reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia sliczne sa, ta druga fajny tyl a pierwsza kolnierzyk. Sama bym sobie taka fundnela. Nie mam nic na urodziny corki zeby zalozyc :( a jeszcze pozniej swieta i sylwester.

My sobie lezymy na sofie juz z godzinke i ogladamy disney junior, mala juz odplywa i zaraz zapewne zasnie.
ImageUploadedByForum BabyBoom1383842301.554362.jpg
Mam klientke na 20dzis na paznokcie wlasnie bede probowac przelozyc moze na jutro, oby sie udalo.
Moj wroci dopiero 24-1 w nocy

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383842301.554362.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383842301.554362.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 52
mamusia, zdecydowanie ta pierwsza z kołnierzykiem, kusisz normalnie ;)
Też nie mam nic szałowego na ur, ale to już w poniedziałek...

Aneta, a może jakiś ząbki? czy katar i kaszel też??

Moje dziecię też już pada, właśnie w kąpieli siedzi, bo w ciągu dnia spał tylko godzinę zamiast 2...
Wybrałam torta: Moje Wypieki | Tort dacquoise z orzechami i daktylami

anetko jak Ty młodziutko wyglądasz..Śliczna kobieta!.:tak: słodki widok..

a ja zakupiłam ostatnio taki płaszcz z atmosphere, używany ale jak nowy.. za 96zł..płaszcz.jpg 38/40 ale do końca ciązy powinien spokojnie dać radę:) i cieplutki do tego z kapturkiem..

lece Was doczytać:)

Załączniki

• płaszcz.jpg
    płaszcz.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
mamusiu obie są super! ale ta pierwsza chyba ładniejsza:tak:
Aneta zdróweczka dla Was..to samo u Marci! dziewczyno nie daj się! wygarnij im, że wysyłają do Was chore dzieci! przecież to jakaś masakra...

jak mnie dziecko nie kopało tak teraz się rozszalało na dobre:-D

reklama
widziałam w top Secret fajna kurtkę, pojedyncze rozmiary są przecenione w sklepie internetowym.........hmmmm ale chyba poczekam do grudnia i sobie kupie bo juz beda wyprze :-)

Do góry