reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiulekk też miałam iść na glukozę jutro, ale odkładam jak się da. Pójdę w czwartek, a może piątek. Nie cierpię słodyczy!!!!

reklama
a ja sobie obiecałam ze jak będę szła na glukozę to wezmę plasterek cytryny na pół przekrojony by się wgryźć zaraz jak wyjdę z gabinetu:-D bo wypic to nie trudno.. nie oddychałam przez nos i piłam do końca ale później mnie mdliło bo w buzi ciągłe słodko i słodko i słodko az mi się po godzinie zrobiło słabo i mąż mnie w sklepie reanimował:-D tzn odprowadził na ławkę...teraz sobie zagryzę i może będzie lepiej..
najgorsze jest to że jak ja nic rano nie zjem to samo w sobie jest mi niedobrze.. byłam na badaniach w sobotę i czekałam w kolejce do 10 to ledwo do auta dopełzłam bo mnie co 2gi krok naciągało z głodu..ale ja mam jeszcze czas bo dopiero po połówkowym bede musiała iść:-D

młodamamo ja tez mam problem z wyjsciem na czco z domu, glupie to badanie.................w tamtej ciaży tego nie zrobiłam bo rzygałam strasznie i sie nade mna zlitował i nie kazał mi tego robic.............

Ej no u nas tak ciemno że spałyśmy do 8 bo nawet nie było widać, że już rano jest:no: pogoda jak na śnieg.. zimno i ciemno..a pół drewna w lesie jeszcze:zawstydzona/y:

pytanie za 100pkt... gdzie mam szukać numeru ksiąg wieczystych? bo do papierów kanalizacyjnych mam wpisać a nie wiem czy ja mam takie w domu? czy gdzieś muszę isć? ratujcie bo ja wgl nie w temacie papierkowym jeszcze..:zawstydzona/y:
W akcie notarialnym tez jest numer księgi

Witam po weekendzie :)

Nie nadrobię oczywiście :)

U nas ok. Dziś mam wizytę u gin.
Franek w przedszkolu, Nusia śpi.
A ja rozrysowuję sobie kuchnię, bo zdecydowaliśmy się na remont na wakacjach - odświeżenie ścian w pokoju i przedpokoju plus przebicie się do kuchni z dużego pokoju i zrobienie całej kuchni na wymiar :) Już się nie mogę doczekać :D
Pozostaje mi znaleźć i zaklepać jakąś dobrą ekipę, bo wakacje to sam środek sezonu remontowego.
No i nie mam pojęcia, ile to może trwać... Mamy na to 1,5 mies., ale że będę wtedy mieszkać z dziećmi u Rodziców w Rzeszowie, to wolałabym, żeby szybciej skończyli - przynajmniej ściany itp., na meble możemy poczekać, bo wtedy już moglibyśmy mieszkać :)
Ewa &&&&&
Ja zaraz lecę do gina,a usg wieczorem

dzień dobry,
młoda mama, no właśnie, Jagna ma rację, że w akcie notarialnym znajdziesz numer księgi
flower, dzięki za radę, niestety alergia to nie jest, Ignac od małego ma astmę więc rozpoznam ją z daleka, tym bardziej że sama jestem astmatyczką, a poza tym mamy rtg płuc więc sprawa jasna

A Ignacy dziś taki miał napad kaszlu że zwymiotował śniadanie :baffled:, no ale oczywiście lata po domu i sprawia wrażenie najzdrowszego pod słońcem

ja glukozę mam w przyszłym tygodniu, tzn na 20 bo wtedy wizyta. A powiedzcie wyniki są już na drugi dzień, bo ja niestety już nie pamiętam?

Ja dziś wstałam o 10-tej:szok: i jestem do niczego.....

ada super wiadomości i super fotka, trzymam za ciebie kciuki!
ewa zazdroszczę remontu kuchni - super sprawa, nam też by się przydał:tak:

Dziewczyny które robiły obciążenie glukozą prywatnie - czy tą glukozę kupowałyście w aptece czy dostałyście w laboratorium i ile to badanie kosztowało?

hej...
mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie?!:-) nie odzywam się bo nie lubię pisać z tel. my cały czas remontujemy. dlatego mam router odlaczony . czuję się w miarę. w zasadzie u nas ok. nie mam szans wszystkiego nadrobić.

Katerine Ty mi chyba polecałas mutsy evo?? byłam widziałam i zdecydowałam się na niego. na początku przyszłego roku kupimy.

pozdrawiam Was ciepło. trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała przez ten remont

reklama
Cześć dziewczyny! Witam się z wami po weekendzie, który zleciał mega szybkooo i w ogóle mam wrażenie, że jakoś szybko to leci :D Weekend miałam nudny nawet nie pamiętam co robiłam :| a teraz przyjechałam na tydzień do rodziców.

Co do snów to ja już teraz nie mam nocy, żeby mi się dziecko nie śniło ;P różne warianty:p i te szczęśliwe i czasami niestety jakieś koszmary..

Koreczek dobrze, że już z nami jesteś :) Sytuacja faktycznie nieciekawa, ale zgadzam się z dziewczynami, że tylko i wyłącznie szczera rozmowa z mamą może pomóc... złośliwości raczej nie pomogą.. a może twoja mama ma jakiś problem?

Jeśli chodzi o wyprawkę to powiem wam, że ostatnio poszalałam z ubraniami i chyba mam już wyprawkę do rozmiaru 62 :D
I też planuję skompletować swoją "wyprawkę" do szpitala.. i kupiłam już 2 koszule, papcie, ręczniki, jakieś kosmetyki, na Mikołaja może dostanę szlafrok i kosmetyczkę i reszty pierdułek dokupię w grudniu i chyba też w grudniu się spakuję do walizki :)
Zmieniliśmy też koncepcję na meble :p I chyba będą jednak takie (całe białe) Kolekcja Parole - meble dla dzieci i młodzieży i będziemy musieli je zamówić w przyszłym tygodniu żeby były gotowe na styczeń. Załączam tez moje inspiracje pokojowe nie wiem czy tu mogę?)

monisia Biga jest super :D ja tam kupiłam dużo rzeczy dla Poli całkowicie nowych :D i firmowych, także leć i kupuj:D Super, że już czujesz ruchy! Udanej wizyty:D

Ewa będziesz na święta w Rzeszowie?

Ja glukozę mam 28 list przed wizytą i chyba właśnie 75 mg ! :[

Ada też się bardzo cieszę, że się udało zresztą pisałam ci, że tak będzie ! :D

Fiolet.jpgbraz.jpgroz.jpg

UDANYCH WIZYT !! :D

Załączniki

• Fiolet.jpg
    Fiolet.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
  • braz.jpg
    braz.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39