Ja juz po zajeciach.... zostaje 3 h w bibliotece...masakra... wszyscy mi mowia, zebym nie brala nastepnego semestru bo z Mala sobie nie poradze....ale ja im udowodnie, ze damy z m rade bez niczyjej pomocy....
Mamusiu synka duzo. Zdrowka.... jak widze te zdjecia to chce mi sie plakac, Boze co Wy z mlodamama musialyscir przejsc to yylko Wy wiecie. Sciskam Was
Megi Pegi ja mam to samo xhcialam chlopca....bo wiem co I jak.... I rozowego niecierpie ale jak widac musze polubic rozowe zabawki
dla odmiany teraz core naucze jak malowac sie itp. Bo moj Julek swego czasu znal wszystkie prawie pedzle do jakiej partii naleza ,) tulko cos czuje, se to bedzie mala chlopczyca....
Ewa86 dobrse jak dzieci sa takie zywe, ja bym nie mogla patrzec jakby dziecko siedzialo grzecznie heh...ja ponoc taka bylam..... do czasu
na pewno wszystko die samo wyrowna, xobaczysz sama, ze z Nusia bedzir dobrze, eczesniaki zawsze potrzebuja wiecej czasu... bylam wczesniakiem.....mama miala ze mna.....oj miala...nic sie nie martw do nastepnej wizyty wszystko sie wyrowna
Secreto moj m tez ma czas z zakupami...ale ja czekam jeszcze zeby w 30 tyg sie upewnic co dl.plci iwtedy zaczniemy kupowac.... jakos nie mam stresu z tym bo tu wszedzie jest tule tego, ze nawet jakbym nic nie miala to w 2 h bylaby cala wyprawka.... I kilka tys. Mniej.......
Nikusia to mozemy sobie 5 przybic bo ja w nocy znowu malo spie.... zaczal sie u nas sezon grzewczy I Julek w nocy kaszle.jak szalony.... musze zapisac nas do arelgologa.... dzis plakal w nocy wiec przed 2 bylam wyspana.... a o 6 nie moglam sie podniesc. Lozka...
Aneta spokojnie czasem tak jest, moze baby jest zmeczone I ma ochote spac... to jeszcze jest za wczesnie na regularne ruchy...nie zawsze musza byc o tych samych porach, spokojnie.... poloz sie na pleckach wyluzuj I zobaczysz ze zaraz zacznie sie plywanie po brzuchu
19ania90 mnie tez boli glowa siedze I czytam a powinnam juz koncxyc pisac essey....no ale co zrobie jak mi sie nie chce?!
Wczoraj na wizycie bez rewolucji zero basania oproxz moczu cisnienia, przytylam 10 funtow moge jeszcze 25... heh... nie chcialabym..... serducho 140.... na te bole nasze na dole mam sie rozciagac, bo to wiezadla.... I co? Wk...sie..... czy w pl polecaja szczepionki w ciazy???? Mi powoedIala doktor ze powinnam sie zasCzepic na grype a pozniej na krztusiec.... ze czesyo kibuety w xiazy sa chore na grype, pozniej sie dusza I trZeba je intubowac, ale ja nie bede sie szczepic raczej.... to tylko ich biznes...co Wy o tym myslicie????