reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hejjjj
jakieś bzdety mi się śniły :-( wrr

Kruszka
bedzie wszystko dobrze, wierze, ze dzidziuś nadgoni!!!!!

ja sie zbieram do siostry bo nie chce mi sie w domu siedzieć, u nas dzis 18 stopni, super nareszcie można odetchnąć :-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!
Kruszka - cuda się zdarzają więc &&& kciuki. Bądź dobrej myśli
U nas pada deszcz i jest 15 stopni...no i jak znam życie jak wrócę w pn do roboty to zdychac z upału będę :crazy:...no ale przewrotnośc losu i pogody jest mi znana:happy:
U mnie dziś Bogu dzięki lepsza noc dłużej pospałam i ehhh no musze ewidentnie męzowi podziękowac za to :zawstydzona/y:
Ba nawet dzień bez mega zmęczenia i mdłości zaczęłam:tak:
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ

Dziekuje dziewczyny :) Juz mi lepiej, przespałam się z tym i dzis nie jestem juz w takich rozterkach. Co prawda sprawdzilam pierwsze usg z Frankiem i tam między maluchami była róznica 1,1 mm i oba pikały. Ale cóz co będzie to będzie. TRzymajcie kochane dalej kciuki, by choc jedne maluch dał radę :)

Dzis Franek wyraźnie zacząl mówic tata. Takżźe jesli wierzyc w przesądy to kolejny będzie chlopczyk, a ja tak właśnie czuję :)

Mnie mdli od wczoraj na zapach kaszki Franka. Dzis ledwo ją przygotowałam, a jak odkręcilam słoiczek z owocami by dodac, to myslalam,że puszcze pawia.

Dobra musze iść, bo mały upiera sie by ze mna pisać :)

witajcie :)

suprise2014 czekamy na wiadomości z wczorajszej wizyty.

onemore bardzo mi przykro :( (*)

u mnie słoneczko przyświeca zapowiada się upalnie. Pogoda mi nie szkodzi ale zaczęły się mdłości, jak tylko mam pusty żołądek a czuje jakiś dziwny zapach naciąga mnie strasznie. rano wieczór obojętnie kiedy. Nie umiem wszystkiego jeść, nie cierpię otwierać lodówki bo znów mnie naciąga. Również jestem słaba, senna.
Jakoś to będzie, nie mogę się doczekać kiedy to minie.

Miłego dnia mykam na zakupy.

Na początku witam nowe ciężarówki!! :)

Kruszka, widzę, ze u Ciebie i dobre i złe wieści, oby serduszko jednak się pokazało u drugiej fasolki. Jednokosmówkowe znaczy jedno jajowe??

Ania, a może to sen proroczy :>

Nikusia, to widzę, ze się zapowiada dobry dzień :)

Mi się dziś za to intensywny zapowiada. Najpierw odprowadziliśmy męża do pracy na 7 :D i połaziliśmy 2,5 godziny. Po spaniu małego idziemy do prababci, wracamy na szybki obiad i wędrujemy dalej - do mojej siostry, żeby kuzyni się razem pobawili. Plan jest taki, ze zostaję tam do pory spania Adama, chłopaki razem się wykąpią w wannie, a wtedy zabieram małego do wózka i on sobie w nim zasypia. Po czym zanoszę go do łóżeczka. Oj chyba szybko dziś padnę :)

Tak poza tym, to od wczorajszych zakupów chodzi za mną Vifon kurczac carry ostry :crazy: Nawet go kupiłam, ale walczę ze sobą ;)

Witam sie i ja!

u mnie bez zmian leze odpoczywam musze jednak brac luteine pod jezyk bo jak se dzisiaj z rana zaaplikowalam 5 tab. Dopchwowo to teraz latam co chwile do kibielka bo mam wrazenie ze mi cos leci i boje sie ze to krew a to biala mazia z tabletek wiec przemecze sie i wezme pod jezyk, zastrzyk tez juz wzielam nastepny w sobote.
robie sie glodna ide zjesc sledzika mam generalnie faze na ryby wczoraj z takim apetytem zjadlam halibuta uwielbiam ta rybe

Ratunku... Upiekłam japońskiego biszkopta, bo na blogu właśnie recenzujemy książkę o jap. słodyczach i był tak dobry, że wsunęliśmy pół na ciepło. I zaraz się chyba porzygam...:/ (wybaczcie dosłowność ;))
Nie wiem, co mnie pokusiło. W ogóle mnie do słodkiego nie ciągnie przecież...

Witam serdecznie wszystkie przyszłe marcowe mamusie - dzisiaj rano zrobiłam test i chciałabym dołączyć do Waszego grona :) W pierwszej ciąży na forum dołączyłam dopiero w 6 miesiącu jak musiałam już leżeć i bardzo żałowałam straconego czasu i tego wspólnego przeżywania uroków ciąży. Termin wychodzi mi na 28 marca no ale chyba mi się cykl rozregulował i poprzesuwał więc może i kwietniówką zostanę :)

reklama
Do góry