reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ewa właśnie to nie jest taka ciemna kreska w tym sensie że ciemna skóra jest w tym miejscu, tylko w tym miejscu włoski wyrosły. Bo o tej ciemnej linii to ja słyszałam, ale włoski mnie zmartwiły, ale jak piszecie że to zniknie to jestem spokojniejsza:tak:.
jagna boje się ze jak zgolę to jeszcze więcej wyrośnie:szok:.
marcia trzymajcie się kochane!

reklama
Witam:)
Ja przez pobyt u rodziców to nie mam kiedy pisać a tym bardziej przeczytać wszytkiego co piszecie.

Marcia smecta najlepsza na takie dolegliwości i wolno w ciąży córce też daj.

Gratuluję udanych wizyt.
Ewa no to masz dorodnego chłopaka w brzuchu.

Nikusia trzymam kciuki za wizytę w pracy a jeszcze mocniej za usg.

Mi pępek jeszcze nie wystaje ale juest już taki bardziej otwarty.
Włosków też mi sie więcej zrobiło na tej lini w poprzedniej ciąży woskiem je potraktowałam.

Kurcze nie wiem czy mnie rwa kulszowa nie bierze jak wstaje albo chodze to potrafi mnie przeszyć ból w prawym pośladku taki rwący.

Ja tez uzywalam kolderki odrazu od pierwszego dnia. W rozku nigdy bo krepuje ruchu a w kocyku to nie to samo co kolderka. Poduszke tez uzywalam od poczatku, najpierw ponad pol roku lezala pod materacem zeby glowka byla wyzej a pozniej juz normalnie na niej spala.

Hej :)
Byłam dziś na basenie i powiem wam, że to ogromna ulga dla kręgosłupa.
Zazdroszczę tym co znają już płeć swojego maleństwa. Mój maluch jest ustawiony miednicowo i nie można dostrzec jaka płeć.
Pytałyście mnie o sukienkę na ślub. Wstyd mi się przyznać, ale nie mam się w co ubrać. Codziennie chodzę po sklepach i nic nie mogę znaleźć. Chciałabym prostą, tiulową, białą sukienkę za kolano. Teraz są tylko ubrania jesienne i trudno znaleźć coś takiego.

ewa właśnie to nie jest taka ciemna kreska w tym sensie że ciemna skóra jest w tym miejscu, tylko w tym miejscu włoski wyrosły. Bo o tej ciemnej linii to ja słyszałam, ale włoski mnie zmartwiły, ale jak piszecie że to zniknie to jestem spokojniejsza:tak:.
jagna boje się ze jak zgolę to jeszcze więcej wyrośnie:szok:.
marcia trzymajcie się kochane!

to wyrwij pęsetą jak masz pare.. ja mam zawsze na brzuchu tam włoski bo mam problemy hormonalne..golę normalnie i nie widzę by coś więcej się robiło

No i moja mala chora....
ImageUploadedByForum BabyBoom1383838279.539197.jpg
:( :( :( ciezka noc mnie czeka

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383838279.539197.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383838279.539197.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Ja zwijam sie dalej z bolu zoladek mi wykreca i to samo u Pati. Jeszcze dzieciaki brata u mnie sa i starszy sie przyznal ze we wtorek tez mial biegunke i wymioty a we wtorek tez u mnie byl wiec pewnie nas zarazil. Niech to sie juz skonczy...

Do góry