reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

no własnie ja już nic w takim razie z tego nie wiem...musze poczekac do środy i wtedy się dopytam kiedy mam zrobic to badanie, ale najgorsze jest to czekanie bo chciałabym być po...też mam myśli że cos może być nie tak i urodze za wcześnie, albo że nie daj Boże szyjka się skraca a ja nie wiem...wiem wiem że jestem głupia ale dzis na przykład pól nocy nie spałam przez takie myśli...

reklama
Kobietki znacie się na wynikach krwi?
Cos mi się nie podobają, a najbardziej przeraził mnie wynik rozmazu a dokładniej neutrofili pałeczkowatych :crazy:

Mniej więcej tak to wygląda:

WBC w ciązy może być podwyższone, erytrocyty i hematokryt zmniejszone więc lekka anemia..MCH nieznacznie więc wgl nie ma co się przejmować chyba, neutrofile w ciazy mogą być podwyzszone lekko u Ciebie jest to trochę dużo ale może jakaś infekcja? może masz zapalenie jakieś?

Ania - cieszę się z udanej wizyty i wszystkiego co najlepsze dla twojej córeczki !!!

Ja przez moją prace chodzę jakaś podminowana ciągle i nawet piękna jesienna pogoda mi nie pomaga. Normalnie mam już dość tej pracy i mam nadzieje że jak pójdę na wizytę we wtorek to dostanę zwolnienie. Tym bardziej ze 8 godzin przed komputerem nie pomaga w moich bólach kręgosłupa. Wieczorami to z bólu juz mi nawet czasem łzy lecą. Normalnie krzyczeć mi się chce. :wściekła/y:

To tyle co chciałam wykrzyczeć, już mi lepiej ;-)

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia. Aha, i mój Sebastian kilka razy dziennie ma czkawkę, fanie Go czuć w sobie :)

monisia0605 dobra przestaje :p nie znalzłam lepszego lekarstwa niż leżenie i odpoczynek.. masażu trochę się boję nie chce dostać skurczy
wyobraźcie sobie co ze mną ma mój mąż w domu:p

Moniqaa masz podobne wyniki do mnie :) i one są dobre morfologia robi ci się już taka prawdziwie "ciążowa". Neutrofile w ciąży idą w górę, białe krwinki też, hematokryt spada .. zrób jeszcze poziom żelaza .. pewnie lekarz też karze ci brać witaminy i ewentualnie da żelazo, ale nie masz się czym martwić

Ania gratuluje synka :D:D:D!
Ja na poprawę humoru robię czekoladowe muffinki :D fajnie wyrosły :D

pinki ja nie mogę wysiedzieć na stołku godziny :p bo potem mam masakrę więc bardzo współczuje Ci tych 8 bo bym nie dała radę i chyba potem mój mąż musiałby mnie nosić nawet do łazienki :p

Ostatnia edycja:
Zdenerwowalam sie bo dzisiaj robilam badanie moczu bo tydzien temu mialam troche leukocytow i niestety zurawina z uroseptem nie pomogly i mam leukocytow 20-30 wpw i liczne bakterie i znowu keflex :no:

secreto ja sobie tez wlasnie tak pomagam, ale mysle tez nad tymi tasmami. Troche pomaga tez spanie w kojcu z motherhood, bo tak to pewnie bym wogole nie zasnęła. Wyobrazam sobie co ma twój maz z Toba , bo mój ma to samo ze mna hehe ;-)

Moniqaa Morfologia może być w ciazy inna niż normalnie, a te normy to podaja nie na ciaze, wiec nie martw się tylko zapytaj lekarza, ja tez mialam troche inne niż w normach i lekarz powiedzial, ze to dobrze.:tak:

19ania90 Gratuluje udanej wizyty!! :-D

pinki1980 dlatego tez w polskim prawie nie powinno się siedziec w pracy przed kompem dłużej niż 4 godziny. Trzymam kciuki żebyś dostala l4 i sobie odpoczęła wreszcie. Ja teraz już bym nawet 4 godzin nie przesiedziala z moim kręgosłupem. Ostatnio siedziałam u teściów przez 2 godziny przy stole, to wieczorem tez mi lzy leciały. :baffled:

Koreczek Gratuluje udanej wizyty i duzej corci! :-D

mamusia synka Mam nadzieje, ze z Kurczakiem wszystko w porzadku!

PierwszyRazMama Mi lekarka powiedziala, ze na nastepnej wizycie dostane skierowanie, wiec tak kolo 24 tygodnia mam zrobic.

marcia30 obys to szybko wyleczyla!

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Po lekarzu, dostał Nifuroksazyd i jak do poniedziałku mu nie przejdzie to mamy przyjsc i dostanie skierowane na jakies badania- mam nadzieje ze nie do szpitala......

ide na herbatkę bo cos mnie suszy......

Marcia zdrówka!!!

Moniqa ja myslę, ze calkiem niezła ta Twoja morfologia, gdyby nie ten jeden parametr.....

pierwszyrazmama ja mam skierowanie ale zrobie dopiero po 24 tygodniu, lekarz powiedzial, zeby sie do 28 tygodnia wyrobic....

Gratuluję udanych wizyt!!!

Do góry