Witam na początku tygodnia za oknem slonce swieci ale wiaterek wieje wiec zapewne cos przywieje
ZA bardzo tez się nie wyspałam ale bardziej z racji tego ze Madzia przyszla do nas do lozka i się strasznie rozpychala
Maz dalej na L4 gips mu sciagneli wiec może już normalnie chodzic ale paznokieć mu schodzi wiec l4 mu ciagle przedluzaja
Dzis czeka mnie prasowanie, pranie wozka i wypoczynek może w końcu wezme się za czytanie książki
Ja stosowalam clotrimazorum w czasie ciazy i masc i jako czopki, tylko ze ja czopki zle znosilam ale infekcja ustepowala tylko na krotki czas 0czywiscie wszystko stosowalam za pozwoleniem lekarza
Ozila oj ja juz od okolo 2 tygodni mam czasem takie klocia w pochwie , dowiedzialam ze tak do 24 tygodnia bardzo mocno bedzie sie roziagalo nasze cialo wiec takie ciagniecia moga sie zdarzyc, gdyby do tych ciagniec dochodzilo jednak do napinania sie brzuszka to nalezy zglosci sie do lekarza
Koreczke uwazaj na siebie w czasie sprzatania zwlaszcza jesli masz prac dywany recznie
Nieznajoma duzo wypoczywaj a jak brzuszek bedzie ciagle bolal wez nospe
Ewa fajne butki tez mam na oku podobne z decathlona ale nie wyobrazam sobie miec buty wiazane w czasie ciazy
Mlodamama na jakim koncercie bylas??
Flower gratulacje dla siostry :-):-):-):-):-)
Pozdrawiam i zycze miłego tygodnia !!