reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Megi Pegi
Wylicytowałam nowy kosz na allegro za 75 zł wiadomo nie jest firmowy ale wygląda prawie tak samo jak ten z Mamas & Papas i do tego dolicytowałam stelaż za 55 zł dokładnie taki kosz KOSZ MOJŻESZA + kołderka + materacyk /1227/ (3672577058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. u tego sprzedawcy i u tego użytkownika stelaż dokładnie taki STOJAK STELAŻ KOSZ MOJŻESZA MAMAS&PAPAS PROMOC (3667437059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko, że ja go wylicytowałam.
A to fotka 20131106_150113.jpg po złożeniu na szybko.

Załączniki

• 20131106_150113.jpg
    20131106_150113.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
GagaP- To powodzenia...ja już godziny odliczam do jutra :tak:
Secreto - To Lipa z tymi zakupami...dlatego ja też bałabym się takie większe paczki kupować prze allegro :baffled:

Poczekajcie ja jeśli jutro potwierdzi się chłopiec to takie maluśkie po mojej gwieździe wyprzedawać będę... Wiadomo przynajmniej od kogo i w jakim stanie :tak: będą ...
Moniqa- To super, najważniejsze, że wszystko OK!
fARFALLA - a wiesz, że ostatnio o Tobie myślałam...Mam nadzieję, że będzie dobrze. No i oczywiście czekamy na fotę sukni...swoją drogą ja jak patrzę na moje konto to wpadam w depresję :nerd:
A JA CIASTO DROŻDŻOWE UPIEKŁAM :-) I DOSTAŁAM WÓZEK.....
Zrobię fotę zaraz...

secreto możesz odesłać w ciągu 10 dni jak są nie za fajne te ubranka.. no i komentarz negatywny..

kosz dla dzidzi fajny ale ja stwierdziłam, że szkoda kasy na coś co wygląda jak gondola od wózka tym bardziej, że przy małej nie odczułam braku takiego bajeru.. wózek mi za dość wystarczał;-) chociaż jakby mi ktoś dał to bym była uradowana:D lubię kolekcjonować wszystko co dla dziecka;-) teraz nic nie kupiłam jeszcze bo nie wiem jaka płeć.. jak córka to tylko kombinezon przyjdzie nam kupować bo sprzedałam poprzedni..muszę się rozglądnąć za butlami i smokami bo nie chce zostać bez a musze uczyć od małego picia z butelki bo szkoła..

Ewula_m - czuję niestety,że się trochę rozrosły...zwłaszcza po tej luteinie. Mam nadzieję,że jak przestanę to zażywać to wrócą do normalnego stanu :rofl2:
Carri - kupowałam w Esotiq ( w Bielsku jest np na Sarnim Stoku). Rozmiar G brzmi strasznie...ale powiem Wam,że w realu to oznacza porządnie dobraną miseczkę,która dobrze obejmuje i podtrzymuje całą pierś. Nic się nigdzie nie wylewa,wszystko się trzyma na swoim miejscu,a przez ubranie nie wyglądają na dużo większe niż wcześniej, tak więc myślę,że gorzej to brzmi niż wygląda.

Poza tym oczywiście zawsze miałam problem z doborem właściwego stanika i zawsze musiałam kupować w Triumphah itp. Trochę to niestety kosztuje,ale cóż- porządny stanik trzyma się naprawdę długo-nie spiera się i nie traci fasonu. A teraz kiedy piersi nam się zmieniają to chyba łatwo je sobie"rozwalić" bez porządnego rusztowania. Tym razem zapłaciłam 130 zł za biustonosz - ale dodam,że jest bardzo ładny. Tak więc zdarza się,że w ładnych kolekcjach szyją również namioty ;) Poza tym teraz jest taka promocja ,że jak wyda się ponad 100 zł chyba to dostaje się taki bon który można wykorzystać między 16.11 a 06.12 - przy zakupach od 250 zł dostaje się 100 zł gratis. Myślę,czy nie namówić koleżanki albo siostry-może będa akurat na etapie kupna bielizny to bym sobie fajny stanik do karmienia przy tym kupiła-bo też widziałam fajne.
Farfalla- gratulacje! trochę Ci zazdroszczę,że ślub masz ciągle przed soba,bo to super sprawa :)

Secreto
dzięki za informację.
Ja muszę kupić kosz dla malucha. Nie mam na razie miejsca na drugie łóżeczko, a nie bardzo chcę wywalać Tadzia z jego, zresztą też nie miałabym go na razie gdzie położyć, a tak sprawa spania odciągnie nam się o jakieś 5-6 miesięcy, a sypialnia się nie zagraci.
Mouse.. ale super kurtkę sobie kupiłaś... rewelacja... i cena ok.

Farfalla, trzymam kciuki, żeby się u Ciebie poukładało! Dobrze, że jesteś pod opieką specjalisty. Już to świadczy o tym, że poważnie do ciąży i macierzyństwa podchodzisz! Dasz radę!

Secreto, a brałaś takie ciuchy z pięknymi zdjęciami na lalkach? Ja się na nich parę razy przejechałam... Dla Franka mi raz takie dziadostwo przyszło, że szok :/ Teraz kupuję już tylko od prywatnych ludzi - tam gdzie widać, że ktoś po swoim dziecku sprzedaje i koloruje zdjęć.

Kurcze, mam za 2,5 godz. połówkowe i już mnie głowa boli. Mam nadzieję, że choć raz będzie wszystko dobrze. W poprzednich ciążach zawsze coś wychodziło - a to z główką coś nie tak, a to z sercem :/:/:/

Ewula_m - czuję niestety,że się trochę rozrosły...zwłaszcza po tej luteinie. Mam nadzieję,że jak przestanę to zażywać to wrócą do normalnego stanu :rofl2:
Carri - kupowałam w Esotiq ( w Bielsku jest np na Sarnim Stoku). Rozmiar G brzmi strasznie...ale powiem Wam,że w realu to oznacza porządnie dobraną miseczkę,która dobrze obejmuje i podtrzymuje całą pierś. Nic się nigdzie nie wylewa,wszystko się trzyma na swoim miejscu,a przez ubranie nie wyglądają na dużo większe niż wcześniej, tak więc myślę,że gorzej to brzmi niż wygląda.

Poza tym oczywiście zawsze miałam problem z doborem właściwego stanika i zawsze musiałam kupować w Triumphah itp. Trochę to niestety kosztuje,ale cóż- porządny stanik trzyma się naprawdę długo-nie spiera się i nie traci fasonu. A teraz kiedy piersi nam się zmieniają to chyba łatwo je sobie"rozwalić" bez porządnego rusztowania. Tym razem zapłaciłam 130 zł za biustonosz - ale dodam,że jest bardzo ładny. Tak więc zdarza się,że w ładnych kolekcjach szyją również namioty ;) Poza tym teraz jest taka promocja ,że jak wyda się ponad 100 zł chyba to dostaje się taki bon który można wykorzystać między 16.11 a 06.12 - przy zakupach od 250 zł dostaje się 100 zł gratis. Myślę,czy nie namówić koleżanki albo siostry-może będa akurat na etapie kupna bielizny to bym sobie fajny stanik do karmienia przy tym kupiła-bo też widziałam fajne.
Farfalla- gratulacje! trochę Ci zazdroszczę,że ślub masz ciągle przed soba,bo to super sprawa :)

Ja chodzę w stanikach sportowych teraz, super trzymają i nie cisną, bo nie maja fiszbin:-D

Gratuluję dobrych wieści z połówkowych wizyt

Właśnie kupiłam sobie 30dkg rożków z dżemem pomarańczowym (takie pyszności w Hercie) do tego herbatka z cytrynką, mniamiiiii, będę jadła aż do zgagi:-D;-)

Ewa i Ewula nawet nie wiedzialam ze nie mozna tak siadac :O ona tak siedzi caly dzien, rzadko kiedy z prostymi nozkami. U lekarza jak sie bawi to tez tak zawsze i nigdy mi nikt nic nie powiedzial...

Ewa- &&&&&& KCIUKI ZA WIZYTĘ :-) teraz musi być dobrze!
Oto karoca mojego księciunia :happy:
061120132648.jpg061120132649.jpg

Załączniki

• 061120132648.jpg
    061120132648.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 55
  • 061120132649.jpg
    061120132649.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
aneta, z tym siedzeniem to potwierdzam, my akurat nie mamy takiego problemu, ale syn koleżanki tak siadał i teraz ma strasznie koślawe kolanka, no i rehabilitacje.

a ja zjadłam ogórkową, potem pesto i zaraz zabieram się ciacha, bo przychodzi koleżanka

Do góry