reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja dziś w ciuchu dorwałam koszuleczkę w kwiatki i śliczną białą sukienusię z drobnymi kwiatkami "w pasie". Teraz mam nadzieję, ze we wtorek potwierdzi się dziewczynka :D

reklama
Katerine odrobina szaleństwa nikomu nie zaszkodziła :-)

Flower
dużo tego... a co do "stanu przedzawałowego" z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego, ktoś (pewnie lekarz) nieźle Was nastraszył.

ja mam jakąś jesienną deprechę. nie wiem... hormony??

ja mam wizytę w środę ... tzw połówkowe i licze na dobre wieści.

Ja długo miałąm rodzicomz a złe za tego mikołaja. Pewnego dnia z bratem narysowalismy listy do mikolaja, bo pisac nie umielismy, polozylismy za oknem zeby nie musial mikolaj wchodzic do domu, a za dwa lata znalazłam listy w szafce mamy, katadtrofa! :D

Patrze ze sroda zapowiada sie ciekawie bo oprocz mnie jeszcze kilka z nas ma usg polowkowe albo wizyte...ale fajnie :-)

katrine moja mama zmarla 21 maja a ja za miesiac bylam w ciazy mimo ze wczesniej prawie rok sie staralismy i nic wiec ja tez mowie ze mamcia zrobila miejsce dla wnuczka na tym swiecie a ze nazywala se Krystyna to moj synus dla uczczenia jej pamieci bedzie nazywal sie Krystian :-)

A co tu taka cisza? Wszyscy jeszcze spia?

ja obudzilam sie o 4 ale na szczescie usnelam jeszcze n 1,5 godzinki i zaraz pozbieram sie i wioze Pati do szkoly.
Za oknem szaro buro i ponuro, brr ale i tak wam zycze slonecznego dnia :-)

Cześć dziewczynki:)

Witam nowe marcowe mamusie:)
Anetko - bardzo mi przykro z powodu babci - jedyna pociecha to ta, że nie będzie się już męczyć...

Mnie trochę nie było, ale chyba łapię jakąś depresję jesienną i normalnie nic mi sie nie chce..Z musu posprzątam, ugotuję obiad i wychodzę z psem na spacer..nie wiem czy Wy też tak macie? Może to wina pogody? U mnie dziś po 6stej taka mgła była że na wyciągnięcie ręki nic nie było widać..
Dziś zapowiada mi się zakręcony dzień bo ok 10tej mają w końcu przyjechać i montować drzwi do pokoju, który przerobiliśmy na sypialnię i pokój dla małego a później popołudniu mają w końcu przywieźć łóżko - w końcu się człowiek wyśpi jak należy:)
Mój mały Gwiazdor od jakiegoś czasu daje już o sobie porządnie znać - nawet czasem jak leżę wieczorem w łóżku to zaczynam się chichrać jak głupia z tego a mój A nie wie co mi się dzieje:) Tylko jego mi szkoda bo póki co nie może wyczuć pod ręką małego i chyba mu smutno jest, że ja już go czuję a on nie. Ale tłumaczę mu, że jeszcze chwilka i on też go poczuje przy dotykaniu brzucha:)
no nic muszę się zebrać i ogarnąć dom zanim przyjadą z tymi drzwiami....

Miłego dnia Kochane:)

czesc

dziś wymiekłam i zarejestrowałam Kurczaka do lekarza bo kupy brzydkie, w poniedziałek miał isc do przedszkola ale sie nie zanosi bo nic mu nie przechodzi :crazy::crazy::crazy::crazy:

ide na sniadanko, dzis jemy kanapeczki z pasztetem i kiszonym ogorem :-)

o wskoczyłam w 6 okienko na suwaczku :-)

reklama
Hej mamuśki

Byłam juz dzisiaj w mieście, po numerek, lepiej niż ostatnio, bo dzisiaj mam 3, a nie 18... Lekarz przyjmuje od 9:30 wiec juz tuż tuż:blink: No to dzisiaj połówkowe!

Doczytam Was później, ale chyba nie będę miała dużych zaległosci:rofl:

Trzymam kciukasy za wizytki!

Do góry