Witam wieczorowa pora troszkę dziś miałam na glowie wiec teraz w ramach luzu już do Was zerkam....
U nas troszkę kiepsko od mojego szagra zona, ma tate w ciężkim stanie cala noc nie spalam i myslalam tylko o panu Zygmuncie :/
Alesia dobrze ze z tym pradem udalo sie wam zalatwic, teraz sa takie czasy ze trzeba sie pilnowac
Marcia30 zdrowka zycze
Mamusia synka zdrowka dla Was zycze
Kulka84 mysle ze to przez te pogoda taki stan cie dopadl....a co do zyl no coz taki urok ciazy ale znikna po ciazy
) Ja juz stosuje kremy na rozstępy
Ech w zimie jak bylam z Madzia w ciazy czulam sie jak balwan albo jak kula sniegowa ktora nie idze tylko sie toczy
W sumie teraz to ta ciaza powoduje u mnie takie bole ze o spacerach jakis moge zapomniec, z Madzia bylo inaczej , takze ja ciesze sie ze moge choc troszke w domu polezec choc potem nogi strasznie bola i w nocy sie mecze...Ta ciaz jest inna od poprzedniej
Malpawzoo od tego sie ma babcie
) ze rozpieszczaja juz swoje przyszle wnuczeta
Aneta zdrowka zycze dla coreczki , slicznie wyglądacie ;-)
Joasia to rwa kulszowa tez mnie zaczyna meczyc :/
Mlodamama juz wkrotce poznasz plec
) Jeszcze troszke cierpliwosci ...a szarlotke chetnie sie pocztestuje
)) Swietny plaszczyk
Megi Pegi zdrowka zycze dla synusia no i chwal sie kurtka
)
Secreto pepek moj jest schowany ale w poprzedniej ciazy mialam wystajacy ,ale masz slodkiego psiaka - przytulaska
A jesli chodzi o przesuwanie daty to Madzia urodzila sie dwa tygonie przed terminem , teraz wiem ze tez mi sie napewno data zmieni czas pokaze
Ewa86 chlebek pieklas?? Jak tamto poprosze o przepis ...Moja Mala juz przed rokiem miala poduszeczke i kolderke ale masz racje ze na poczatku dziecko spi w rozku a i z ta poduszka ...na szkole rodzenie mowili o Zwitkowskim nawet dostalismy ksiazki do poczytania o jego metodach
Po szpitalu wiedziałam ze dzieciatko male na początku musi mieć ciasno wiec spalo w rozku a po bokach daliśmy jeszcze poduszeczki by miało komfort jak w brzuszku
)
PierwszyRazMama z chlopami naszymi tak jest ze jesli chodzi o zdrowie zachowuja sie jak dzieci i trzeba "sila" im wszystko tlumaczyc
Jagna moj maz ma 27 marca urodziny i strzeli mu w tym dniu 30stka wiec bylby zachwycony jakbym tak tez urodzila
19ANIA glowa do gory moze leki jakies dostaniesz czas pokaze, czasem ze skrocona szyjka mozna dochodzic nawet do 42 tygodni
Pozdrawiam wszystkich