reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

alesia super prace Iga :-) oj mojemu dużo do takich brakuje....

bajki mój teraz wałkuje klub przyjaciol myszki miki :-) ale nie oglada za bardzo bajek.....

jaspis my nie mamy elektrycznego, gotujemy wode w czajniku na gazie bo bankrut na prad był....

reklama
My też na gazie gotujemy wodę w czajniku z ikei za 40 zł :D

Ależ mnie zgaga zaczyna męczyć, a ciągle zapominam kupić rennie... W ogóle nie wiem gdzie ja ostatnio mam głowę ;)

Macie jakiś sprawdzony przepis na tort bezowy??

A ja przed chwila opylilam telefon wystawilam na allegro ale przyjechal gosc z bialego obejrzal i kupil bedzie na baby designe lupo :-) bo mialam do sprzedania 4 miesiecznego galaxy s4.

My też na gazie gotujemy wodę w czajniku z ikei za 40 zł :D

Ależ mnie zgaga zaczyna męczyć, a ciągle zapominam kupić rennie... W ogóle nie wiem gdzie ja ostatnio mam głowę ;)

Macie jakiś sprawdzony przepis na tort bezowy??
Łyżeczka gorczycy białej popita szklanką wody albo szklanka mleka.
Ja tez mam gaz i wole gotować na gazie. Ale dziecku chcę gotować wodę mineralną dla dzieci, to jak 1-2 razy dziennie włączę czajnik bezprzewodowy to nie zbańczę;-) Wodę chce przelewać w termos, co będzie ciepła

hej

ja tez wsio na prąd i płace 170 zł za 2 m-ce

a tak wogole gratuluje udanych wizyt:)

Farfalla- trzymaj sie..każdy ma wątpliwosci.. ja to czasem budze sie i mysle jak my damy rade ale potem mysle ze jakoś bedzie aby wszyscy byli zdrowi

Carri a ja myślałam, że tylko ja mam taki pomysł z tym wózkiem do auta :-D
Jednak i tak kupienie do opla tigry wózka chyba graniczyłoby z cudem ;-)
Już nie mówię o podróżowaniu tym autem z noworodkiem...

Kainkas to nie tak źle 170zł. My mamy około 130-140, a mamy gaz.

Ostatnia edycja:
mamusia my rozliczamy się co miesiąc za faktycznie zużytą energię i jak ja teraz siedzę w domu całymi dniami to wychodzi jakoś 70-80, czasem zdarzy się 90 lub 90 parę zł ale rzadko. Kiedyś tak sobie porównywaliśmy z mieszkaniami w naszym mieście gdzie jest prąd i gaz to różnica żadna była.

Znalazłam fajny filmik, niby rzeczywistość-oczywistość, ale mój małżonek obejrzał i z malutkim strachem w oczach powiedział jednak - dam radę!
http://www.youtube.com/watch?v=dgei4Env3P4

Ostatnia edycja:
reklama
Mi teraz rachunek przyszedł i o dziwo prad mi poszedł do góry i place 200zl na dwa miesiące a do tego mam jeszcze gaz, ale tak to jest jak się remontowalo ostro na początku :baffled:

Do góry