reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Super karoca:-D:-D
Nam na bilansie 2-latka kazała siadać po turecku, żeby mała nie miała koślawych nóżek.
Moja panna siedzi w koronie z klamerek i koloruje. W sumie uczy się robić to dokładnie, bo niby w przedszkolu tak nie koloruje tak twierdzi pani, a w domu zawsze wszystko jest perfekt. Nie wiem co myśleć, chyba zabiorę kolorowanki jutro na zebranie, co by widziała jak robi to w domu

reklama
jagna, Ignacy w przedszkolu przeważnie ma wszystko pobazgrane i w dodatku jedną kredką, a w domu robi takie rysunki
ign1.jpgign2.jpgign3.jpgign4.jpg
mnie to się wydaje, że w przedszkolu to mu trudno jest się skupić, aż przeraża mnie szkoła.

Załączniki

• ign1.jpg
    ign1.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 45
  • ign2.jpg
    ign2.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 48
  • ign3.jpg
    ign3.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 44
  • ign4.jpg
    ign4.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 47
Hej ja już po wizycie ...Ja już po lekarzu dziś nie miałam usg , gdzies za tydzien lub dwa mam isc do szpitala i może się dowiem jaka plec. Dzis serduszko slyszalam poza tym wszystko ok jedynie mam brac aspargin czyli magnez + potas i skierowanie mam na mocz, krew, kreatyninę
Poza tym nospe mam brac jak twardnieje mi brzuch

Gaga P jak tam po wizycie??

Marcia30 no to teraz jak już gosci nie masz to wypoczywaj ile sie da

Moniqaa kupujac wozek do auta to nie jest dziwne, wiekszosc osob tak robi , mysmy jak kupowali dla Madzi to tez wazniejsze bylo by sie zmiescil i jezdzilismy od sklepu do sklepu przymierzalismy do auta i wybraliśmy

Farfalla jestesmy tutaj po to by jak jest zle wyzalic sie bo jest ktos kto zawsze wyslucha takze wpadaj do nas jak najczesciej. Mam znajoma ktoea juz urodzila dziecko, ale zawsze sie obawiala jaka matka bedzie bo nie lubi malutkich dzieci tylko takie ktore ja sa wieksze...Jej coreczka ma teraz okolo roczku i jest szczeliwa mama choc trudno jej bylo:) Takze glowa do góry

Secreto sliczny kosz :)))

Mroowka musze poszukac taki sklep gdzies blizej moze sie taki gdzies znajdzie, choc nie narzekam na czas karmienia piersia kupowalam u nas fajne biustonosze przede wszystkim usztywniane:) A cena nie straszna ja ostatnio dalam okolo 100zl takze dla mnie 100zl to takie minimum na biustonosze

Ewa86 glowa do gory bedzie dobrze :))

Nikusia ladny wozeczek i wydaje sie taki maly :))

Hej, niedawno wróciliśmy. Wszystko ok. Płeć niewidoczna czyli nadal "raczej dziewczynka". Się układa, kurcze, flądra mała! Ignac pooglądał- widział serce, kręgosłup itd.- zadowolony.
Farfalla ciąża, zbliżający się ślub i na dodatek jesień.... to zbyt wiele na raz. Świetnie, że jesteś pod okiem specjalisty- bardzo mądra decyzja.
A czy będziesz dobrą matką? Skoro w ogóle zadajesz sobie takie pytanie, to na pewno!:-)

Dziś ponastawiałam sobie nagrywanie programów, które chcę oglądać wieczorem w razie ponownego spontanicznego zaśnięcia! Narkolepsja jakaś normalnie!

secreto możesz odesłać w ciągu 10 dni jak są nie za fajne te ubranka.. no i komentarz negatywny...

Jeżeli sprzedawca nie jest przedsiębiorcą to nie przysługuje prawo zwrotu towaru.
Poza tym forma licytacji sama w sobie także wyłącza prawo do reklamacji.

Jest jeszcze kwestia niezgodności towaru z opisem, ale jak były zdjęcia (nie podrasowane) to kiepsko, bo dla dwóch osób co innego może oznaczać ,,jak nowe", czy ,,stan bardzo dobry".

secreto podrzuć tych sprawdzonych sprzedawców z all, ja chętnie skorzystam:tak:. A te ciuszki to ja bym spróbowała zwrócić jako niezgodne z opisem aukcji:tak:. Do stracenia nic już nie masz.
farfalla nie gadaj głupot tylko pisz z nami. Macie naprawdę kiepską sytuację o której nam nie raz pisałaś, ale mam nadzieję, że szybko wyjdziecie na prosta:tak:.
jagna my tez w planach mamy nowy czajnik, deskę do prasowania (bo w ogóle nie mamy jeszcze), suszarkę rozkładaną na pranie (bo w starej rdza wychodzi), małe stoliko-biurko, bo trzeba komp w salonie ulokować bo nie może być w pokoiku gdzie dziecko.... Tylko skąd kasę na to wszystko brać?
Dziewczyny macie coś sprawdzonego z czajników bezprzewodowych tak do 150zł?
Nikusia fajny wóz:tak:. Mnie przeraża zakup wózka:szok:.

Gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!

Jaspis napisałam do tej pani maila i powiedziała ze w ramach rekompensaty wysle jeszcze pare ubranek...podobno opisy robiła jej siostra, nie opłaca mi się zwracać tego bo wysylka kosztuje 25zl a wylicytowalam ubranka za 120 parę jest do zaakceptowania więc trudno już więcej nie będę licytować całych paczek:)
A polecam amskids i krzysiu-jarzyna.

Alesia słodkie te rysunki :) bardzo mi się podobają:)

Ostatnia edycja:
dobrze, ze chociaz coś ci podeśle, czyli wiedziała dobrze że szajs wysyła.
Ja też kiedyś licytowałam pakę, taką na lalce pokazaną o których Ewa pisała i całe szczęście że nie wygrałam. Trochę strach tak kupować.

W moim mieście pod koniec listopada będzie wyprzedaż używanych rzeczy wszelakich (coś na styl amerykańskich wyprzedaży garażowych) i pewnie będzie jak zawsze sporo ludzi oferujących ubranka po swoich dzieciach za grosze, więc kasę już zbieram i będę szaleć:-p.

Wspominaliscie o szczepieniu ja jak Madzia sie urodzila wykupilam jej szczepienia 5w1 oprocz tego rotawirusy do 6 miesiaca, i w tym roku szczepilam ja na pneumokoki refundowane przez nasze miasto.... Wiem ze sa zwolennicy jak i przeciwnicy szczepionek ale moja intuicja sprawial ze postapilam tak a nie inaczej.Madziulka jak choruje a to rzadkosc to katarek dwa razy w roku poki co miała

Ja powoli musze cos myslec o jakims klubie malucha dla mojej Madzi bo w domu robi sie nieznosna , chetnie by sie wybiegala a nie ma za bardzi gdzie zwlaszcza ze teraz ciagle pada :/ A po drugie moze ktos zna jakies rady na to by malutka zaczela moja w koncu mowic, mowi ale po swojemu i tylko ja jako mama ja rozumiem :)) Wspomne ze duzo jej czytam prawie codziennie 4,5 ksiazek .

Ktos poruszal temat o bajkach moja ogladala bajki dosc szybko , zwlaszcza ze ja interesowaly dzieciece dzwieki, dzieciece glosy, Teraz to jej ulubiona bajka to ciekawski gorge,spangbob, kot prot, pingwiny .... nawet ostatnio obejrzala cala epoke :))

A co do tel w sypialni, jak mieszkalismy z moim tata mielismy jeden pokoj bylo tam lozeczko,nasze lozko,i tez oczywiscie tel - i zle to nie wplywalo na nic :)))

Gaga ciesze się ze wszystko ok na usg :-)

jagna, Ignacy w przedszkolu przeważnie ma wszystko pobazgrane i w dodatku jedną kredką, a w domu robi takie rysunki
Zobacz załącznik 592415Zobacz załącznik 592416Zobacz załącznik 592417Zobacz załącznik 592418
mnie to się wydaje, że w przedszkolu to mu trudno jest się skupić, aż przeraża mnie szkoła.
Ślicznie
Jeśli chodzi o rysunki to ładnie rysuje, to co sama stworzy to ładnie wykańcza. Kolorowanki drukowane koloruje na zasadzie 2 kreski koloru i lecę dalej:-( Ale w domu to jak siedzie do kolorowanki to nawet godzinę jej nie ma:-D

Wspominaliscie o szczepieniu ja jak Madzia sie urodzila wykupilam jej szczepienia 5w1 oprocz tego rotawirusy do 6 miesiaca, i w tym roku szczepilam ja na pneumokoki refundowane przez nasze miasto.... Wiem ze sa zwolennicy jak i przeciwnicy szczepionek ale moja intuicja sprawial ze postapilam tak a nie inaczej.Madziulka jak choruje a to rzadkosc to katarek dwa razy w roku poki co miała

Ja powoli musze cos myslec o jakims klubie malucha dla mojej Madzi bo w domu robi sie nieznosna , chetnie by sie wybiegala a nie ma za bardzi gdzie zwlaszcza ze teraz ciagle pada :/ A po drugie moze ktos zna jakies rady na to by malutka zaczela moja w koncu mowic, mowi ale po swojemu i tylko ja jako mama ja rozumiem :)) Wspomne ze duzo jej czytam prawie codziennie 4,5 ksiazek .

Ktos poruszal temat o bajkach moja ogladala bajki dosc szybko , zwlaszcza ze ja interesowaly dzieciece dzwieki, dzieciece glosy, Teraz to jej ulubiona bajka to ciekawski gorge,spangbob, kot prot, pingwiny .... nawet ostatnio obejrzala cala epoke :))

A co do tel w sypialni, jak mieszkalismy z moim tata mielismy jeden pokoj bylo tam lozeczko,nasze lozko,i tez oczywiscie tel - i zle to nie wplywalo na nic :)))

Gaga ciesze się ze wszystko ok na usg :-)
My tez tak mieliśmy Tv jak mieszkaliśmy z rodzicami. Na łóżeczko po prostu od strony TV dałam baldachim i jak mała spała mogliśmy oglądać:-)
Spongebob, gambal i inne tego typu jak widzę te bajki to mi się nóż w kieszeni otwiera, mala nie ogląda. Za to George, Kot prot i Marta mówi są super.
Gaga super wieści. My na połówkowe idziemy całą rodziną:-D:-D Mąż jeszcze nie widział, a chcę co by myszka zobaczyła

reklama
Jagna wiem wiem ze spongbob dla większości to ochydna, obrzydliwa bajka ale ma to cos w sobie , oczywiście mamy pare fajnych odcinkow ponagrywanych co malej puszczamy ale nie wszystkie bo i ja nawet nie mam sil tego czasem ogladac :-):-)

Do góry