reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A wlasnie dziewczyny jak chcecie darmowego smoczka dla maluszka i macie facebooka to polubcie MAM. I tam jest aplikacji gratis napp/smokk i wystarczy wpisac dane do wysylki :) ja to jakis czas temu zrobilam i mam smoczka juz :) a wysylaja wszedzie

reklama
Odebrałam Kurczaka z przedszkola- ZASIKANEGO ;-( wszystko mokre łącznie z butami i mówił, ze zasikał sie przed obiadem :-( chodzil mokry od 12tej, cudownie :-( spodnie miał czarne więc mokre nie prześwitywało i panie nie zauwazyły....a on mówił, ze nie zdazył, dobrze ze w szatni ubranie na zmiane mamy bo musiałby isc mokry do domu :-(

Aneta przeprowadzam sie do Norwegii :-) u nas ta pomoc rodzicom jest smieszna :-(

kasia zaraz Ci podeśle linka tylko poszukam, do mojej siostry tez dzis przyszło -)

ANETA - :szok: ile becikowego :eek: ja pitole,..... żyć nie umierać, rodzić dzieci...
A i zapodaj tą aplikację, jeśli możesz bo ja polubiłam stronę ale za Chiny aplikacji nie mogę znaleźć :baffled:

Mamusia synka - zajrzałam dopiero na forum i czytam że miałam kupić gencjane na wodzie a mi siostra kupiła na spirytusie a juz w miedzy czasie Wojtusia tym posmarowałam. Czy coś mu się złego przez to stanie ???

ada śliczny groszek z Twojego bobaska- niech rośnie zdrowo:-)

monisia gratulacje poczucia ruchów Maleństwa! Cudowne uczucie, prawda? Ja codziennie na to czekam- choć mój Mały nie daje mi żyć w niepewności- non stop nawala! Jak ma z godzinkę przerwy to max ;-)czasem to tak mocno, że aż na łóżku podskakuję. I nawiązuje kontakt- jak go posmyram z jakieś strony, to tam zaraz kopniaczek :) i ujawnia się już innym, wczoraj moja przyjaciółka i mama miały okazję poczuć kopniaki :)

flower też robiłam wczoraj pizzę! Mniam mniam uwielbiam, znikła z talerzy szybkościowo, a ja żałuję, że choć kawałeczek mi na dziś nie został :-(

Karolinusia polecałam mutsy to dużo powiedziane bo ja niedoświadczona ;-) ale też widziałam na żywo i prowadziłam i bardzo mi się spodobał :) a jaki kolor obstawiacie?

Aneta że ile becikowego?! U nas to można pomarzyć...

Koreczek fajnie, że udało się porozmawiać z mamą na poważnie. Teraz musisz sprawdzić jak działają Wasze ustalenia. Z Twojego opisu to dla mnie brzmi jak uzależnienie... Od neta i gier też przecież można. Psycholog jak najbardziej, ale tu warunkiem jest chęć ze strony mamy.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę zdrówka pochorowanym.

A ja mam za dużo jedzenia w lodówie i mam dylemat co zjeść :confused2:chyba ogórkową odgrzeję... Mam jeszcze pomidorówkę i łososia i gołąbki i ciasto ehhhh mamuśki się rzuciły w weekend i nic nie musiałam gotować :-)
I też mam mega smaka na słodycze!!! Aaa wkurza mnie to bo za dużo kg... Ja nic staram się kupować ale ciągle coś, jakieś ciasto u kogoś albo goście przyniosą i bądź tu mądry. Ale jak wykończymy te co są to koniec! A mój mąż też łasuch i wiecznie się odchudza ;-)

Dziś w pracy dyrekcja mnie pytała do kiedy będę pracować, więc zdeklarowałam się do końca roku. I mam szukać kogoś na swoje zastępstwo- dobrze bo mam koleżankę "w potrzebie", tylko nie wiem, czy jeszcze szuka...

reklama
Do góry