reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej:-)
no mialam Wam przekazac o bakalii bo wiem z innego forum , gdzie tez pisze spst, ale widze, ze mamuska juz przekazala;-), to ja za to w druga a strone jej przekaze od Was ok?

nikusia gratuluje synusia, mnie tez nie zawsze ktos odpowiada, nawet jak sie zapytala jedna z Was z kad jestem, wprost do mnie...zero reakcji pozniej ani jednego slowa nawet "aha"" i zupelnie iinny temat...no i co -ja sie nie przejmuje, bo przeciez to nie celowo i nie sposob wszystkim odpisac jeszcze z nasza ciazowa pamiecia hehe:baffled:

pinki jak mialas ospe i polpasca to jest ok chyba;-)

Biedne dzieciaczki Wasze, niech szybciutko zdrowieja, goraczka wysoka powinna chyba najpozniej po 3 dniach spasc....

Ja tez okraglutko wygladam i juz ruszam sie bardziej ociezale swinkowato- krowkowato, przytylam ok 4 kg i olewka, bede cwiczyc i odchudzac sie pozniej:-)
A teraz szpanuje brzuchem hehe:rofl2:
milego dnia dziewuszki!

Ostatnia edycja:
Czesc
Oj dziewczyny ja to też się czuje jak slonica tchu mi brakuje chodzę powoli... Jeszcze 3 miesiące:-)
Ja wogóle nie daje czopkow hani jakieś to takie paskudne mi się wydaje a termometru do lupy nigdy bym nie użyła. Mam taki fo czoła - ucha
Dziecko już wstali więc ide jakieś sniadanko robić
Zdrowka dla dzieciaków

Dzien dobry!

przed chwila otworzylam oczy i jakby czuje sie lepiej.... Stanelam na wage i prze dwa dni spadlo mi 2,5 kg :szok: Pewnie abym normalnie zaczela jesc to wroci do mnie ze zdwojona sila chociaz wczoraj troche jadlam bo mi sie jesc chcialo

ozila ja tez szpanuje brzuszkiem i mimo ze zawsze nosilam luzniejsze rzeczy ukrywajac swoje zbedne kg to teraz wszystkie tuniki i sukienki podkreslaja brzuszek i prezentuje go z duma :-)

mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki ktore byly chore czuja sie juz lepiej:-)
milej soboty!

cześć

Głupoty mi sie sniły :-(

laski na pewno nie jesteście tłuste świnki, wczoraj spotkałam znajoma, ma termin 4 tyg. przede mna i przytyła ponad 20 kg :szok::szok::szok::szok:a tu jeszcze ponad 2 miechy do końca :szok:

MegiPegi zdrówka dla Tadzika, Moj tez sie darł przy inhalacjach jak byl w wieku Twojego ale lepsze to niz szpital......

Pinki daj znac po lekarzu czy ospa czy nie ospa......

U nas szaroburo i ponuro ale ciepło bo teraz juz 12 stooni na dworze......chłopaki jeszcze spią.....

cześć dziewczyny wszystkim chorym dużo zdrówka i dzieciaczkom też a reszcie spokojnego weekendu ja na chwile sie wygadac bo normalnie nie daje rady juz a wiec ciąż to nie choroba co nie a wiec robie wszystko co do tej pory robiłam a nawet więcej choc mi juz bardzo cięzko jedyne oparcie i pomoc mam w moim synku ktory pomaga mi dzwigać i jak ide na zakupy to go zabieram ze soba az wstyd mi to pisac ale jako tragarza w sumie wczoraj wieczorem tez szłam do sklepu na wieksze zakupy i szedl ze mna a ze mamay pieska do chiala isc z nami ale my szlismy do sklepu i deszcz padal wiec powiedzialam ze ma oj mąż pojdzie z nia pozniej na spacer a on ze to syn wyniesie smieci za to ( jedyne co mąz robi w domu to wyrzuca smieci) bo to dzieci powinny wynosic smieci a nie ojcowie wiec sie mu pytam a co robią ojacowie a on na to że nic noramlnie az sie poryczłąm rozwaliła mnie ta odpowiedz on sie nie nadaje na męża i ojca przede wszystkim sorki dziewczyny ale musiałam sie wygadać bo aż mnie od wczoraj te nerwy duszą pozdrawiam wszystkie mamusie i ich rodzinki :-)

Iza nie denerwuj sie kochana no niestety sa tacy faceci co uwazaja ze oni to nic nie musza robic wazne ze sa. Moj w domu nic nie robi ale jest strasznym pracusiem i zawsze ma kilka roznych robot zeby zarobic ale co najwazniesze nie robi mi wyrzutow jak jest nie posprzatane albo nie ma obiadu a zdaza sie to bardzo czesto. A co do syna i jego pomocy w noszeniu to nie masz sie czego wstydzic ja swoja panne tez biore na zakupy zeby nosila zakupy nie ma w tym nic zlego. Trzymaj sie kochana i glowa do gory

reklama
tak to jest z tymi chłopami- obiadu nie dać przez tydzień to może się za coś weźmie...ja to tak nie odpuszczam tylko walczę z takimi zachowaniami na różne sposoby

Do góry