reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

karolinusia - oni to w zasadzie powiedzieli ponoc ze prawdopodobnie mial zawal ale czekaja na wyniki badan bo jeszcze wrzody podejrzewaja(?) -chyba to wiesz poczta pantoflowa szlo wiec kazdy pewnie cos poprzekrecal
mamusiasynka- a podajesz małemu probiotyki?

kiepski ma humor bo poklocilam sie z M jak zwykle o jego mamusie ktora sie wiecznie we wszystko wtraca i co tydzien musimy sie tlumaczyc dlaczego np przyjedziemy w sobote a nie w piatek itd wszytsko chce wiedziec, w kazda rozmowe sie wtraca, my nie mozemy miec zadnego swojego zycia tylko mamy tam co weekend przyjezdzac od razu po pracy - ale moj oczywiscie problemu nei widzi (az sie nie moge pod tym wzgledem doczekac wyjazdu do wawy choc pewnie i tak neiwiele sie zmieni podobnie jak po wyprowadzce od nich do Krk)
plus wczoraj zagailam rozmowe o imieniu dla dziewcyznki a on ze to co ja podalam odpada, podal sowje ktore mi nie odpowiada i pwoiedzial ze :"juz o tym rozmawialismy i koniec tematu" i wrocil do gry na tablecie:wściekła/y:

reklama
koreczek kciuki za wizytę :-)

flower tak to jest z tymi chłopami chociaz ja na swego pod tym względem nie mogę narzekać bo on sie nie wtrąca ja wybrałam imię a on ma na zasadzie " jak chcesz kochanie" jakbtm wybrała jakies dziwaczne imię to pewnie by sie wtracił a poki co i z Pati i teraz ja wybieram :-)

Flower daje mu lakcid i po nim faktycznie myślałam, ze mu przeszło bo jeden dzien kupy nie robil ( w srodę) i myślałam, ze bedzie ok ale wczoraj znowu........ a tych docoflor i smect to on do geby nie weźmie..........oj przerabiałam tez jezdzaenie do mamuski pzrez nas, moj m co weekend by tam jezdzil ale czarownica na szczescie nei chce nas tak czesto widziec hihihih

Witam się i ja :)

W ogóle się nie wyspałam.... Olka całą noc się wierciła i wyła jak szalona.... a to dlatego że spała z moją mamą.....
Bo u nas tak fajnie się złożyło, że Ola dzisiaj ma bilans i ja usg... więc musiałam mame ściągnąć do siebie żeby mi z dzieckiem poszła..... eee.... specjalnie musiała urlop brać no ale co zrobić.... usg mam na 12.... a na bilans zaraz będę dzwonić na którą mamy przyjść.... ale to u nas też zwykle w godzinach 11-12.....
Po usg musimy wybrać się na zakupy bo jutro odprawiamy Olce urodziny :) jeszcze czeka mnie tort do zrobienia :D

Po usg jak już będę domu na pewno dam znać co i jak.... no i czy chłopak nadal jest chłopakiem :D:D:D

Miłego dnia dziewczyny i &&& kciuki za dzisiejsze wizytujące i wszystkie usg!!!!! :):):) same dobre wieści tu mają być!!!! :-)

Ja dziś z bólem brzuszka się obudziłam :baffled:, zapodałam nospę i jest lepiej...ale idę leżeć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
A i co do wiary w Mikołaja, to u nas jest podobnie do Marci a moja gwiazda nadal wierzy, chociaż po woli zaczynamy wprowadzać wersję z pomocnikami Mikołaja, który nie daje rady obskoczyć wszystkie dzieciaki:happy:
MIŁEGO DNIA

Moja gwiazda też w Mikołaja wierzy nawet 2 tygodnie temu napisała list, który nadal siedzi na parapecie bo wersja listu zmieni się pewnie z 5 razy w zależności od reklam w TV bliżej Świąt:tak:

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i USG ja dopiero 4 listopada.
Jakoś dziwnie się dzisiaj czuję, taka znudzona, zmanierowana. Czasu mam dużo ale ochoty do roboty żadnej, coś bym zjadła ale nie wiem co ehhh ciąża.

Trzymam kciuki za wizyty;)

U mnie dzisiaj 22 tydzień!
I stwierdzam że jestem chora psychicznie i uwielbiam się zadręczać bo teraz znowu zadreczam się że nie donoszę ciąży i urodzę wcześniaka:/ ciążę znoszę beznadzejnie przez kręgosłup ..

Jak moja kopie i mąż przyłoży rękę to też nagle cisza:p

Ale pospalysmy :) tak sie wtulilysmy w siebie ze o 9:27 wstalysmy dopiero :)
Maly nadal spi, wczoraj dal mi popalic do 2 w nocy. Na kolacje kolo 21 jadlam dzem jagodowy i tak sie rozszalal mi w brzuszku ze hej :)

reklama
Witam piątkowo:)

Marcia Karolinusia ja tez mam połowkowe w środę i doczekać się nie mogę.

Ania wszytkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&.

Flower z facetami już tak jest czasem szkoda gadać i trzeba przeczekać. Co do odwiedzin rodziców i teściów to my na szczęście zgodni jesteśmy że co za dużo to niezdrowo. Czasem ja poprostu proszę żeby wywiózł mnie do moich na troche np teraz jak jestem na zwolnieniu w ciąży ale wtedy on sobie wraca do domu.

Co do świat to u mnie w domu pod choinkę prezenty przynosił aniołek:)
Miłosz wierzy w Mikołaja ale mówiliśmy mu juz w tamtym roku że MIkołaj ma pomocników bo sam by wszystkich dzieci w jedną noc nie obskoczył.

Secreto gratulacje 22 tyg i proszę zacząć pozytywnie myśleć a nie uprawiac czarnowidztwo:) ma być dobrze i już;-).

Kasiak u nas też wersja prezentu zmienia się w zależności od aktualnych reklam w tv czasem mam tego dość.

Do góry