reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

NIkusia głowa do góry będzie dobrze czasem nas dopadają takie dni z mężm się pogodzisz a tych z pracy pogoń bo są okropni jak mogą nie wypłacać naleznych ci pieniędzy.

Mamusiasynka ty to niezła jesteś skąd ty bierzesz energię na to wszytko podziwiam.

Malpawzoo gratulacje udanej wizyty i wzorcowej dzieciny:)

My zostajemy w domu nigdzie nie wyjezdzamy tu są dziadkowie męża pochowani. w poniedziałek na tydzień jadę do rzeszowa do rodziców to wybiorę się na cmentarz do siostry i może pojedziemy na grób dziadków do Stalowej Woli.

reklama
Powizytowym dziewczynom gratuluję i cieszę się ze jest ok.
Wszystkim wyjeżdżającym spokojnej podróży i szczęśliwego powrotu.
Nikusia82 spokojnie faceci tak mają czasami zero empatii i pomyślunku, cierpliwości Ci życzę:tak:

Ja dzisiaj od rana mam jakąś nieziemską energię umyłam lodówkę, upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę, 2 prania, zamarynowałam mięso (będę jutro robić takie jak parę dni temu mamusia synka - karkówka z ziemniakami, marchewką itp. czy to się jakoś układa warstwowo czy tak pierdzielnąć wsio do rękawa?)
Odebrałam wyniki glukozy - wszystko w normie ale że po tej dawce chodziłam do tyłu 2 dni to pikuś:baffled:

Jutro ciężki dzień, pół dnia na cmentarzu u taty a później urodziny mamy - tak się dziwnie złożyło rano palimy znicze a potem świeczki na torcie.
Pozdrawiam Was i życzę spokojnego weekendu pa

Ale sie wkurzylam!!!! Durna baba umowila sie na 17 i nie przyszla :/ a kilka innych chetnych bylo na jej miejsce. Jest weekend z imprezami hallowen i juz zaczynaja sie imprezy swiateczne w zakladach pracy i bija drzwiami i oknami zeby tylko sie zapisac kiedy mam wolna chwile a tu takie babsko zajmie miejsce i nie przyjdzie a ja reszte musze odsylac. Nie lubie takich ludzi. Jak by nie mozna bylo zadzwonic czy nawet durnego smsa wyslac.

I bede siedziec zla caly wieczor :/

Czekam ba mojego bo wraca ze stypy wlasnie. Siedzialam wczoraj na stronie smyka i zamowilam malej prezent na mikolajki :) poszewke z myszka minnie i maskotke myszke minnie a do tego zestaw 4ksiazeczek swiatecznych. Jeszcze dokupie kalendarz adwentowy :) 1 czekoladka dziennie nie zaszkodzi :D
Zamowilam tez 24 basnie przed nastapieniem wigilli po 1 na kazdy wieczor. Mam nadzieje ze cos ciekawego bedzie :)
Tutaj swieta wygladaja calkiem inaczej, mniej tradycyjnie, na stole same mieso... A ja glowkuje jak sie da co polskiego wymyslec :D

Cześć. Wpadłam Wam się pochwalić,że wypuścili mnie w końcu ze szpitala do domu. Niestety przepadły mi obie wizyty (nfz i prywatna) które miałam umówione w tym tygodniu, ale spotkałam się z moim lekarzem w szpitalu i zrobił mi USG. Sprawdził narządy dziecka,ułożenie, wody płodowe,łożysko itp. Powiedział,że wszystko jest prawidłowo. Dzidziuś nadal jest dziewczynką :)
Przepraszam,że nie odniosę się do Waszych wcześniejszych postów,ale ciągle jestem słaba i nie mam siły doczytać, przespałam pół dnia. Widziałam,że pisałyście o hemoglobinie- mi wyszła 10,9 :dry:. Dom mam cały rozwalony,bo trwa ten remont kuchni o którym Wam kiedyś pisałam. Nie wiem nawet gdzie co leży...nic robić nie mogę...po prostu super

Hej
Gratuluję wizyt i dobrych wieści
Ja też dziś byłam ale bez podgladania małego - ja usg będę miała tylko 3 przez całą ciążę także dopiero za 8 tyg zobaczę małego- moja ginka tak uważa i ufam jej. Niby wszystko ok więc na razie pracuje dalej bo w domu to bym zeswirowala chyba.
Mrówka fajnie ze już w domu odpoczywaj sobie
Dziewczyny- jak po spotkaniu? Fajnie wam

Małpawzoo - gratuluję ruchów:)
Aneta -wredna baba zjedz czekoladki to humor się poprawi.
Mrowkaa - po szpitalu ciężko się ogarnąć strasznie osłabia ważne że w domku i że z małą wszystko jest ok.
Pokuciłam się dzisiaj z moimi ehh faceci jak czepiać się innych to ok ale sam siebie nie widzi a powiedzieć mu coś to wyjeżdża
Mi z tekstem ze on się dla nas wielce zapracowany a ja to z tylkiem niby leżę i nic nie robię :(

Ja tylko na chwilkę bo padam ... :|
Wizyta bardzo udana wszystko w porządku :D dziewczynka potwierdzona :D Moje problemy z kręgosłupem wynikają z przeciążenia i muszę więcej odpoczywać. Pola jest mega duża waży już 655 g i mierzy 21 cm co odpowiada 23 tyg 3 dn. Muszę więc jakoś przeżyć wszystkie boleści i cieszyć się z tego, że w sumie nie jest źle bo malutka zdrowa.
Z fajniejszych rzeczy to dowiedziałam się, że jeśli będę miała cc to mąż będzie mógł być ze mną... co najzabawniejsze on pierwszy od razu po urodzeniu będzie mógł kangurować małą.

reklama
Do góry