reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
bryza też bym zmieniła gina... moja to w poprzedniej ciąży zaraz na pierwszej wizycie pytała się czy pracuje i czy chce l4 tak sama od siebie z tym wyszła. No chyba że masz taką zaufaną tą lekarkę....

OneMoreTime bardzo mi przykro :(

Dziewczyny, co sadzicie o lataniu samolotem we wczesnej ciazy? Czeka mnie podroz na przelomie 8/9 tyg i sie denerwuje. Lekarza zapytam dopiero 2 sierpnia.

OneMoreTime bardzo mi przykro. Trzymaj się

Jua - ja ostatnio czytałam właśnie o lataniu i pisali że niby na początku można i to nie jest żadna przeszkoda, gorzej tuż przed rozwiązaniem

Mamusia synka - super wieści, oby tak dalej:-)
Marcia30 - sporo tej luteiny ale jam ma pomóc to trzeba brać i głowa do góry, będzie dobrze
Bryza81 - wg mnie lekarz jak usłyszy jaką masz pracę, powiesz że dźwigasz ciężary to bez zastanowienia powinien wypisać l4

mam już umówioną wizytę, idę w pt i nawet udało mi się załatwić na nfz, właściwie to nie musiałam nić mówić tylko z marszu mnie zapisał na fundusz. super bo zawsze jakaś kasa zaoszczędzona. mam tylko nadzieję ze potraktuje mnie tak samo jak przy poprzedniej ciąży jak chodziłam do niego prywatnie.

u nas dziś też upał, klima jest zbawienna:-D

monisia0605 dzięki wielkie! uspokoiłaś mnie, poszperam teraz na necie i poszukam jakiegoś innego lekarza.
ewa86 z chęcią wezme namiary:) poprosze:)
aga powodzenia! mam nadzieje, że Tobie się uda.Daj znać później jak wyszło.

reklama
Juz jestem po usg... i nie wiem co czuję, jestem troche rozbita, ale też szczesliwa, jak równiez pelna obaw. U maleństwa bije serduszko, a u drugiego nie... Tak, tak znowu ciąza bliźniacza, tym razem jednokosmówkowa. W przyszłym tygodniu we czwartek mam znowu usg, by zobaczyć co dzieje sie z drugim zarodkiem. Gin powiedział, że baaardzo rzadko zdarza sie by była tak duża róznica między zarodkami i oba się rozwijaly. Idę więć tylko stweirdzić czy się wchłonął, bo nadzei na drugie serduszko raczej nie mam. Licze tylko, że ten z bijacem serduszkiem już z nami zostanie.

Jak robilam bete w 4t2d i wynik był 938 to przebiegło mi przez mysl, ze to mogą być twixy, ale nie chcialo mi sie wierzyc, że naturalnie doszloby do ciąży mnogiej.

Do góry