Witam was porannie! :-)
Musialam dzisiaj wczesniej wstac, bo mój musial wyjsc o 6 z domu a 7 przyjechala ekipa remontowa, wiec mogę dzis być troche nie swoja, bo się starsznie nie wyspalam…
Gratuluje wszystkich udanych wizyt!!!
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty!
farfalla88 u nas zawsze możesz znaleźć wsparcie, poto jesteśmy!
Dobrze, ze jestes pod opieka i rozumiem cie, bo ciaza i slub to naprawde wyzwanie, ale ze wszystkim dasz sobie rade! I pochwal się ta suknia, bo my naprawde ciekawe jesteśmy!
secreto masz podobnie jak ja z mezem. Ja tez większość czasu siedzie sama i zaczynam czasami już wariowac. Ostatnio w sobote on miał jechac na mecz a ja się rozryczałam, ze musze sama siedziec caly czas i wogole… Ale na szczecie mam was, to zawsze wyzalic się można i wogole! ;-)
mouse23 super ta kurta wyglada, az zaluje, ze ja już kupilam, bo moja jest taka troche cienkawa.
Nikusia82 karoca super!!! My czekamy z kupnem do nowego roku żeby gwarancja była jak najdłużej, bo wczoraj teściowie nam powiedzieli, ze wozek z fotelikiem dostaniemy od nich nowy.
Wiec po nowym roku chielibysmy kupic baby design lupo comfort czerwony z fotelikiem maxicosi.
A prace szybko odbębnisz i pozniej zobaczysz swoje maleństwo, wiec nie denerwuj się i mysl o tym!
alesia swietne rysunki!!!
Ewula_m mnie już jakis czas zgaga caly czas meczy. Mnie niestety tylko rennie pomaga, ale lekarka mówiła żeby wypic mleko z siemie lnianym, ale mi nie pomoglo, może tobie by pomoglo?
ewa86 no i niepotrzebne te nerwy były! Antek super rosnie!
marcia30,
Mrowkaa jak już pisalam wczesniej to ja tez będę kupowac ten wozek. Moja kolezanka go ma i bardzo go chwali, bo ma duza gondole, latwo się sklada, po zlozeniu jest nie wielki, jest lekki i ma bardzo skretne kolka. Ona jest bardzo zadowolona z zakupu a już go jakis czas uzywa.
Juszka1988 ja tez chyba dzis sobie zrobie dzien lenia i tez mam kalafiorowa z wczoraj hehe ;-)
Kulka84 ja tez mam podobnie, pomalu wariuje w domu i caly czas bym lezala. Ja w sumie miałabym co robic, bo powinnam prace mgr pisac ale jakos weny brak i wogole. Jedyne co robie pożytecznego to gotowanie i pieczenie czegos od czasu do czasu.
My rachunkow za prad nie placimy wogole to nie wiem ile wychodza. U nas jest tak ze ja z mezem placimy wszystkie inne rachunki a moi rodzice prad, bo automatycznie im ściągaja z konta, a tez często tu w domu sa, wiec powinni się do rachunkow dokladac.