reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka fajnie masz z tym szóstym okienkiem:-).
Nikusia trzymaj się. No-spa pewnie pomoże.
Secretogratuluję 22.

Z samego rana byłam pełna energii, a potem ktoś ją ze mnie wyssał. Młode wierci się coraz bardziej, czasem nawet mam z tego powodu mdłości.

reklama
Jo_asia moje dziecko wybrało tylko 2 zabawki a już policzyłam koszt ok. 200 zł:wściekła/y:

Gaga P a moja kruszyna coś się od kilku dni nie rusza :-(

Flower daje mu lakcid i po nim faktycznie myślałam, ze mu przeszło bo jeden dzien kupy nie robil ( w srodę) i myślałam, ze bedzie ok ale wczoraj znowu........ a tych docoflor i smect to on do geby nie weźmie..........oj przerabiałam tez jezdzaenie do mamuski pzrez nas, moj m co weekend by tam jezdzil ale czarownica na szczescie nei chce nas tak czesto widziec hihihih

wiesz co moja też nie chce tego pić ale ja jej robię herbetkę i dodaje pół a do kolejnej znów pół więc nawet tego nie czuje;-)

ugotuj tez rosołek z dużą ilością marchewki w niech sobie zje o ile lubi:)

sorki że tylko tak wpadłam na chwile ale dziś ciężki dzień... muszę ogarnąć cały dom, zrobić obiad i pranie, poprasować to co wyschło na balkonie i do tego się pouczyć bo jutro mam pracownie a babka zadała tyyyle anatomii że szok!

wszystkiego naj dla córeczki!!! kciuki za wizyty!!

hej,
dotarłam do domu po logopedach i przedszkolach. Chwila by odsapnąć i zaraz robię ciasto na tarte, a za godzinę przychodzi do mnie koleżanka.
mamusiasynka, z tą marchewką to racja i jeszcze rozgnieciony banan pomaga. Ignacy w wakacje miał 1,5 tygodnia brzydkie kupy, byliśmy u lekarza i pani powiedziała że jak pije pro i prebiotyki i nie odwadnia się to się nie przejmować, bo teraz te biegunki mogą trwać do dwóch tygodni. Później Ignac pojechał do moich rodziców, mama dała mu orzechy w czekoladzie i jakimś cudem mu przeszło :-D. A smecty to Ignac też do ust nie weźmie.
ania, całusy dla córeczki
joasia, my też praktykujemy samotne wyjazdy, zwłaszcza jak np w wakacje jadę do moich rodziców na cały tydzień to Rafał mnie tylko transportuje, albo jedziemy z Ignacem pociągiem, a on po nas przyjeżdża. Do teściów przeważnie jeździmy razem, chociaż też nie zawsze, ale tam to 120 km więc przeważnie wyjeżdżamy rano i wieczorem powrót.

idę ciasto zagniatać

mamusiasynka a odstawilas mu nabial? podobno to 1 rzecz jaka nalezy wyeliminowac z diety; podawaj mu moze jakies naturalne "zatwardzacze" typu jagody, kakao, czekolade gorzka (cukier powoduje dodatkowa fermentacje w jelitach wiec lepiej wtedy ograniczyc do minimum ewentualnie zastapic glukoza); jest tez taka "marchwianka" z Hippa do kupienia w aptece
Hipp ORS 200, kleik marchewkowo - ryżowy, 200 ml - Portal Dbam o Zdrowie

edit.
secreto - Ty tu nie siej defetyzmu! sama pisalas kiedy ze oby do 24tc bo wtedy juz duzo mozna zrobic - no! to glowa do gory jeszcze tylko 2 tygodnie.

Ostatnia edycja:
Hej kochane:-)
ja tylko na chwilke, bo wychodzimy

witam nowe marcoweczki:-)))

mamusiasynka ja tez pamietam, ze przemycalam smecte w herbacie!

anetko przykro mi z powodu babci...

joasia przypominam sie!- ja tez jak marcia i karolinusia w srode wizytuje!;-) Jest nas troche:-)

o Sw.mikolaju to ...moj synalek, no wiadomo, ze juz nie wierzy hihi
ale wydalo sie chyba jak mial 6-7 lat, podgladnal dziadka jak chowal prezenty;-)ala pamietam jak kiedys zamowilismy Mikolaja z agencji haha, mial chyba z 4 lub5 lat....to Mikolaj przyszedl z diablem pijany, ze moj syn do tej pory pamieta jak sie bal diabla, plakal i chowal za moja noge a od Mikolaja smierdzialo:baffled::-D ale bylo co wspominac haha- nawet teraz to wspominalismy!

sciakam Was mocno buziaki xxx

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, zobaczę co lekarka powie......w sumie myślę, ze to nic takiego bo apetyt ma, grasuje na całego wiec chory raczej nie jest ale cos te kupska muszą znaczyć........

reklama
Do góry