reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Hej
Też mam spory brzuch -94 cm
Dziś miał przyjechać m z hania ale jutro będą - trochę się wkurzylam bo już tęsknię. Obiadek zrobiłam i sernik i też cały dzień leze na kanapie. No ale należy mi się po całym tyg pracy.
A ja cały czas się boję ze coś będzie nie tak- dużo doświadczyłam zlych rzeczy ale mam hanie to i wierzę ze będziemy mieć zdrowego Jaska

Zapraszam na serniczek;-)

Kainkas ja też ciągle zmartwiona i pełna obaw że znowu się nie uda bo jednak mam ciaze wysokiego ryzyka,ale staram się być dobrej myśli i nie dopuszczam do siebie że coś może pójść nie tak. i czekamy na nasza hanie:-) właśnie ja też wczoraj o kotti myślałam, dawno się nie odzywala.

Cześć :-)
Wpadliśmy się zameldować, że z nami OK.
Na ten weekend jestem u rodziców, więc mam mocne ograniczenie do neta...

Na chwilę jednak udało mi się wlecieć... bo licytowałam bluzę dla Maluszka...
Nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:

Mój nabytek:
e74a0da562c84a0d.jpg

i za jednym zamachem (by taniej przesyłka wyszła)
8a5dc47ac470ab3d.jpg

Bluza 1,25zł i dresik 2,50zł :tak:

Mam nadzieję, że weekend mija Wam spokojnie. Ja jak tylko wrócę do Poznania w poniedziałek to postaram się nadrobić posty (chociaż pewnie będzie ciężko).

Załączniki

• e74a0da562c84a0d.jpg
    e74a0da562c84a0d.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 8a5dc47ac470ab3d.jpg
    8a5dc47ac470ab3d.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 38
Dzien dobry!

a co tu taka cisza?

moniqa sliczne ciuszki :-)
dziewczyn ktore mialy jakies infekcje grzybicze co stosowalyscie ? Bo mnie chyba grzybki atakuja przez ten antybiotyk mimo probiotyku wizyta dopiero w pn to moze bym se cos kupila

Koreczek sie melduje:-)

U nas wszystko ok, wczoraj mialam spotkanie z cala rodzinka i zostalam wysciskana za wszystkich czasow:-D

Lenuś kopie mnie wlasnie wiec z dzieciaczkiem tez wszystko okej:happy:
A mam pytanie. Czy da rade w ogole wychowac dziecko bez smoczka? Co mu dac wzamian? Jak to z usypianiem, czy dawac dziecku kawalek pieluchy do trzymania?

Hej
Moja hania wogóle nie miała smoczka - miała taka przytulanke z rossmana taki królik z uszami i jego memlala potem długo spala z taka malutka podusia. Z kolei moja siostrzenica miała odruch wymioty na smoka czy butelke w grę wchodzis pierś albo noszenie jak plakala.

Już się doczekać nie mogę na moich;-)
Miłego dnia

reklama
Ciuszki śliczne:-D
Na grzybicę w ciąży z Celinka dostawałam nystatynę dopochwowo
Celinka miała tylko smoka do zasypiania i pojawił się dopiero jak odstawiła się od piersi, bo tak to ja robiłam za smoczka;-):-D A całkowicie zrezygnowała ze smoka jak miała 13 miesięcy. Nie mamy problemów z ząbkami, bo w sumie ząbki pojawiły się jak mała miała 11 miesięcy. Tylko jeden minus był z odstawienia, przestała spać w dzień. Zresztą zawsze moje dziecko miałao na bakier ze spaniem w dzień. Teraz jak zaśnie, nie daj Boże, to budzi się jak osa:wściekła/y:

Do góry