reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jaspis to mamy to samo :) fajnie jest odkryc prawdziwy smak wszystkiego. Kiedys nie wyobrazalam zjesc sobie nawet pomidora czy ogorka bez soli :O a teraz pomidora jem jak jablko :) a do potraw tylko ziola

reklama
Dziewczyny buciki mają 13,5cm :-) Więc której wysłać?:-) i poproszę o adres na pw :-) Jak coś to na badania jednak w czwartek idę więc wtedy wyślę:-) A nikt nie chce tego ubranka? Na żywo jest serio urocze! Dlatego je kupiłam:-)

Miłego wieczoru wam życzę :tak:

pisałam pw...

nikusa paczuszka poszła...

ide bo mam wiele do zrobienia jeszcze dzisiaj.. :dry:

Jaspis- super wiadomości
Gaga - no ja zaczęłam na prawdę mieć wątpliwości bo tak już syna pokochałam, że chyba bym się nie ogarnęła jakby się pipka okazała :sorry2:
mamusiasynka-
to żeś nam smaka zrobiła, przy tych dietetycznych postach :tak:

Garutuję udanych wizyt:)

Co do stelaża do wanienki ja używałam z Miłoszem i mam zamiar nadal poprostu wygodnie się tak kąpiel robi kręgosłup nie wysiada.

Dieta dla kobiet w ciąży instytut zdrowia matki i dziecka wydał niedawno poradnik można pobrać
http://www.imid.med.pl/klient1/uplo...ywienia/poradnik_zywienia_kobiety_w_ciazy.pdf

Koreczek a to ja pisałam że mój mąż pochodzi z Lubaczowa:)

Aneta kiedyś pisałaś że naczymś oprócz allegro zamawiasz rzeczy jaki to portal??

Ja dziś kupiłam jeansy w h&m i bluzkę w promodzie. Jutro na 9 fryzjer a na 15-40 usg połówkowe może moje chłopaki ze mną pojadą.

Joasia zamawiam na szafka.pl :) jakos lepiej mi sie tam zamawia niz na allegro. I mozna sie dogadac nawet co do ceny. Musisz zalozyc konto i przelac 9zl tak zeby potwierdzic tozsamosc i zebys mogla kupowac wszystko, bo bez tej weryfikacji niektorych rzeczy nie bedzie mogla. Jak wybierzesz kategorie to po lewej stronie na dole masz rozmiar i przedzial cenowy :) bardzo prosta stronka. No i zeby widziec ceny trzeba sie zalogowac

No mamusia wystrzeliłaś ze swoim postem :rofl2:.
Ja w ciąży pokroić bym się dała za słodkie, co rusz coś robię lub kupuję :zawstydzona/y:. Przed ciążą to słodkie okazjonalnie jadłam.
Wczoraj poprosiłam mężulka aby tak obiektywnie na mnie popatrzył i powiedział gdzie mi najwięcej przybyło, bo ja tam nic nie widzę:-p.
No i chyba jednak mi w uda i pupę słodkie idzie:szok:.

reklama
a ja nie miałam stelaża, Młodego kąpaliśmy w łazience bo było najcieplej, najmniejsze pomieszczenie i ciepło było, wanienka siup do dużej wanny i kąpaliśmy :-)

Do góry