem

dzień dobry,
młoda mama, no właśnie, Jagna ma rację, że w akcie notarialnym znajdziesz numer księgi
flower, dzięki za radę, niestety alergia to nie jest, Ignac od małego ma astmę więc rozpoznam ją z daleka, tym bardziej że sama jestem astmatyczką, a poza tym mamy rtg płuc więc sprawa jasna

A Ignacy dziś taki miał napad kaszlu że zwymiotował śniadanie :baffled:, no ale oczywiście lata po domu i sprawia wrażenie najzdrowszego pod słońcem

ja glukozę mam w przyszłym tygodniu, tzn na 20 bo wtedy wizyta. A powiedzcie wyniki są już na drugi dzień, bo ja niestety już nie pamiętam?

Ja dziś wstałam o 10-tej:szok: i jestem do niczego.....

ada super wiadomości i super fotka, trzymam za ciebie kciuki!
ewa zazdroszczę remontu kuchni - super sprawa, nam też by się przydał:tak:

Dziewczyny które robiły obciążenie glukozą prywatnie - czy tą glukozę kupowałyście w aptece czy dostałyście w laboratorium i ile to badanie kosztowało?

hej...
mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie?!:-) nie odzywam się bo nie lubię pisać z tel. my cały czas remontujemy. dlatego mam router odlaczony . czuję się w miarę. w zasadzie u nas ok. nie mam szans wszystkiego nadrobić.

Katerine Ty mi chyba polecałas mutsy evo?? byłam widziałam i zdecydowałam się na niego. na początku przyszłego roku kupimy.

pozdrawiam Was ciepło. trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała przez ten remont

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się z wami po weekendzie, który zleciał mega szybkooo i w ogóle mam wrażenie, że jakoś szybko to leci :D Weekend miałam nudny nawet nie pamiętam co robiłam :| a teraz przyjechałam na tydzień do rodziców.

Co do snów to ja już teraz nie mam nocy, żeby mi się dziecko nie śniło ;P różne warianty:p i te szczęśliwe i czasami niestety jakieś koszmary..

Koreczek dobrze, że już z nami jesteś :) Sytuacja faktycznie nieciekawa, ale zgadzam się z dziewczynami, że tylko i wyłącznie szczera rozmowa z mamą może pomóc... złośliwości raczej nie pomogą.. a może twoja mama ma jakiś problem?

Jeśli chodzi o wyprawkę to powiem wam, że ostatnio poszalałam z ubraniami i chyba mam już wyprawkę do rozmiaru 62 :D
I też planuję skompletować swoją "wyprawkę" do szpitala.. i kupiłam już 2 koszule, papcie, ręczniki, jakieś kosmetyki, na Mikołaja może dostanę szlafrok i kosmetyczkę i reszty pierdułek dokupię w grudniu i chyba też w grudniu się spakuję do walizki :)
Zmieniliśmy też koncepcję na meble :p I chyba będą jednak takie (całe białe) Kolekcja Parole - meble dla dzieci i młodzieży i będziemy musieli je zamówić w przyszłym tygodniu żeby były gotowe na styczeń. Załączam tez moje inspiracje pokojowe nie wiem czy tu mogę?)

monisia Biga jest super :D ja tam kupiłam dużo rzeczy dla Poli całkowicie nowych :D i firmowych, także leć i kupuj:D Super, że już czujesz ruchy! Udanej wizyty:D

Ewa będziesz na święta w Rzeszowie?

Ja glukozę mam 28 list przed wizytą i chyba właśnie 75 mg ! :[

Ada też się bardzo cieszę, że się udało zresztą pisałam ci, że tak będzie ! :D

Fiolet.jpgbraz.jpgroz.jpg

UDANYCH WIZYT !! :D

Załączniki

• Fiolet.jpg
    Fiolet.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 44
  • braz.jpg
    braz.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41