19ania90
Fanka BB :)
dziewczyny ale wam zazdroszczę urlopu!!! ja co prawda nie pracuję ale już kolejne wakacje z rzędu spędzam w domu....a to wszystko dlatego, że remont za bardzo szarpnął nasz budżet.... wydaliśmy więcej niż mieliśmy przeznaczone....
karolinusia, onemoretime udanych wakacji! leniu****cie jak najwięcej!
a moje dziecko się dzisiaj rozespało.... poszła spać o 13 i jeszcze nie wstała
co do masowania, głaskania się po brzuszku to też słyszałam, że nie wolno bo macica się stawia tak samo mówili mi jak leżałam na patologi ciąży, że nie wolno siedzieć po turecku.... ale czemu to nie wiem
odnośnie wózków to ja dla Olki miałam tako warrior 3w1 i nie polecam brać takich wózków.... gondola jak najbardziej, ale spacerówka masywna, dziecko śmiesznie w niej wygląda.... szczególnie jak jest już większe.... no i przede wszystkim zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Teraz planuje kupić osobno gondolę i nie jakąś super drogą, może nawet używaną.... spacerówkę typu parasolka mamy i chyba zostanie
OneMoreTime jesteś już po wizycie? Jak się ma dzidziuś?
karolinusia, onemoretime udanych wakacji! leniu****cie jak najwięcej!
a moje dziecko się dzisiaj rozespało.... poszła spać o 13 i jeszcze nie wstała
co do masowania, głaskania się po brzuszku to też słyszałam, że nie wolno bo macica się stawia tak samo mówili mi jak leżałam na patologi ciąży, że nie wolno siedzieć po turecku.... ale czemu to nie wiem
odnośnie wózków to ja dla Olki miałam tako warrior 3w1 i nie polecam brać takich wózków.... gondola jak najbardziej, ale spacerówka masywna, dziecko śmiesznie w niej wygląda.... szczególnie jak jest już większe.... no i przede wszystkim zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Teraz planuje kupić osobno gondolę i nie jakąś super drogą, może nawet używaną.... spacerówkę typu parasolka mamy i chyba zostanie
OneMoreTime jesteś już po wizycie? Jak się ma dzidziuś?
Ostatnia edycja: