reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
DZIEŃ DOBRY:happy:
Koreczek -
masz jak czytam masakryczne stosunki z własną mamą, obawiam się, że na tym etapie to wiele zmienić się nie da. :no:

Kiedyś usłyszałam bardzo fajne słowa, że rodziców też trzeba niejako wychować...Wydaje mi się, że szacunek należy się każdemu, a rozmowa i spokojne wytłumaczenie sytuacji powinno mamie otworzyć oczy. w każdym razie mam nadzieję, że uda się wam jakoś dogadać skoro musicie jak mniemam mieszkać razem...
Mlodamamusia- poszła dziś przesyłka...ŁÓŻKO CUDOWNE ...
Co do glukozy to u nas całą cytrynę można wycisnąć do tego roztworu :tak::-)

JAGNA. MONISIA _ &&&&&&&&& ZA WIZYTĘ !!!!
MAMUSIASYNKA-
Łączę się w bólu glukozowym...ja idę jutro :baffled:

ADA - jeszcze raz SERDECZNE GRATULACJE!!!!!ROŚNIJCIE ZDROWO :tak:
gAGA P - O TO U NAS TEŻ ostatnio awaria była cały dzień bez wody, dobrze, że prania nie nastawiłam...:eek: to by było...
Jo-asia - to jakbyś św. Mikołaja spotkała :happy:... SUPER!
Alesia - u nas nast dzień są wyniki i zdrówka dla synka...
Jaspis -
ja glukozę kupiłam w aptece ale ile badanie kosztuje/??:eek::eek: jutro się dowiem..
Karoliniusia- &&&& za remont a raczej jego szybki koniec :tak:

Secreto - a masz jakiś sprawdzony sklep z piżamami... na necie kupowałaś czy w sklepie stacjonarnym?
MEBLE :szok::szok: cena :szok::szok: ALE SĄ CUDOWNE...inspiracje też....Ja pokażę jak już pomalujemy na biało łóżeczko i kupimy (daj Boże komodę)

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH KOCHANE MOJE :tak:

Mi też weekend zleciał na byle czym, ale przynajmniej mężusia miałam przy sobie bo w tyg.tak nie lubię sama siedzieć jak on jest w pracy...

Koreczek nie ma wyjścia-musisz porozmawiać mamą i zagrozić może jakims psychologiem bo teraz to Ty i Twoje maleństwo jesteście najważniejsze, a obowiązkiem mamy jest chociaz trochę cię odciążyć, a nie dodatkowo gnębić...trzymaj się Kochana;-)

Kasiulekk ja też jestem z Lublina i chociaz w ogóle nie brałam Kraśnickich pod uwagę to chyba tam się zdecyduję rodzic bo po ostatniej wizycie u mojej gin dała mi wprost do zrozumienia ze chciałaby miec mnie u siebie na oddziale i dziś też zapisałam się do szkoły rodzenia która wspólpracuje z tym szpitalem to może poznam tez jakies położne i nie będzie tragedii...w końcu tyle dzieciaczków dziennie się rodzi:-p

Ada gratulacje i trzymamy kciuki!!!

Z tego co piszecie to już kompletuejcie wszystko, a ja mam dopiero parę ciuszków z allegro:eek:, ale dzisiaj mąż mi obiecał że pojedziemy kupic farbę do sypialni i odświeżymy w końcu pokój i bedę mogła opróżnić komode dla małego i powoli dokupywac reszte rzeczy.

miłego dnia dziewczyny i kciukasy za wizyty!!!

Ja w niedzielę kupiłam w tesco koszulę rozpinaną za 23 zł, bo promocja była akurat i jakieś gaciory do tego i dwa staniki - wszystko w promocji :tak:.
Jeszcze tylko szlafrok muszę kupić (były fajne, ale białe) i byle jaką koszulę do porodu i będę ,,wystrojona" do szpitala, a no i staniki do karmienia, ale to poczekam, zobaczę ile mi jeszcze cycki urosną.
PS nienawidzę koszul do spania, zawsze miałam koszulkę i spodenki.

ja też ze stanikami czekam :) szlafrok chciałabym taki ciepły i chyba beżowe widziałam fajne

Wy też lubicie śledzie po kaszubsku:p bo ja zjadłam 3 własnie:confused2:

Hej dziewczyny :) ja byłam na glukozie (75g) w piątek i jakoś przeżyłam:tak: miałam ze sobą połówkę cytryny i 2 plasterki. Połówkę wycisnęłam do tej mikstury, żeby nie była za słodka, a plasterki przygryzałam jak mi się przypominał smak tej glukozy i mnie mdliło... wypić nie jest trudno tylko potem ten posmak taki jakiś chemiczny... prześladował mnie cały dzień :sorry: Badanie robiłam ok 7.30 i po takiej dawce cukru głodu nie czułam do 11 :-p Żeby nie myśleć o tym smaku czytałam książkę albo myślałam o ogórkach kiszonych :-)
Da się przeżyć bez sensacji, więc Dziewczynki kochane proszę śmiało maszerować na to badanie i nie panikować tak jak ja (od miesiąca to przeżywałam:zawstydzona/y:). Trzymam za Was kciuki ;-)

reklama
Secreto - ja kiedyś kupowałam na lokalnym bazarku takie rozpinane na guziczki...muszę podskoczyć bo chyba mieli dość tanio i bardzo dobrej jakości.
Mebelki piękne, wiadomo, że cena powala ale tak jak mówisz inwestycja na lata.
Mamusiasynka- ja mam też biały :baffled: i nie ukrywam, że chciałabym kupić sobie szlafrok ale taki cieńszy nie taki gruby:baffled: ale przez allegro znowu boję się, że wiesz...szmatka jakaś będzie...
Mówicie że w Tesco się można zaopatrzyć? Trzeba się wybrać...:tak:
Siasia - trzymaj trzymaj :tak:ja sobie muszę jeszcze pojemnik na mocz naszykować bo znając życie siknę a w trakcie kapnę się, że badanie miałam zrobić :sorry:

Do góry