reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej:-)
no mialam Wam przekazac o bakalii bo wiem z innego forum , gdzie tez pisze spst, ale widze, ze mamuska juz przekazala;-), to ja za to w druga a strone jej przekaze od Was ok?

nikusia gratuluje synusia, mnie tez nie zawsze ktos odpowiada, nawet jak sie zapytala jedna z Was z kad jestem, wprost do mnie...zero reakcji pozniej ani jednego slowa nawet "aha"" i zupelnie iinny temat...no i co -ja sie nie przejmuje, bo przeciez to nie celowo i nie sposob wszystkim odpisac jeszcze z nasza ciazowa pamiecia hehe:baffled:

pinki jak mialas ospe i polpasca to jest ok chyba;-)

Biedne dzieciaczki Wasze, niech szybciutko zdrowieja, goraczka wysoka powinna chyba najpozniej po 3 dniach spasc....

Ja tez okraglutko wygladam i juz ruszam sie bardziej ociezale swinkowato- krowkowato, przytylam ok 4 kg i olewka, bede cwiczyc i odchudzac sie pozniej:-)
A teraz szpanuje brzuchem hehe:rofl2:
milego dnia dziewuszki!

Ostatnia edycja:
Czesc
Oj dziewczyny ja to też się czuje jak slonica tchu mi brakuje chodzę powoli... Jeszcze 3 miesiące:-)
Ja wogóle nie daje czopkow hani jakieś to takie paskudne mi się wydaje a termometru do lupy nigdy bym nie użyła. Mam taki fo czoła - ucha
Dziecko już wstali więc ide jakieś sniadanko robić
Zdrowka dla dzieciaków

Dzien dobry!

przed chwila otworzylam oczy i jakby czuje sie lepiej.... Stanelam na wage i prze dwa dni spadlo mi 2,5 kg :szok: Pewnie abym normalnie zaczela jesc to wroci do mnie ze zdwojona sila chociaz wczoraj troche jadlam bo mi sie jesc chcialo

ozila ja tez szpanuje brzuszkiem i mimo ze zawsze nosilam luzniejsze rzeczy ukrywajac swoje zbedne kg to teraz wszystkie tuniki i sukienki podkreslaja brzuszek i prezentuje go z duma :-)

mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki ktore byly chore czuja sie juz lepiej:-)
milej soboty!

cześć

Głupoty mi sie sniły :-(

laski na pewno nie jesteście tłuste świnki, wczoraj spotkałam znajoma, ma termin 4 tyg. przede mna i przytyła ponad 20 kg :szok::szok::szok::szok:a tu jeszcze ponad 2 miechy do końca :szok:

MegiPegi zdrówka dla Tadzika, Moj tez sie darł przy inhalacjach jak byl w wieku Twojego ale lepsze to niz szpital......

Pinki daj znac po lekarzu czy ospa czy nie ospa......

U nas szaroburo i ponuro ale ciepło bo teraz juz 12 stooni na dworze......chłopaki jeszcze spią.....

cześć dziewczyny wszystkim chorym dużo zdrówka i dzieciaczkom też a reszcie spokojnego weekendu ja na chwile sie wygadac bo normalnie nie daje rady juz a wiec ciąż to nie choroba co nie a wiec robie wszystko co do tej pory robiłam a nawet więcej choc mi juz bardzo cięzko jedyne oparcie i pomoc mam w moim synku ktory pomaga mi dzwigać i jak ide na zakupy to go zabieram ze soba az wstyd mi to pisac ale jako tragarza w sumie wczoraj wieczorem tez szłam do sklepu na wieksze zakupy i szedl ze mna a ze mamay pieska do chiala isc z nami ale my szlismy do sklepu i deszcz padal wiec powiedzialam ze ma oj mąż pojdzie z nia pozniej na spacer a on ze to syn wyniesie smieci za to ( jedyne co mąz robi w domu to wyrzuca smieci) bo to dzieci powinny wynosic smieci a nie ojcowie wiec sie mu pytam a co robią ojacowie a on na to że nic noramlnie az sie poryczłąm rozwaliła mnie ta odpowiedz on sie nie nadaje na męża i ojca przede wszystkim sorki dziewczyny ale musiałam sie wygadać bo aż mnie od wczoraj te nerwy duszą pozdrawiam wszystkie mamusie i ich rodzinki :-)

Iza nie denerwuj sie kochana no niestety sa tacy faceci co uwazaja ze oni to nic nie musza robic wazne ze sa. Moj w domu nic nie robi ale jest strasznym pracusiem i zawsze ma kilka roznych robot zeby zarobic ale co najwazniesze nie robi mi wyrzutow jak jest nie posprzatane albo nie ma obiadu a zdaza sie to bardzo czesto. A co do syna i jego pomocy w noszeniu to nie masz sie czego wstydzic ja swoja panne tez biore na zakupy zeby nosila zakupy nie ma w tym nic zlego. Trzymaj sie kochana i glowa do gory

reklama
tak to jest z tymi chłopami- obiadu nie dać przez tydzień to może się za coś weźmie...ja to tak nie odpuszczam tylko walczę z takimi zachowaniami na różne sposoby

Do góry