reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

karolinusia - oni to w zasadzie powiedzieli ponoc ze prawdopodobnie mial zawal ale czekaja na wyniki badan bo jeszcze wrzody podejrzewaja(?) -chyba to wiesz poczta pantoflowa szlo wiec kazdy pewnie cos poprzekrecal
mamusiasynka- a podajesz małemu probiotyki?

kiepski ma humor bo poklocilam sie z M jak zwykle o jego mamusie ktora sie wiecznie we wszystko wtraca i co tydzien musimy sie tlumaczyc dlaczego np przyjedziemy w sobote a nie w piatek itd wszytsko chce wiedziec, w kazda rozmowe sie wtraca, my nie mozemy miec zadnego swojego zycia tylko mamy tam co weekend przyjezdzac od razu po pracy - ale moj oczywiscie problemu nei widzi (az sie nie moge pod tym wzgledem doczekac wyjazdu do wawy choc pewnie i tak neiwiele sie zmieni podobnie jak po wyprowadzce od nich do Krk)
plus wczoraj zagailam rozmowe o imieniu dla dziewcyznki a on ze to co ja podalam odpada, podal sowje ktore mi nie odpowiada i pwoiedzial ze :"juz o tym rozmawialismy i koniec tematu" i wrocil do gry na tablecie:wściekła/y:

reklama
koreczek kciuki za wizytę :-)

flower tak to jest z tymi chłopami chociaz ja na swego pod tym względem nie mogę narzekać bo on sie nie wtrąca ja wybrałam imię a on ma na zasadzie " jak chcesz kochanie" jakbtm wybrała jakies dziwaczne imię to pewnie by sie wtracił a poki co i z Pati i teraz ja wybieram :-)

Flower daje mu lakcid i po nim faktycznie myślałam, ze mu przeszło bo jeden dzien kupy nie robil ( w srodę) i myślałam, ze bedzie ok ale wczoraj znowu........ a tych docoflor i smect to on do geby nie weźmie..........oj przerabiałam tez jezdzaenie do mamuski pzrez nas, moj m co weekend by tam jezdzil ale czarownica na szczescie nei chce nas tak czesto widziec hihihih

Witam się i ja :)

W ogóle się nie wyspałam.... Olka całą noc się wierciła i wyła jak szalona.... a to dlatego że spała z moją mamą.....
Bo u nas tak fajnie się złożyło, że Ola dzisiaj ma bilans i ja usg... więc musiałam mame ściągnąć do siebie żeby mi z dzieckiem poszła..... eee.... specjalnie musiała urlop brać no ale co zrobić.... usg mam na 12.... a na bilans zaraz będę dzwonić na którą mamy przyjść.... ale to u nas też zwykle w godzinach 11-12.....
Po usg musimy wybrać się na zakupy bo jutro odprawiamy Olce urodziny :) jeszcze czeka mnie tort do zrobienia :D

Po usg jak już będę domu na pewno dam znać co i jak.... no i czy chłopak nadal jest chłopakiem :D:D:D

Miłego dnia dziewczyny i &&& kciuki za dzisiejsze wizytujące i wszystkie usg!!!!! :):):) same dobre wieści tu mają być!!!! :-)

Ja dziś z bólem brzuszka się obudziłam :baffled:, zapodałam nospę i jest lepiej...ale idę leżeć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A i co do wiary w Mikołaja, to u nas jest podobnie do Marci a moja gwiazda nadal wierzy, chociaż po woli zaczynamy wprowadzać wersję z pomocnikami Mikołaja, który nie daje rady obskoczyć wszystkie dzieciaki:happy:
MIŁEGO DNIA

Moja gwiazda też w Mikołaja wierzy nawet 2 tygodnie temu napisała list, który nadal siedzi na parapecie bo wersja listu zmieni się pewnie z 5 razy w zależności od reklam w TV bliżej Świąt:tak:

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i USG ja dopiero 4 listopada.
Jakoś dziwnie się dzisiaj czuję, taka znudzona, zmanierowana. Czasu mam dużo ale ochoty do roboty żadnej, coś bym zjadła ale nie wiem co ehhh ciąża.

Trzymam kciuki za wizyty;)

U mnie dzisiaj 22 tydzień!
I stwierdzam że jestem chora psychicznie i uwielbiam się zadręczać bo teraz znowu zadreczam się że nie donoszę ciąży i urodzę wcześniaka:/ ciążę znoszę beznadzejnie przez kręgosłup ..

Jak moja kopie i mąż przyłoży rękę to też nagle cisza:p

Ale pospalysmy :) tak sie wtulilysmy w siebie ze o 9:27 wstalysmy dopiero :)
Maly nadal spi, wczoraj dal mi popalic do 2 w nocy. Na kolacje kolo 21 jadlam dzem jagodowy i tak sie rozszalal mi w brzuszku ze hej :)

reklama
Witam piątkowo:)

Marcia Karolinusia ja tez mam połowkowe w środę i doczekać się nie mogę.

Ania wszytkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&.

Flower z facetami już tak jest czasem szkoda gadać i trzeba przeczekać. Co do odwiedzin rodziców i teściów to my na szczęście zgodni jesteśmy że co za dużo to niezdrowo. Czasem ja poprostu proszę żeby wywiózł mnie do moich na troche np teraz jak jestem na zwolnieniu w ciąży ale wtedy on sobie wraca do domu.

Co do świat to u mnie w domu pod choinkę prezenty przynosił aniołek:)
Miłosz wierzy w Mikołaja ale mówiliśmy mu juz w tamtym roku że MIkołaj ma pomocników bo sam by wszystkich dzieci w jedną noc nie obskoczył.

Secreto gratulacje 22 tyg i proszę zacząć pozytywnie myśleć a nie uprawiac czarnowidztwo:) ma być dobrze i już;-).

Kasiak u nas też wersja prezentu zmienia się w zależności od aktualnych reklam w tv czasem mam tego dość.

Do góry