reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
DZIEŃ DOBRY:happy:
Koreczek -
masz jak czytam masakryczne stosunki z własną mamą, obawiam się, że na tym etapie to wiele zmienić się nie da. :no:

Kiedyś usłyszałam bardzo fajne słowa, że rodziców też trzeba niejako wychować...Wydaje mi się, że szacunek należy się każdemu, a rozmowa i spokojne wytłumaczenie sytuacji powinno mamie otworzyć oczy. w każdym razie mam nadzieję, że uda się wam jakoś dogadać skoro musicie jak mniemam mieszkać razem...
Mlodamamusia- poszła dziś przesyłka...ŁÓŻKO CUDOWNE ...
Co do glukozy to u nas całą cytrynę można wycisnąć do tego roztworu :tak::-)

JAGNA. MONISIA _ &&&&&&&&& ZA WIZYTĘ !!!!
MAMUSIASYNKA-
Łączę się w bólu glukozowym...ja idę jutro :baffled:

ADA - jeszcze raz SERDECZNE GRATULACJE!!!!!ROŚNIJCIE ZDROWO :tak:
gAGA P - O TO U NAS TEŻ ostatnio awaria była cały dzień bez wody, dobrze, że prania nie nastawiłam...:eek: to by było...
Jo-asia - to jakbyś św. Mikołaja spotkała :happy:... SUPER!
Alesia - u nas nast dzień są wyniki i zdrówka dla synka...
Jaspis -
ja glukozę kupiłam w aptece ale ile badanie kosztuje/??:eek::eek: jutro się dowiem..
Karoliniusia- &&&& za remont a raczej jego szybki koniec :tak:

Secreto - a masz jakiś sprawdzony sklep z piżamami... na necie kupowałaś czy w sklepie stacjonarnym?
MEBLE :szok::szok: cena :szok::szok: ALE SĄ CUDOWNE...inspiracje też....Ja pokażę jak już pomalujemy na biało łóżeczko i kupimy (daj Boże komodę)

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH KOCHANE MOJE :tak:

Mi też weekend zleciał na byle czym, ale przynajmniej mężusia miałam przy sobie bo w tyg.tak nie lubię sama siedzieć jak on jest w pracy...

Koreczek nie ma wyjścia-musisz porozmawiać mamą i zagrozić może jakims psychologiem bo teraz to Ty i Twoje maleństwo jesteście najważniejsze, a obowiązkiem mamy jest chociaz trochę cię odciążyć, a nie dodatkowo gnębić...trzymaj się Kochana;-)

Kasiulekk ja też jestem z Lublina i chociaz w ogóle nie brałam Kraśnickich pod uwagę to chyba tam się zdecyduję rodzic bo po ostatniej wizycie u mojej gin dała mi wprost do zrozumienia ze chciałaby miec mnie u siebie na oddziale i dziś też zapisałam się do szkoły rodzenia która wspólpracuje z tym szpitalem to może poznam tez jakies położne i nie będzie tragedii...w końcu tyle dzieciaczków dziennie się rodzi:-p

Ada gratulacje i trzymamy kciuki!!!

Z tego co piszecie to już kompletuejcie wszystko, a ja mam dopiero parę ciuszków z allegro:eek:, ale dzisiaj mąż mi obiecał że pojedziemy kupic farbę do sypialni i odświeżymy w końcu pokój i bedę mogła opróżnić komode dla małego i powoli dokupywac reszte rzeczy.

miłego dnia dziewczyny i kciukasy za wizyty!!!

Ja w niedzielę kupiłam w tesco koszulę rozpinaną za 23 zł, bo promocja była akurat i jakieś gaciory do tego i dwa staniki - wszystko w promocji :tak:.
Jeszcze tylko szlafrok muszę kupić (były fajne, ale białe) i byle jaką koszulę do porodu i będę ,,wystrojona" do szpitala, a no i staniki do karmienia, ale to poczekam, zobaczę ile mi jeszcze cycki urosną.
PS nienawidzę koszul do spania, zawsze miałam koszulkę i spodenki.

ja też ze stanikami czekam :) szlafrok chciałabym taki ciepły i chyba beżowe widziałam fajne

Wy też lubicie śledzie po kaszubsku:p bo ja zjadłam 3 własnie:confused2:

Hej dziewczyny :) ja byłam na glukozie (75g) w piątek i jakoś przeżyłam:tak: miałam ze sobą połówkę cytryny i 2 plasterki. Połówkę wycisnęłam do tej mikstury, żeby nie była za słodka, a plasterki przygryzałam jak mi się przypominał smak tej glukozy i mnie mdliło... wypić nie jest trudno tylko potem ten posmak taki jakiś chemiczny... prześladował mnie cały dzień :sorry: Badanie robiłam ok 7.30 i po takiej dawce cukru głodu nie czułam do 11 :-p Żeby nie myśleć o tym smaku czytałam książkę albo myślałam o ogórkach kiszonych :-)
Da się przeżyć bez sensacji, więc Dziewczynki kochane proszę śmiało maszerować na to badanie i nie panikować tak jak ja (od miesiąca to przeżywałam:zawstydzona/y:). Trzymam za Was kciuki ;-)

reklama
Secreto - ja kiedyś kupowałam na lokalnym bazarku takie rozpinane na guziczki...muszę podskoczyć bo chyba mieli dość tanio i bardzo dobrej jakości.
Mebelki piękne, wiadomo, że cena powala ale tak jak mówisz inwestycja na lata.
Mamusiasynka- ja mam też biały :baffled: i nie ukrywam, że chciałabym kupić sobie szlafrok ale taki cieńszy nie taki gruby:baffled: ale przez allegro znowu boję się, że wiesz...szmatka jakaś będzie...
Mówicie że w Tesco się można zaopatrzyć? Trzeba się wybrać...:tak:
Siasia - trzymaj trzymaj :tak:ja sobie muszę jeszcze pojemnik na mocz naszykować bo znając życie siknę a w trakcie kapnę się, że badanie miałam zrobić :sorry:

Do góry