Witam was! :-)
Zycze duzo zdrowka wszystkim chorym, żeby jak najszybciej wam przeszlo!!!!
Gratuluje udanych wizyt i kciuki zacisniete za wszystkie kolejne!
Mnie pepek na razie tez nie wystaje, zrobil się tak jakby bardziej podłużny hehe
Ale mnie cos wzielo na pieczenie…
W niedziele upieklam szarlotke, w poniedziałek chalke dyniowa, wczoraj karpatke a dzis ciastko marchewkowe, buleczki orkiszowe i jeszcze raz chalke dyniowa. Na szczesie ma to kto jesc bo inaczej bym się na to sama rzucila…;-)
I u nas dzisiaj juz 22 tydzien!
farfalla88 na pewno cos fajnego znajdziesz! A patrzylas może na allegro? Np. cos takiego:
BIAŁA ROZKLOSZOWANA TIULOWA SUKIENKA cekinki M (3688945730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo cos takiego:
SUKIENKA MINI TIULOWA PRINCESKA BIAŁA M 38 (3623645507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i brzuszek tez sie zmiesci bez problemu!
mamusia synka tunika super, ale mi nie wolno teraz nic kupowac hehe!!!
mlodamama21 fajny plaszczyk!
AnetaNorwegia ja nie mogłabym spać z dzieckiem chyba, bo bałabym się ze go zgniote czy coś, ale jeśli to odpowiada dziecku i rodzicą to czemu nie? Wazne jest żeby obydwie strony się z tym dobrze czuly, ja po prostu sobie tego nie mogę wyobrazic, a u siostry meza tak było od początku, wiec wszystko zalezy!
igem na pewno nie będzie zadnych problemow pozniej!
ewa86 a masz do pieczenia chleba taki kamien czy tak po prostu w brytfance pieczesz? Bo ja już jakis czas zastanawiam się nad zakupem takiego, ale nie znam nikogo kto by miał, żeby się poradzic.
susi Witaj u nas! I na pewno będzie wszystko dobrze!!!
Mrowkaa współczuje nawrotu wymiotów. Ja na infekcje stosowalam pimafucin globulki i krem.
19ania90 nie denerwuj się! Na pewno będzie wszystko dobrze z szyjka! Teraz to maja na to rozne sposoby, wiec się nie denerwuj i duzo lez!
jagna25 dobre rozwiązanie zamiast flagi!!! ;-)